Hae
Palasia Arjestani

Testissä Fazerin karkkiuutuudet!

karkkiuutuudet

Helou ja hyvää vappupäivää ihmiset! Me ollaan juuri matkalla mökiltä takaisin kotiin, sillä loma loppuu ja huomenna paluu arkeen. En sano karuun arkeen, koska tuntuu ettei se näin hyvin levänneenä ole yhtään karu. Loma oli ihana, mutta joskushan se on palattava arkirutiineihin, joita odotan kovasti! ihanaa päästä salille ja omaan kotiin puuhastelemaan omia juttuja 🙂

Tovi sitten sain Fazerin kanta-asiakkaana sähköpostin, josta kerrotiin uudesta Fazerin candy storesta (aukeaa kaikille lähiaikoina), josta voi netin kautta ostaa kotiin herkkuja. Huomasin, että myynnissä oli uudenlaisia karkkibokseja, jotka sisälsivät Fazerin uutuuksia. Boksi on tilattavissa muutaman kerran vuodessa. Koska rakastan kaikenlaisia tuoteuutuuksia kuin hullu puuroa, tilasin boksin tietenkin meille! Video on hieman jälkijunassa julkaistu ja pari tuotetta löytyy jo kauppojen valikoimista, mutta kaikkia tuotteita on saatavilla ainakin Fazerin omasta myymälästä. Tällainen testailijaluonne on aina into pinkeänä, kun pääsee uutuuksiin käsiksi. Oi jospa voisin olla ammatiltani uutuuksien testailija!

Tässä uutuusherkkujen testaamisesta maisteluvideo ja mun arviot uutuuksista. Herkut upposivat kohtuullisen nopeasti parempiin suihin ja kyllä näistä löytyi myös uusia lemppareita, joita ostan varmasti jatkossakin! Mun muita videoita pääset tsekkailemaan täältä. Muistahan tilata myös kanava, se ei maksa mitään 🙂

Kiinnostaako teitä karkkiuutuudet?

Edellinen postaus: 20 asiaa, jotka olen oppinut elämäni aikana

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

5 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Nythän noita on jo kaikkia kaupoissa ?

 2. ulla kirjoitti:

  Oli kiva video taas ??
  Tuo mustikkakonvehti osui silmään kaupassa yks päivä…. Arvasin että on nam. Ei kyllä tullut ostettua .
  Ja tuo kismetin uusi pikkupakkaus koko on kyllä kätevä. ?

 3. Mina kirjoitti:

  Eiii . Haluaisin maistaa kaikkia paitsi domino suklaata. Taytyy pyytaa kummia lahettamaan tanne İstanbuliin.. ilman tata videota en olisi saanut tietaa naita uutuuksia. NAM! varsinki toi mustikka konvehti on pakko saada maistaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.