Hae
Palasia Arjestani

Päivän liikkuvuusvinkki

Kaikillahan on suunnattomasti aikaa ja tarmoa panostaa liikkuvuuteen sunnuntaisin, joten tässä hyvä vinkki, jolla parannat rintarangan ja olkapäiden liikkuvuutta ja saat overhead asentosi vereämmäksi!

Liikettä varten tarvitset hieman tilaa, foamrollerin sekä kahvakuulan tai levytangon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mene selälleen rollerin päälle ja aseta foamroller yläselän alle. Pidä pylly irti lattiasta ja ota kiinni kahvakuulasta tai levytangosta niin että kätesi ovat melkein suorana. Hengitä sisään ja ulos hengityksen laske pylly kiinni lattiaan. Anna venyä tovi, nosta hanurista lattiasta, siirrä foamroller eri kohtaan ja aloita alusta. Pyri pitämään minuutin verran per venytys ja käy keskiselästä yläselkään jokainen kohta huolella läpi.

Itse olen sen verran jäykkä, että tämä harjoitus on yhtä tuskaa joka kerta!

4 kommenttia

  1. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

    Samanlainen matto eteisessä kuin meillä keittiössä? Musta ja valkoiset tähdet? 😀

  2. Jonna kirjoitti:

    Meillä on mustalla pohjalla harmaat tähdet. On hyvä matto! 🙂 kivasti kerää kaikki kissanhiekat..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *