Hae
Palasia Arjestani

Väsynyttä jengiä

Processed with VSCOcam with c1 presetHuh huh, miten rankka viikonloppu takana! Musta on ihanaa käydä välillä muissa maisemissa ja varsinkin hotelliyöt tuo pientä luksusta niin tasaisen harmaaseen arkeen. Niitä pitäis harrastaa useammin! Meillä tulee miehen kanssa lokakuussa 10 vuotta täyteen ja ajattelin, että sillon vois jonkun pikkasen paremman hotellihuoneen varata 😉 Kyllähän te tiedätte! No mutta viikonloppuun. Lauantai aloitettiin mielettömän hyvällä ja monipuolisella aamiaisella. Sitä mitä ei ollut tarjolla, ei todellakaan olis tarvittu. Lautaselle päätyi hedelmiä, vihanneksia, munakokkelia, pekoni, makkaraa, sämpylää… kaikkea ja paljon! Gluteenitonkin puoli näytti varsin kattavalta, mutta niihin mä en koskenut ollenkaan. Koen, että ne on tarkoitettu keliaakikoille eikä esim. minulle joka syö gluteenittomia/viljattomia tuotteita ihan huvikseen. Mä voin ihan hyvin syödä välillä viljatuotteitakin, en tosiaankaan kuole siihen.

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetAamupalan jälkeen tytöt halusivat vielä nopean visiitin Seppälään (Helsingistä kun ei löydy…) ennen Särkänniemeen lähtöä ja löysinpä housut ja paidan sieltä minäkin. Särkänniemeen matkattiin bussilla, joka kyyditsi meidät ovelta ovelle. Ei tarvinnut lähteä autolla sooloilemaan! Infossa meitä odotti rannekeet koko perheelle ja siitä se lystin pito sitten alkoi. Tyttö vähän jänskätti laitteita alkuun eikä uskaltanut mennä oikein mihinkään. Ensimmäisen jälkeen ei kuitenkaan olis malttanut edes syödä 😀 Aurinko paistoi täydeltä terältä koko päivän ja saatiin kulutettua laitteissa ravaten kokonaista 7 tuntia!

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetAngry Birds-puisto oli hitti tuollaiselle reilu 3-vuotiaalle. Laitteisiin pääsi aikuisen kanssa, kun taas muualla osassa lasten laitteissa oli yläpituusrajat. Onneksi tyttökin rohkaistui sen verran, että uskalsi mennä niihin ihan yksin ja hauskaa näytti olevan! Mä en ole nykyään enää mikään kovin suuri huimapää ja mulle sopi vallan mainiosti, että nuohosin noita pienempien laitteita tytön kanssa. Mies kävi sitten niissä hurjemmissa siskon tyttönsä kanssa. Puolessa välissä päivää saatiin naperot rauhoittumaan hetkeksi ruokapöydän ääreen ja sen jälkeen vielä jälkkärijätskille. Meidän tyttö otti sit pikku päivölät penkillä ja taas jakso painaa 😀

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetKuuden aikaan tehtiin vielä perinteiset eli Tukkijoen kautta bussiin. Sinänsä typerä ajatus, koska mä olin kenkiä myöten ihan märkä eikä mieskään kovin kuivin vaattein selvinnyt 😀 Ens kerralla vois ottaa vaikka vaihtovaatetta mukaan! Me oltiin koko sakki niin poikki, että illalla haettiin vaan pizzat ja vedettiin potslojoo huoneessa. Suunniteltu skumppalasillinen Moro-baarissa jäi vaan haaveeksi…

Processed with VSCOcam with c1 preset

Litimärkää sakkia! Mun vaatteet: paita Seppälä // Farkut: defshop // kengät: Reebok.

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetSunnuntaina nokka kohti kotia. Olishan tuolla vielä yhden päivän viettänyt ihan helposti, mutta töitä on tehtävä vielä tämä viikko. Sit alkaa LOMA! Mä oon koko kesän kuunnellut muiden hehkutuksia lomasta ja nyt on mun vuoro lähteä lällätellen lomalle. Ne helteet on nimittäin tilattu elokuun alkuun 😉

Processed with VSCOcam with c1 preset

Solo Sokos hotel Tornista löytyy lataustolppa sähköautolle 😉

Processed with VSCOcam with c1 presetReissu oli kaiken kaikkiaan todella hauska, vaikkakin rankka niin kuin jo mainitsin. Sähköauto oli meille kaikille ihan uusia tuttavuus! Jos mulla olis ajokortti niin sähköauto olis ehdottomasti mun juttu. Vähän pidempikestoinen akku siihen olis ihan jees, koska varsinkin motarinopeudet syö aika paljon sähköä.. Matkan aikana ladattiin akkua pariin otteeseen per suunta. Halvemmaksi sähköauton käyttö tulisi ja onhan se ympäristöystävällinen. Pitäis vaan ensin ajaa se ajokortti…

 

4 kommenttia

 1. Jepa kirjoitti:

  Moikka! Keskustasta löytyy kaksikin Seppälää, Forumista ja Kampin keskuksesta! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Toi Seppälä heitto olo lähinnä sarkastinen läppä 😀 kaikista kaupoista mimmit halus just Seppälään, vaikka niitä on Helsingissäkin joka nurkalla!

 2. Mimmukka86 kirjoitti:

  Eikä! Mä en olen aina tähän asti luullu,että sulla on ajokortti!

  • Jonna kirjoitti:

   Ei oo eikä tuu ellei oo ihan pakko! Jos muutetaan joskus jonnekin hevonkuuseen niin sit olen luvannut hankkia ajokortin, muuten en ikimaailmassa. Liikenteessä on heikkohermoisia naisia ratissa ihan riittävästi ilman muakin 😀 ei oo mun juttu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *