Hae
Palasia Arjestani

Puolukka-kookos smoothiebowl

Processed with VSCO with c1 preset

*postaus sisältää mainoslinkkejä.

Uppista keikkaa, taas tuli tekaistua yksi smoothie kulhossa eli smoothiebowl! Surautin tämän perjantaiaamuna mun uudella KitchenAidilla, pätevä vehje ettenkö sanoisi. Yritän kovasti tyhjennellä meidän marjavarastoja pakkasesta ja erilaiset smoothiet ja nicecreamit ovat tähän oikein hyvä keino. Tällä kertaa upotin pinaatin lisäksi kipposeen kauhean kasan marjoja ja koristeeksi maukkaita Luontaistukun luomu cashewpähkinöitä. Sanottakoon, että tästä tuli aika iso annos!

Puolukka-kookos smootiebowl

  • 1,5 dl kookosmaitoa
  • 1 jäinen banaani
  • 4 jääpalaa
  • 4 dl huuhdottua pinaattia
  • 1 mitallinen maustamatonta heraprotskua
  • 2 dl jäisiä puolukoita
  • 1 dl jäisiä mansikoita
  • koristeeksi puolukoita, cashewpähkinöitä, kaakaonibsejä ja kookosmaitoa

Laita kaikki ainekset koristeita lukuunottamatta tehosekoittimeen ja surauta tasaiseksi. Smoothien kuuluu olla aika tönäkkää, hieman jäätelömäistä tavaraa. Kaada smoothie syvään kulhoon ja koristele haluamillasi asioilla. Erilaiset pähkinät ja siemenet tuovat sielään rakenteeseen kivaa rousketta 😉

Processed with VSCO with c1 preset

Ps. Vielä tänään 14.2 saatte Ellokselta jo alennetuista ALE-tuotteista -25% pois koodilla 335705! Kannattaa käydä tsekkaamassa jos on tarvetta vaikka uusille treenivaatteille, sisustusjutuille tai vaikkapa lastenvaatteille!

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee alehintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 14.2.2016 asti. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Design by -tuotteisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.