Hae
Palasia Arjestani

Annetaan pallolle koti.

Eilen vietin kodin ulkopuolista elämää kirppiksellä ja illalla salilla. Aika vähän on kotiäidillä omaa aikaa vuorokaudessa. Mulla se on käytännössä tuo salireissu neljä kertaa viikossa. Ja vielä jotkut ilkee sanoa ettei äitinä oleminen ole mitään työtä. Olen asiasta hitusen eri mieltä! Kyllä tämä on työtä 24/7. Eilen yön pimeinä tunteina kattoa tuijotellessa tajusin, että ollaan miehen kanssa vietetty kahden keskistä aikaa tasan kerran tytön syntymän jälkeen, siis viimeiseen kahdeksaan kuukauteen. Olis varmaan treffien paikka 🙂 Luksusta olisi päästä edes yhdessä salille!

No joo, nyt kun on tuleville äideille valotettu heidän tulevaisuuttaan niin voidaan siirtyä salihommiin. Eilen vuorossa rinta ja hauikset. Piti tehdä olkapäillekin pikku pumppi, mut unohtu. Penkin 4.sarjasta alla video.

1. Pena 3*5*50kg/ 5*52,5kg/ 5*55kg
2. Vinopena kp 6*22,5kg/ 9*20kg+7*12,5kg
3. Peckdeck 2x
4. Hk tangolla 9, 8*22,5kg/ 7*22,5kg+5*17,5kg
5. Hk kp vinopenassa 12, 9*7kg/ 10*6kg

Penkissä pikku hiljaa nostellaan sarjapainoja ja vinopenassakin meni pari toistoa enemmän ekassa sarjassa kuin edellisellä kerralla! Eteen päin siis mennään koko ajan 🙂 Vatsojakin tein jokusen sarjan: pari sarjaa Kertun neuvomia ”hakkauksia” ja pari sarjaa köydellä taljassa. Noita hakkauksia en kyllä tainnut osata tehdä oikein 🙁 Vatsoja tarttis tehdä paaaaaljon enemmän mut jostakin syystä vaan en saa aikasiks.

Hauiksia tangolla.

Puristaa hauiksilla.

Kunnon supistus yläasennossa.

Ilmeellä, ilmeellä 😀

Hallitusti alas.

Treenin jälkeen ladyposet pukkarissa.

Kirpparilla kävin etsimässä eilen tytölle palloa. Siis semmosta vähän pienempää kuin jalkapallo, mut ei mikään pehmeä kangaspallo. Ei löytynyt mistään. Kävin kahdella kirppiksellä ja vielä Prismassakin. Ei pallon palloa 🙁 Jos jolla kulla on varastoissa vauvalle sopiva pallo niin ostaisin mielelläni! Postia palloasioissa voi laittaa osoitteeseen jonna.musakka@gmail.com.

Tämmöiset söpöläiset kuitenkin lähti kirppikseltä matkaan! Nää oon i-ha-nat!

Reebokin tennarit, 5e.

Ja tää toinen pikku söpöläinen on melkoinen sähikäinen nykyään. Ei pysy paikallaan niin pitkään, että kunnon kuvia sais ees otettua!

Mutsi! Mikä sulla on kädessä? Mullemullemulle.

Oon lauantaina menossa käymään Helsingin Gazoz-liikkeellä ja vähän koitin jo netistä selailla mahdollisia ostoksia. Taktinen veto nääs kun tietää valmiiks mitä ostaa niin käy vaan poimimassa ne tuotteet matkaansa eikä mene koko tili tyhjäks 😀 Eipä varmaan…

Yhdet housut ainakin haluan.

Nää pinkkinä.
Joku paitakin olis kiva.

Ehkä tämmönen turkoosina?

Lisäravinnepuolelta lähtee Estro-Dimit testiin. Niitä pääset ihmettelmään tästä.  Muutamia tarjouksiakin näkyi nettikaupassa olevan, varsinkin vaatepuoli kiinnostaa itseäni aina kovasti 🙂

Betteri Bodies- soft box T-back, 14,95e.
Better Bodies – core deep V-top, 24, 90e.

Nyt tämä mamma on istunut riittävästi tälle päivälle koneella! Pyykit vielä laitettavana ja vauva nukutettavana 🙂

Yksi kommentti

  1. Kerttu Koitila kirjoitti:

    Jonnaseni kuules opit iha taatusti sen hakkauksen, opettelet iha pikku lätkälä! <3 Hyvi pena kuluki jo, hienua ja tsemihalit! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *