Hae
Palasia Arjestani

DIY vaaterekki

Processed with VSCO with a6 preset

Meillä on kummityttöni Kaisan kanssa tapana selailla pinterestiä aina kun nähdään. Ihastellaan, haaveillaan ja suunnitellaan mitä kaikkea olisi kiva itse tehdä ja tuunata. Kesällä laitettiin Kaisan huonetta uuteen uskoon ja suunniteltiin hänelle uutta vaaterekkiä, jonka saisi toteutettua helposti jo olemassa olevista materiaaleista. Hehän asuvat suuressa omakotitalossa, jonka pihapiirissä on navetta ja iso liiteri täynnä kaikkea vanhaa ja mielenkiintoista. Kaisan isä (eli siskoni mies) on todella kätevä käsistään ja hän toteuttikin tämän hienon vaaterekin Kaisan ohjeiden perusteella. Arvostan itse tehtyä yli kaiken ja haluaisin itsekin oppia tekemään ja tuunaamaan enemmän itse. Tällaisen vaaterekin huolisin meillekin millon vaan! Vaaterekki on tehty vanhoista heinäseipäistä, jotka löytyivät ladosta. Varsin edullinen ja persoonallinen ratkaisu!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Mitäs tykkäätte?

Kuvat: Kaisa Karhunen.

 

2 kommenttia

  1. ulla kirjoitti:

    Mun on pakko sanoo, mutta toi on MAHTAVA !!! Aivan ihana !!!! 🙂

    Kyllä kelpais mullekin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *