Hae
Palasia Arjestani

Motivaatio nousuun!

Palailin juuri Tampereen suunnalta, jossa kävin näyttäytymässä valkulle. Ärsyttää vaan, et tän flunssan takia vissiin nyt on nestettä kropassa aika lailla eikä kunto ollut ihan samanlainen kuin esim. viikko sitten. Sanohan toi valkkukin, et näkyy kropassa oleva neste olevan semmoista kevyttä ja höttöistä mitä tulee yleensä juuri flunssassa. Kiva kiva.. Flunssa siis vittuun niin saa taas vatsapalikat esille, murr!

Palaute oli pelkästään positiivista: tyttö on kuulemma kasvanut ja kiristynyt. Varsinkin selkään on kuulemma tullut lisää lihaa! Jei! Sinnehän sitä saapi olkapäiden lisäks tullakin. En estele yhtään 😀 Manailin siinä pieniä olkapäitäni ja niiden hidasta kehitystä niin valkku tuumas vaan, et turha olla huolissaan, kyllä ne sieltä dieetillä tulee esiin ja näyttää niissä jo nytkin olevan ihan hyvin kokoa. Pitäis kuulemma naisella olla normaalirasvoissa Colemanin lihat olkapäissä, et ne näyttäis joltain 😀 Hih, semmoset mäkin haluaisin.

Ruokavalio tulee säilymään samanlaisena, koska on niin sopiva mulle (eli kasvan ja kiristyn samalla, bueno) mut treeneihin vissiin tulee jotain pienen pieniä muutoksia. Rinnan flyesejä tasapenkillä on vaan tehtävä, vaikka niitä inhoankin enkä varmaan ees osaa tehdä täysin oikeella tekniikalla. Sitä liikettä ei kuulemma ohjelmasta pois oteta. Ei auta muu kuin opetella! Maveen tuli pieni tekniikkamuutos eli sen teen tästä lähtein romanialaisena ja niin ettei painot kosketa missään vaiheessa maata. Siinäpä sitä onkin vähäks aikaa opettelemista. Niin ja se hakki jää nyt kokonaan ohjelmasta pois ainakin vähäks aikaa. Penkkiä ei kuulemma tartte murehtia, jos se junnaa. Niin se tekee vissiin muillakin, et sen suhteen olen ihan normaalia. Ihanata.

Kyllä suoran palautteen saaminen, varsinkin positiivinen ;), antaa kummasti motivaatiota taas treenata entistäkin kovempaa. En olis uskonut kuinka tärkeetä valmentajan kanssa jutustelu ja tapaaminen kasvokkain säännöllisin väliajoin voikaan olla. Tuntuu vaan niin paljon, et tää on mun juttu! Siis laji, valmentaja, reenit, ruokailut, kaikki.. Tästä on taas hyvä jatkaa seuraavat 6-8 viikkoa, jolloin on seuraava tapaaminen valkun kanssa.

Tiistaina kävin siis tekemässä takareisien, pohkeiden ja vatsan jumpan. Jos päivittelis sen ensin. Aikasta hyvä juNppa oli!

1. Takareidet maaten
10, 8*45kg Vihdoin ja viimein jotain kehitystä tässä. Normalisti oon aina vaan saanut tehtyä sen hikisen kasin.. joka kerta..
9*40kg

2. Prässi takareisille
12*210kg kevyttä..
10, 8*215kg Bueno.

3. Suorinjaloin mave
9, 8, 6*100kg Aikasta hyvä setti 😀

4a. Pohkeet hakissa
8, 7, 7*80kg

4b. vatsat vipuvarsikoneessa
11, 8*27,5kg
9*25kg

5a. Pohkeet istuen
11*35kg
12, 10*30kg

5b. Vatsat köydellä taljassa
10*65kg
15, 13*60kg

6. Vatsat aaltopenkillä
17, 15, 14*2,5kg

Ja sit valkun tapaamisen kävin heittämässä pikaisen treenin Tampereen Wolfilla. Jäi taas ojentajat toiselle päivälle, kun tuli pikkusen kiirus junaan. Jos ottais ne sit seuraavassa treenissä. Ajattelin, et olisin tänään käyny reenaamassa pelkät ojentajat salilla, mut taidan pitää ihan lepipäivän, kun meinaa noi keuhkot olla aika tulessa. Joku tulehdus siellä sit vissiin on.. Otin muutenkin reenin vähän löysemmin, kun tää olo on mitä on.

1. Sivuviparit taljassa
15, 13*2 laattaa Wolfilla oli taljoissa ihan ihme merkinnät. Kai toi sit tarkotti 10 kiloo..

2. Pystypunnerrus niskan takaa smith
9, 7*35kg
6*50kg Tän tein eteen. Voipi olla, et kohta taas vaihdan tohon eteen tehtävään versioon. Valkku oli ainakin sitä mieltä, et se olis parempi vaihtoehto.

3. Sivuviparit kp istuen
14, 12*6kg
15, 12*5kg
13*4kg Ja olkapäät ihan tulessa..

4. Viparit kulmassa kp
12*7kg
14, 12*6kg

5. Pushdown tangolla
18, 15*7 laattaa Tässä vaiheessa luulin vielä tekeväni ojentajat. Kello ilmoitti ihan toista..

6. Hauiskääntö scottkoneessa
15*7,5kg
10*5kg hyytyy hyytyy
11*2,5kg
Olipahan muuten hyvä kone! Tää oli semmonen vipuvarsikone, pikkusen erilainen kuin mitä meidän salilla on. Aivan uberloistava vekotin! Nii ja palautukset 30 sekkaa.

7. Hk seisten kp
12*11kg
12*10kg
13*9kg Hirviä pumppi! Tässä samat palautukset.

Päätin sit ottaa ton hauisten pumpin, kun siihen ei koskaan kovin kauan mene. Nopeaa, mutta äärettömän tuskaista.. Wolf on kyllä tosi hyvä sali treenata, hyvät tilat ja kattavasti laitteita ja vekottimia. Eikä kertamaksun hintakaan, 5 egee, päätä huimaa 😉 Esim. Kuopiossa saa Fressille maksaa 12e et pääset treenaamaan, aika suolaista.

Arvatkaa kenet mä bongasin? ;D Päivän kuvasta se selviää eli klo 15 kuva, olkaa hyvät!
Pajulahden Minnahan siel oli treenaamassa ja normaaleista tavoistani poiketen uskaltauduin jopa juttusille! Kovin mukavalta ihmiseltä hän vaikutti ja treenaasi todella kovaa!

Joo, mä painun nyt peiton alle odottelemaan lääkäriaikaa.. Niisk.. köh.. köh.. ja niisk.. Näkyy toi päivämäärä heittävän, kun alottelin tän jutun kirjottamista jo eilen, mut en jaksanutkaan sit väsätä loppuun asti. No, aivan sama.

2 kommenttia

  1. Propofol kirjoitti:

    Voi Jonna minkä motivaatiobuustin sain taas sun tekstistäs :DPuuro naamaan ja selkää hiomaan…murrrrr!!!

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Ai kun mukava kuulla! Sinne vaan salille, ei se selkä kotona kasva 😀 Mä taidan tän päivän ihan lepäillä, jospa tää tauti lähtis vaik poies..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *