Hae
Palasia Arjestani

Mä ja mun herkkulasti

Processed with VSCO with a6 preset

Jostain syystä aina iltavuorossa iskee mieletön herkkuhimo. Jos ilta on hiljainen niin herkkuja tekee tuplasti mieli. Pistin testiin pienen hiilareiden vähentämisen ja yritän nyt syödä pikkasen enemmän liha + kasvispainotteisesti lounaalla sekä iktavuoroissa. Katsotaan onko sillä mitään merkitystä vai olenko vain liian perso herkille….

Aina töistä löytyy joku toinenkin herkkuperse ja kun viisaat päät lyödään yhteen niin kohta kaikilla on kahvinisut nenän edessä. Viimeinen virhe on lähteä hakemaan ruokaa alakerran rafloista, koska jokaikinen kerta palaan myös jälkiruuan kanssa. Ihan turha yrittää kävellä kaikkien niiden ihanien kahviloiden ja Riitan herkun ohi ostamatta mitään. Kun ei ole selkärankaa niin sitten ei ole. Kyllä pullan hiominen aina syyt keksii!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Tänään tein taktisen vedon ja kasasin töihin mukaan kunnon herkkusäkin. Tosin hieman terveellisemmän version: Raw-biten raakapatukkaa, Goodion luomuminttusuklaata, Pulsnutritionin protskukeksejä, Nutisalin pähkinöitä, Ginger peoplen inkivääripatukkaa ja oli siellä ihan oikeaa ruokaakin! Mysliä raejuustolla ja mustikoilla (söin ennen töiden alkua), kanaa ja vihanneksia sekä skyr-rahka. Ehkä nää toimii paremmin kuin pullat ja kakut? Nyt vaan toivon ettei se ruokarosvo iske uudestaan, jolla on tapana käydä napsimassa toisten ruokia… En tiedä mitään ärsyttävämpää kuin se, että joku napsii omin lupineen mun ruokia!

Onko teillä koskaan töissä herkkuhimoja ja miten taltutatte ne?

4 kommenttia

 1. Sari kirjoitti:

  Missä olet töissä? Tai millä alalla? 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mä oon labranhoitaja ja yksityisellä lääkäriasemalla olen töissä 🙂

 2. Sra kirjoitti:

  On! Asiaa onneks helpottaa se, että työpaikan lähellä ei ole mitään kauppaa, mistä vois nopeasti kipaista hakemaan herkkuja. Tää on mun pelastus! Toki välillä on tyrkyllä ylijäämäkokouspullaa tms, mutta kyllä mä mieluummin syön tuoretta korvapuustia kuin kuivahtanutta 🙂 suht helppo siis pysytellä niistä erossa. Mut jos tarjolla on juustokakkua, niin olen ekana apajilla…

  • Jonna kirjoitti:

   Meillä ei tartte kuin mennä pari kerrosta alaspäin niin löytyy konditoriota, kahvilaa ja kauppaa. Hmm…pitäisköhän hakea tänään sieltä tuore korvapuusti 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.