Hae
Palasia Arjestani

Ja päivitykset jatkuu…

Lupasin niitä kuntokuvia, mut eipä ne oikein onnistuneet. Kuvat pitäis ottaa aina samassa paikassa, et tulis samanlaiset valotukset ja vertailukin olis vähän helpompaa. Eikä kameramiehen käden tärinä helpota asiaa yhtään. Jouduin ottamaan poset ehkä miljoona kertaa ennen kun saatiin aikasiks edes yksi vähänkään kelvollinen kuva. Pitää yrittää nyt joku päivä raahata tuo mies sinne salin solariumhuoneeseen ja räpsiä siellä kunnon kuvat. Eikä noissa tänäänkään otetuissa kuvissa kyllä mitään ihmeellistä kehitystä näy kunnon eikä minkään muunkaan suhteen mikä oli kyllä ihan odotettavissakin. Kuukausi on kuitenkin aika lyhyt aika tässä lajissa. Jos jotain positiivista pitää taas etsiä niin paino oli tänä aamuna aivan uudella kiloluvulla ;D Hitaasti mutta varmasti se näkyy tippuvan. Onneksi ei kuitenkaan niin nopeasti, että se olisi millään tavalla esteenä kehitykselle. Tai niin ainakin toivon..

Perjantaina kävin veivaamassa selkää. Osan liikkeistä otin vähän raskaammin ja toiset taas pikkusen pienemmillä painoilla ja kunnolla tekniikkaan keskittyen. Maastavedossa tiputin painoja kymmenen kiloa alas päin ja tein reilusti pidempiä sarjoja. Hapotti aika lailla..

1. Kapea ylätalja
12, 9*60kg
11*50kg

2. Kulmasoutu vo
7*65kg
8*60kg

3a. Pullover köydellä
15, 10*35kg
12*30kg

3b. Alatalja kapealla
10*65kg
12*55kg hitaasti ja kunnolla puristellen.
14*50kg

4. Mave
9, 7*100kg

5. Ylätalja mutkalapiokahvalla
12, 9*50kg

6. Sivuviparit istuen kp
16*6kg
13*5kg
13*4kg
12*3,5kg
12*3kg
Tein kaikki sarjat yksi käsi kerrallaan ja lyhkäsillä palautuksilla. Sain ainakin kunnolla keskityttyä puristelemaan ja rutistelemaan olkapäitä.

7. Viparit kulmassa kp
15, 12*8kg
12*7kg
13*6kg

Tämänkin treenin päälle otin 30 minsan intervallin matolla. Taisin vähän jäädä koukkuun tuohon juoksutouhuun…

Eilen sain isännän kaveriks salille varmistelemaan ja piiskaamaan vaikkei sillä olis treenipäivä ollutkaan. Tuli sit rikottua rajoja ihan kunnolla ja otin käsipainopenkissä paljon lyhkäsempiä sarjoja kuin mitä ohjelmassa lukee. On muuten rintamus aika kipeenä eli reeni uppos loistavasti! Oliskin joka kerta joku koko ajan vieressä vahtimassa ja ruoskimassa. Saisin varmasti aikasiks entistäkin kovempia treenejä. Pitänee opetella siihen myös ihan yksinään, vaikka en mä mielestäni mitään kovin kevyitä settejä yleensä teekään. Mitä kovempaa pystyn treenaamaan, sen parempi.

1. Vinopenkki smith
5*52,5kg
7, 6*50kg Ou jeah..
Tässä levensin otetta hieman ja sain heti liikkeenkin tuntumaan ja kulkemaan entistäkin paremmin.

2. Vipunostot kp tasapenkillä
10*11kg
9*10kg
10*8,5kg

3. Penkki kp
4+1*26kg Niin kovin raskasta 😉
6+1*23,5kg
9*21kg
Tässä kateltiin käsien paikka kässäreissä uusiks ja johan pysy liikekin paremmin koossa. Oon aina ottanut kiinni käsipainon tangon keskeltä, mut kuulemma se pitäiskin ottaa ihan sieltä sisemmästä reunasta. Joka päivä sitä oppii jotakin uutta!

4. Hk kp istuen
8*16kg Vannoin tekeväni tällä kerralla kasin vaikka restpausena, mut menihän tuo ilman niitäkin! Bueno.
10*13,5kg
Tässäkin kateltiin vähän tekniikkaa. Käännän jostain syystä vasemman käden suoraksi melkein liikkeen alussa, mut oikealla taas en. Yritän nyt keskittyä tekemään liikkeen samalla tavalla kummallakin kädellä. Siinäkin lienee ihan riittävästi opettelemista taas vähäks aikaa 😉

5. Hk scott mutkatangolla
7*35kg Jei! En olis uskonut et jaksasin tehdä näillä painoilla..
8*32,5kg

6a. Hk scottkoneessa
8*15kg
9*12,5kg
10*10kg
Tähänki tuli uusia ja hyviä neuvoja. Painot tippu uuden fiilatun tekniikan ansiosta ihan pikkusen, mut tuntuman parani melkein puolella!

6b. Hk taljassa
8*40kg
8*35kg
9*25kg

7. Pushdown tangolla leveällä
18, 13*35kg
14*30kg
Enpä ole tätä tehnyt leveällä otteella varmaan valovuosiin ja nyt en ymmärrä ollenkaan et miks. Pumppi ja tuntuma muchos bueno.

8. Päänyli ranskalainen köydellä
12*25kg
12*20kg
13*15kg

Tänään pidin lepopäivän niin kuin torstainakin. Torstaina en yksinkertaisesti ehtinyt tekemään yhtään mitään ja tänään en jaksanut. Oon tehnyt kolmena viime päivänä tavallista pidempiä vuoroja töissä ja ne kyllä verotti aika lailla. Eilen olin Tahkolla duunissa ja jengiä oli kuin Stingin keikalla kelkkakunkun ansiosta. Tulipa siellä juttelemaan eräs Fastille kirjoitteleva uskomattoman kaunis tyttönekin 😉

Tämmöstä tällä erää. Huomenna taas jalkapäivä.. Ai niin, kerroin joku aika sitten et meille tulee perheenlisäystä. Itse asiassa parin viikon päästä perheeseemme saapuu uusi tulokas, Eva! Tässäpä kuva tyttösestä.

5 kommenttia

 1. Riinu kirjoitti:

  Ai hitto et hän on kaunis!!!… siis kissa 😛

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  juu, nätti kuin sika pienenä 😀 Kovin laiha hän vaan on. Edellinen koti ei ilmeisesti ollut mistään ihan parhaasta päästä. Jospa Eva tottuisi nopeasti meille ja saisin sen jopa lihomaankin ihan reilusti. Kova tyttö hän on ainakin höpöttämään! Juttua tulee aivan jatkuvalla syötöllä 😉

 3. Anonymous kirjoitti:

  Kiitos Jonna! 🙂 -Elina

 4. Tiina kirjoitti:

  Henkeen ja vereen kissaihmisenä pitää sanoa, että todella ihanan näköinen kissaneitokainen! <3

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Elina: olkaa hyvä vaan! Ja tottahan se oli.Tiina: ai siellä toinen henkeen ja vereen katti ihminen? Mä voisin ottaa vaikka kymmenpäisen lauman noita ellen tietäis minkälainen homma niissä on. On noi simskut meinaan melko aikaansaavia yksilöitä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *