Hae
Palasia Arjestani

Ensimmäisen dieettiviikon saldona -1,3 kg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minä, joka vannoin (monen muun asian lisäksi) etten enää koskaan diettaa, löysin itseni viime viikolla syömästä tarkkojen ohjeiden mukaan. Motivaatiota tähän projektiin sain etsiskellä jokusen viikon, mutta sitten koitti oikea hetki ja sopiva fiilis. Tämä mun noudattama Fatburn-dieetti on bloggaajakollegani ja personal trainer Aino Rouhiaisen käsialaa ja Ainon ehkä tunnettekin hänen suositusta Ainon tarinoita treenaamisesta blogista. Ainon tekemiä ohjelmia voit tsekata täältä.

Mulla on pelkästään ruokavalio käytössä, koska ei ole mitään hyötyä ottaa treeniohjelmaa, jota en kuitenkaan pystyisi noudattamaan. Menen siis tällä hetkellä ihan omalla treeniohjelmalla. Viime viikolla treenisaldo oli 3 punttia ja 2 kaksi lenkkiä, joista toinen sauvakävellen ja toinen osittain juosten. Nyt tosiaan pystyn jo juoksemaan ihan normaalisti! Salitreenit olen jakanut ylä- ja alakroppaan. Alakropan teen lisäksi kahdella painotuksella: etureidet ja takareidet. Yläkropalle pystyn tällä hetkellä tekemään hauiksia käsipainoilla, ojentajaa yhdellä kädellä taljassa, alataljaa, selännostoja, vatsoja sekä hammersoutua. Tähän päälle tietysti olkapäätä kuntouttavat liikkeet kahdesti päivässä. Ihan lähipäivinä ajattelin kokeilla taas Yoogaian tuntejakin! Pikku hiljaa lisään treeniä ja liikkeitä niin dieetti tehostuu ja olkapää vahvistuu!

PicsArt_07-04-01.15.58

Ruokavalio on ainakin tepsinyt hyvin, koska painoa lähti ensimmäisen viikon aikana 1,3 kg. Nestettähän se vain on ja vasta nyt alkaa varsinainen rasvan polttaminen jolloin myös painon laskeminen hidastuu. Mulla ei kuitenkaan ole kiire mihinkään ja mielenkiinnolla seuraan miten kroppa reagoi. Tarkoituksena olisi noudattaa dieettiä ainakin meidän Kreetan matkaan asti, joka starttaa 18.8! Olishan se ihan kiva jos tuota (ala)vatsaröllykkää sais nipistettyä pienemmäksi 😉 Muutenpa mulla ei suurempia tavoitteita dieetille olekaan!

Onkos siellä muita dieettiläisiä?

Paita: Puma (Ellos) // housut: Jutta for every body // kengät: Reebok.

Paita: Puma (Ellos) // housut: Jutta for every body // kengät: Reebok.

8 kommenttia

 1. tiinam kirjoitti:

  O-ouu, pitäisköhän minunkin ?

 2. ulla kirjoitti:

  Laitas juttu sun viikon ruokavaliosta ,,, ihanin kuvin 😉 🙂

 3. Embbuuu kirjoitti:

  Juu, todellakin, eilisen äippäneuvolakäynnin jälkeen, alkaa niin huimat numerot vilistä puntarissa, että oli PAKKO startata. Kokemusta mulla on noista Fitfarmin valmennuksista, niin ihan superdieetillä tässä mennään. Liikkuminen ei oo mitään erityistä selkävaivaselle ja alkaa etupaino olla sen verran reilu, että ihan kevyellä kävelyllä/pyöräilyllä ja arkiliikunnalla mennään. Toivottavasti ruokavaliolla on hyvät tehot 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Ruokavaliostahan se kaikki lähtee, raskaana ollessakin! Mut älä liian tiukoille vedä 🙂

 4. Amanda/sillyblondie.com kirjoitti:

  Saanko olla rehellinen? Harmittaa lukea, että sun kokonen hyvä kroppanen pienen tytön äiti diettaa ja pudottaa painoa. Tuntuu, että meillä nykynaisilla on ihan vääristyneet kehonkuvat. Kuvista näytät oikeasti oikein timmiltä. Eihän sulla edes ole mitään vatsaa.
  Yritän itse lapsen saannin jälkeen heittää painon tuijottelun kankkulan kaivoon. Perus terveellisellä ruokavaliolla ja treenillä mennään. Haluan opettaa pojalleni terveen suhtautumisen omaan ja muiden vartaloihin. Suurin osa meistä on kuitenkin tavallisia ihmisiä. Ilman #bikinifitness kroppaa ja hyvä niin.
  Tarkoitus ei ole aiheuttaa mielipahaa kommentilla vaan haluan vain kertoa sinun PIITKÄAIKAISENA lukijana, että harmittaa välillä kun et näe itseäsi sellaisena kuin esim. minä ?

  • Jonna kirjoitti:

   Älä huoli, en todellakaan pahoita mieltäni! Tiedän,että tarkoitat vain ja ainoastaan hyvää 🙂

   Ehjä en ole avannut asiaa riittävän selvästi? Tässä dieetissä ei siis ole mitään merkitystä paljonko paino tippuu tai lopullisesta vaakalukemasta. Mä en tällä hetkellä tunne tätä kroppaa omakseni. Se on muuttunut viimeisen vuoden aikana niin paljon. Vielä vuosi sitten tunsin oloni hyväksi ja ennen kaikkea minuksi, mutta olkapään hajoaminen ja kaikki siitä johtuva treenaamattomuus, alakuloisuus ym ovat jättäneet jälkensä.

   Tunnen itseni sen verran hyvin, että tiedän pienen kiristelyn ja lihasmassa hankinnan palauttavan mun oman kropan takaisin. Tällä hetkellä en vain viihdy tässä ja vaikka se ei ehkä muiden silmään näy niin olo ei tunnu tällä hetkellä kauhean sporttiselta, sen enempää yksityiskohtiin menemättä.

   Kyse ei siis ole mistään turhamaisesta vaakalukemasta tai rantakunnosta, vaan ihan muusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.