Hae
Palasia Arjestani

Kahvin uusi kaveri

Processed with VSCO with a6 preset

Mä juon noin kolme kuppia kahvia päivässä arkena. Viikonloppuisin vähemmän. Ehdottomasti päivän paras hetki on se, kun saan töpsöttää täyden kahvikupin kanssa yksin olohuoneeseen aamuisin. Vedän villasukat jalkaan, laitan hyvän ohjelman pyörimään ja otan aamupalan ja kahvikupin käden ulottuville. Saan istua ihan rauhassa ilman että kukaan huutaa, kiljua tai vaatii jotain. Ihan vain tämän täydellisen hetken vuoksi mä herään joka aamu 5.15.

Mutta se kahvin uusi kaveri. Se on kookosöljy. Katselin kuukauden päivät vierestä, kun mies lusikoi kookosöljyä kahvinsa sekaan ja mietin hiljaa mielessäni etten koskaan saisi moista sontaa kurkustani alas. Kunnes mies ylipuhui minut kokeilemaan. Siitä päivästä lähtien olen laittanut kookosöljyä lusikallisen kahvin sekaan. Se antaa kahville kivan kookoksisen säväyksen ja ihanan rasvaisen suutuntuman. Täydellistä! Harkitsen vakavasti vieväni töihin toisen kookosöljypurkin 😉

Onko siellä muita samanlaiseen hömpötykseen hurahtaneita?

Processed with VSCO with a6 preset

13 kommenttia

 1. Toni kirjoitti:

  Tullut oikeestaan jo pari vuotta säännöllisen epäsäännöllisesti mätettyä kookosöljyä kahviin. Joskus laitan myös suolaamatonta voita tai nyt kokeilin tossa heittää raa’an kananmunan ja sit blenderiin. Toimi

 2. Jonna kirjoitti:

  Kananmunaa kahviin!? Kuulostaa just semmoselta sekotukselta, jota tulen varmasti jonain päivänä testaamaan 😀

 3. daeph kirjoitti:

  Kookosta löytyy välillä kahvista. Mutta täältä toinen ääni myös munakahville 😀 Suosittelen tekemään latte-tyyppisenä isoon lasiin ja vatkaamaan munan kunnolla. Tähänkin sopii minusta kookos, häivyttää munan makua. Tää on kiireisen aamun Super_muna_aamiainen 😀

 4. Nimetön kirjoitti:

  me laitetaan MCT-öljyä kahviin. 🙂 ei oo niin kookoksinen maku, kun en itse siitä hirveästi pidä. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Meillä on kans ollut joskus mct-öljy käytössä, mutta nyt ei olla sitä ostettu…

 5. maikki kirjoitti:

  Tätä oli pakko kokeilla – ei paha : D

 6. TiinaM kirjoitti:

  Apua, tää on pakko testata ✌?️

 7. Punttimimmi kirjoitti:

  Tää on just näitä ”pitäisi varmaan kokeilla” mut en oo uskaltanut vielä! 😀 Juotko muuten kahvin mustana vai maidon kanssa? Mulle se kahvimaito on ihan must 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Mä laitan lorauksen kauramaitoa kahviin. En pysty mitenkään juomaan mustana…yök 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *