Hae
Palasia Arjestani

Ruuvi kiristyy…

Enpähän taas muista mitä treenejä oon viimeks päivitelly. Viime viikolla tein etureisille, takareisille, rinnalle ja hauiksille supersarjatreenejä, mut niistä nyt ei oo mitään uutta ja mullistavaa kerrottavaa. Samaa vanhaa. Samat liikkeet suurin piirtein kuin aina ennenkin, mut yritän totta kai edelleen nostaa painoja ja saada enemmän toistoja. Oon taas alkanut kiinnittämään entistäkin enemmän huomiota liikkeen negatiiviseen vaiheeseen samoin kuin kunnon supistukseen. Noilla saa vedettyä ittensä aika tilttiin 😀 Noihin kun lisätään vielä entistäkin lyhyemmät palautukset niin huh! Pumpit on edelleen joka treenissä tosi kauheita ja välillä jopa kivuliaita. Vielä kun mennään joitakin viikkoja eteen päin niin pumpin saaminen lihaksiin on työn ja tuskan takana. Täytyy vielä iloita näistä tuntemuksista, kun niitä vielä kerran on..

Viime viikonlopun olin taas Orivedellä mökillä ja isäntä veti mulle aika sähäkät treenit siel! Melkosta hooceetähän möksällä jumppaaminen on, kun käytössä on vaan säädettävä penkki, tanko ja käsipainot. Noillakin saa jo varsin paljon aikasiks. Viime kesänä tuli noilla peleillä vedettyä kunnon jalkatreenitkin 😀

Lauantaiaamuna heräsin jo joskus kuuden jälkeen aamulenkille, koska kymmeneltä piti olla jo Tampereella treffaamassa valmentajaa. Kunto on edennyt suunnitelmien mukaan ja nyt ruuvia kiristettiin oikein kunnolla, kun on kerta päästy dieetin makuun! Hymyssä suin Bull napsi ensin vähän hiilareita ja nappas jokusen gramman protskujakin. Leveän virneen saattelemana sain yhden aerobisen lisää viikkoon 😀 Hauska mies tuo Bull. Nyt otettiin käyttöö vihdoin ja viimein myös rasvanpolttajat! Kuntotsekin aikana kuulin jo maagisen sanan tankkauspäivä! Tuumasin vaan, et varmaan sit syyskuussa tankataan… Lokakuussa saan kuulemma tankata jo vaikka joka päivä 😀 Kisojen jälkeen siis. Niinpä niin. Varmaan kuitenkin heinäkuun puolelle mennään ennen kun pääsen nauttimaan extra puuroannoksista. No, mikäpä tässä on ollessa siihen asti!

Neljänä aamuna viikossa mun aamupala näyttää tolta: vehnäleseitä, marjoja, raejuustoa, lesitiinä ja mehukeittoa. Yllättävän hyvää varsinkin jos saa tuoreita mansikoita… kuola….

Hiilarien madaltumisen takia vaaka näytti aivan järkyttävän alhaisia lukemia maanantaiaamuna! Meinasin pyörtyä, kun näin ne numerot.. Samaa rataa kun jatkaa niin ei olla enää kaukana vitosella alkavasta. Tämähän alkaa näyttää jo valoisalta!

Kuntotsekin jälkeen huristeltiin Ideaparkkiin ja sain tuhlattua sinne omaisuuden, kokonaista 8 egee tais mennä sillä reissulla.. Ei oikein jaksa shopata. Toisin sanoen rahanmenoa on muutenkin niin paljon tällä hetkellä etten viiti viimesiä tunkea minnekään vaatekauppoihin. Mökille kun päästiin niin teinkin sit heti enklantiin lisäravinnetilauksen 😀 Magnesiumsitraattia, MSM:ää, e-vitskua ja tauriinia. Noilla pärjää taas vähän aikaa!

Illalla sit mökillä selkäreeni ja pudotussarjoja. Ekassa sarjassa tein aina yhden pudotuksen.

 • 1. Kulmasoutu vo 3*8-10*45-55kg
 • 2. Leuat mo 3*5-8*BW-kevennys Tässä joutu vähän kikkailemaan, kun leuanvetotankona toimi vanha rautainen puutarhakeinu 😀 Kun roikuin siinä suorana niin polvet jäi parin sentin päähän maasta. Ei muuten pystynyt huijaamaan yhtään!
 • 3. Leuat vo 3*6-8*BW-kevennys
 • 4. T-kulmasoutu yhdellä kädellä 3*7-9*22,5-17,5kg Tää liike pääs heti mun ohjelmaan!!

Sunnuntaina taas tunnin aamulenkki ja ennen kotiin lähtöä olkapää ja ojentaja treeni pudotuksilla.

 • 1. Viparit kulmassa kp 4*7-8*5-10kg
 • 2. Sivuviparit kp 4*8-10*5-10kg
 • 3. Pystypunnerrus tangolla istuen ilman selkänojaa 4*7-10*20-30kg Osa sarjoista niskan taakse.
 • 4. Ranskalainen suoralla tangolla pään taakse 3*6-8*22,5-27,5kg
 • 5. Kapee pena 3*6-8*37,5-45kg

Tänään odotti kotona mukaval yllätys! Mun kisabiksut oli tullut postissa! Vitsi niistä tulee hienot. Vaikken pärjäsi kisoissa niin on mulla ainakin tosi ihqut biksut. Saa vaan toi hanuri ja rintavarustus pienentyä vielä aika lailla, että mahdun niihin täysin 😀 No, on tässä vielä sulateltavaakin ettei sen puoleen. Vaparibiisikin on miksattavana. Enää tarttis hioa vapari loppuun…

Palkitsin itseni tänään uudella viherkasvilla huippuhyvän etureisitreenin ansiosta. Toisin sanoen kävin ensin ostamassa sen kukan ja pakotin sit itseni tekemään huipun treenin, kun kerta tuhlasin rahojani 😀

Nyt suihkuun, venymään ja aikasin nukkumaan!

2 kommenttia

 1. Riinu kirjoitti:

  WAU mitä kuvia!*sanaton*

 2. AnZu kirjoitti:

  Sää oot niin pienentyny! (Siis et lihaksista :D)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.