Hae
Palasia Arjestani

#StrongBecause

Processed with VSCO with a7 preset

Sis.mainoslinkin.

Motivaatio on asia, joka on pohdituttanut minua taas paljon viime aikoina. Mun kohdalla sitä on tai ei ole. Siinä välissä voi olla vaihe, jossa etsin motivaatiota ja tämä vaihe tuli minulle aika tutuksi viimeisen vuoden aikana. Mikään ei syö motivaatiota niin paljon kuin loukkaantuminen ja vastoinkäymiset. Olin fyysisesti elämäni parhaimmassa kunnossa kun olkapää hajosi. Toimivan kropan mukana menetin osan itseäni ja suurimman osan motivaatiosta urheilla. Minulla ei ole taitoa vaihtaa lajia lennosta. Yritin korvata crossfitin saliharjoittelulla ja juoksulla, mutta eihän siitä mitään tullut, kun suurin palo oli aivan jotain muuta lajia kohtaan. Urheilu tuntui pakko pullalta, jota suoritin hampaat irvessä päivästä päivään.

Processed with VSCO with a7 preset

Nyt alan olla kunnossa ja motivaatio treenaamista kohtaan on niin korkealla kuin se vain voi olla. Laji on vaihtunut saliharjoitteluun, mutta olen innoissani lihasmassan keräämisestä ihan jo kuntoutusmielessä. On ollut hienoa huomata miten kroppa vahvistuu päivä päivältä. Tällä hetkellä mun suurin motivaattori olen minä itse! Kun syön hyvin ja treenaan laadukkaasti niin kehitystä tapahtuu koko ajan ja se jos mikä motivoi jatkamaan! Joka treenissä huomaan, että olen pikkuisen vahvempi liikkeissä ja leikattu olkapää tuntuu pikkuisen paremmalta kuin edellisellä kerralla. Viime viikolla pystyin jo kyykkämään ensimmäistä kertaa vapaalla tangolla ongelmitta. Ihan huikeeta!

Jos mietitään ulkopuolisia motivaation lähteitä niin niitähän on pilvin pimein. Oma mies on todella kova treenaamaan ja handlaa ravintohommat erittäin hyvin. Salilla saan motivaatiota ympäröivistä ihmisistä. Ei tarvitse kuin vilkaista sivulle niin omakin tekeminen saa ihan uudenlaisen buustin! Vaikka en kisaamisesta haaveilekaan missään lajissa niin viime viikonloppuna pidetyt Jyväskylän kisat motivoivat mua kovasti. Olen katsellut kuvat tarkalla silmällä läpi ja valikoinut omat suosikkini sieltä. Mielettömiä fysiikoita! Ihan yhtä lailla mun treeni-intoa nostaa myös crossfit-kisojen sekä painonnostokisojen katselu siinä missä blogien ja instakuvienkin selailu! Olen ehkä siitä onnellisessa asemassa, että minun on kovin helppoa motivoitua, oli kyse mistä elämän alueesta tahansa.

Mikä sinua motivoi? Kuvituksena pari videoita viime aikojen treeneistä sekä takaolkapäitä eilisestä treenistä!

Haasteen postaukseen heitti ilmoille Ellos, josta muuten vielä voimassa 40% alennus kalleimmasta tuotteesta koodilla 340502.

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 20.10.2016 asti ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

Ensi kertaa tilaavat saavat 50% alennusta tilauksen kalleimmasta tuotteesta + ilmaiset postikulut koodilla 345418. Voimassa 30.9.2016 asti. Säännöt samat kuin yllä.

Ellokselle TÄSTÄ.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *