Hae
Palasia Arjestani

Ekat crossfit-kisat tänään!

Processed with VSCO with a6 preset

Hehe, mä valmistaudun täällä juuri huolella mun ekoihin crossfit-kisoihin. Eväät tehty, vaihtovaatteet lastattu reppuun, välineet tarkistettu ja aamupala syöty. Vielä kisatukka valmiiksi ja vähän paikkojen avaimia ennen lähtöä. Meillä on siis salin pikkujoulu-kisat tänään ja kisataan neljän hengen joukkueissa. Kyse ei siis ole mistään vakavamielisistä karkeloista vaan pääasia on pitää hauskaa isolla porukalla. Kyllä sitä ehkä kuitenkin joutuu laittamaan kaikkensa peliin 😉 Lajeja tulee olemaan neljä tai viisi eikä kukaan meistä tiedä mitä ne on. Pienet teaserit ollaan saatu ja eka laji onkin death by…. jotain liikettä tehdään siis siihen saakka kunnes ei vaan enää pysty. Saa nähdä onko musta enää juhlijaksi illalla 😀

ps. Tafferille on tullut myyntiin tuollaisia mageita uusia treenitoppeja! Jos tilaatte niin muistakaa käyttää koodia JONNA10 niin saatte 10% alennusta tilauksen loppusummasta 😉

Reipasta lauantaita! Mua vähän jänskättää 😀

Yksi kommentti

  1. Nimetön kirjoitti:

    Tsemppiä kisaan, piä hauskaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *