Hae
Palasia Arjestani

Ruttureisi, so what?

Hitsi millä keleillä meitä on pari päivää hellitty! Kyllä näitä onkin odotettu. Nyt kun lämpimät ilmat ovat saapuneet, on ihmisetkin alkaneet kuoriutua villahousuista ja toppatakeista. Katukuvassa näkyy lyhythihaisia paitoja, shortseja ja hameita. Mä en ole pystynyt treenaamaan ihan niin säänöllisesti viime aikoina kuin olisin halunnut ja se kyllä näkyy kropassa. Eikä herkkujakaan ole uponnut yhtään liian vähän 😀 Processed with VSCOcam with c1 presetViime kesänä olin omasta mielestäni aika hyvässä kondiksessa ja käytin shortseja ja hameita ihan mielelläni. Nyt en ole niinkään varma. Aika pitkään jouduin miettimään ilkeänkö laittaa shortsit treeneihin vai en. Reidet ei tosiaankaan ole mitkään maailman kivoimman näköiset ruttuineen kaikkineen… Sit ajattelin, et hittookos tässä. Jos jotain ällöttää niin katsokoon muualle. Mä en halua miettiä pukeutumistani sen mukaan mitä muut mahdollisesti ajattelee. Pukeudun muutenkin just niin kuin tahdon (ja mitä sattuu puhtaana olemaan). Jännä miten mieli alkaa heti tekemään tepposiaan kun kroppa ei olekaan ihan siinä kuosissa kun sen toivoisi olevan. Ei muuta kuin säännölliseen treeniin taas kiinni niin muutokset tapahtuvat nopeasti. Siihen asti käytän shortseja ja hameita just niin paljon kuin huvittaa! Mä olen fb-kirpparilta ostellut nyt useamman meko ja shortsit, mutta en ole vielä niitä saanut kotiin. Aina on pieni jännitysmomentti olemassa, että mahtuuko ne yleensä päällekään. Yhden ihanan kauluspaidan kanssa kävi vähän huonosti, kun kädet ei mahtuneet siihen. Lahjoitin sen sit kälylle 🙂

Mites teillä, joko on shortsikelit korkattu?

Processed with VSCOcam with c1 preset

Toppi: Gina Tricot/fb-kirppis // shortsit: Reebok // säärystimet: Zero Point // kengät: Nike // Arskat: H&M.

Niin ja parikymppisten poikien perään vislailut sai eilen hymyn huulille. Tai sit ne vislasi sille takana taapertavalle rollaattorimummolle…

 

14 kommenttia

 1. Heini kirjoitti:

  Mun mielestä jossain treeneissä, rannalla tms. on ok käyttää minishortseja vaikka sellut vilkkuisi. Sen sijaan sitten keskustassa ei ole kauhean kivan näköistä, kun on minishortsit peppuraossa ja kyllähän ne selluliititkin aika pahalta näyttää. Jos mennään kaupungille, pitää mun mielestä kunnioittaa sen verran muita, ettei ihan puolialasti riehu. Tuntuu ettei varsinkaan nuoret tytöt ihan ymmärrä, millaista signaalia antavat kun melkein koko komeus on vanhojen äijien nähtävillä. Selluliittia on 99% naisilla ja itse kun en tähän 1% siloreisiin kuulu niin suosin kivoja maksimekkoja ja vähän pidempiä shortseja. Rannalla sitten toki ihan rennosti pyöritään bikinialaosassa selluista välittämättä 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   No juu, en ehkä mihinkään raflaan lähtis pikku shortseissa mut kaupungille muuten kyllä 🙂

 2. laura kirjoitti:

  Eikös ne niin mee, että biksu-/biitsikunto on se kun pistää biksut päälle ja menee biitsille 😉 Joten oisko shortsien ja hamosten kanssa sama homma? 🙂 kivaa kesän jatkoa Jonnalle ja kiitos mahtiblogista!

 3. Ansku kirjoitti:

  Just tänään kävin vetämässä porrastreenin, sortseissa. Parin viime viikon ajan on syömiset olleet mitä sattuu, on juhlittu ja vähän reissattu ja vaikutti kyllä heti! Olo oli melkoisen ruttureisi 😀 Puin ne silti.

  • Jonna kirjoitti:

   Reenatessa kuumalla ilmalla en vois mitenkään pitää pitkiä housuja! Ja siinähän tulee vaan lisämotivaatiota juostessa kun katselee hyllyviä reisiä 😀

 4. ulla kirjoitti:

  Kaikki ollaan just sitä mitä ollaan 🙂 .

  Ei kannata aikaa tuhlata siihen, että ajattelee ” mitä muut ajattelee ” 🙂

 5. Ama kirjoitti:

  Hei! Mulla on tasan yhdet shortsit jotka enää mahtuu päälle enkä muuten hetkeäkään epäröi pukea niitä treeneihin päälle kun mittari näyttää kesää. Oot ihan liian kriittinen itelles. Monesti kattelen kateellisena sun kuntoa!

  • Jonna kirjoitti:

   Muutama ylimääräinen lisäkuluja on rehellisesti sanottuna tuonut myös itsekriittisyyttä… hyvä muistutus!

 6. Elina kirjoitti:

  Mun mielestä on periaatteessa ihan se ja sama, millaisissa vaatteissa muut kulkee. Mutta toisaalta olen kyllä huomannut nyt viime päivinä kaupungilla, että teinitytöt ja vähän vanhemmatkin käyttää ihan tosi miniminishortseja jotka paljastaa jokaisen muhkuran ja selluliitin. En voi sille mitään, mutta en pidä näkyä kovin kauniina. Itse en ihan minishortseja edes omista, mutta sellaisia puoleen reiteen ulottuvia kyllä muutamat, niitä käytän treeneissä ja kotona. Hiukan pidemmät farkkushortsit on ok kaupungilla, mutta ihan superlyhytlahkeisia farkkushortseja en myöskään omaan jalkaani laittaisi. Rannalla on eri asia, siellä voi mennä vapaasti pelkät bikinit päällä, jotenkin kuuluu asiaan eikä rannalla tule kiinnitettyä toistenkaan ihmisten selluliitteihin sillä tavalla huomiota kuin kaupungilla.

  • Jonna kirjoitti:

   Aika karseen näköistä se on jos kaikki tavara vilkkuu housun lahkeista 🙁 en pystyis mitenkään sellaisia päälleni pukemaan!

 7. riikka kirjoitti:

  kyl mun mielestä jos itestä tuntuu hyvältä, niin saa käyttää millasia vaatteita haluaa, vaikka sit oiski sellua tai muuta vaikka muille jakaa! hassua miten joka kesä luulee, että vaikka oli kesäkunnossa niin tuntuu ettei oo ja sit seuraavana vuonna kattoo miten hyvässä kunnossa oliki!:”D

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, toi on niin totta! Ens vuonna katselen kuvia taas haikeudella miten paljon paremmassa kunnossa olinkaan 😀 ikinä ei oo hyvä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *