Hae
Palasia Arjestani

Tiellä tähteyteen

Se on kuulemma meikäläisen nassu uusimassa ProBodyssä. Muistelinkin, et se on näitä aikoja kun mun blogiesittelyn pitäis ilmestyä. Pitänee huomenna lähtee ostoksille 😀 Meikähän on semijulkkis! Kohta on Seiskassa juttua, et mitäs se Jonna on oikein koheltanu. Ensi viikon kansiteksit: ” Jonna kaupassa hikisissä verkkareissa! Jonna osti kaksi lavaa rahkaa Kuopion Prismasta! Katso ja järkyty. Niinpä niin..

Uskaltaakohan tässä enää mennä harjotteluun KYSille? Eilen illalla oli kaapattu joku nainen yhdeksän maissa illalla parkkipaikalta, viety pankkikortti, tyhjennetty tili ja jätetty metsään haahuilemaan. Enpä toivois omalle kohdalle.

Nukuin viime yönä sairaan huonosti. Toisella kissalla on juoksut menossa ja sehän huutaa välillä niin kuin päätä leikattais. Isäntä ehotti sit, et laittasin yöks korvatulpat ja niinhän sitä sitten tehtiin. Heräsin varmaan neljä kertaa yöllä joko vessaan (perkeleen intervalli..) tai sit katsomaan kelloa, kun olin aivan varma, että en korvatulppien takia ollu heränny kellon soittoon. Melekosta koomailua oli koko päivä harjottelussa. Joutu ihan päikkärit nukkumaan ennen salille menoa. Sit en meinannutkaan herätä millään..

Tänään vuorossa rintaa ja hauista sekä muutama hassu sarja myös sivuvipareita olkapäille. Toistot taas siellä 6-8 toiston tuntumassa, joissakin sarjoissa vähän vähemmänkin. Kiva oli taas runtata ihan kunnolla menemään. Niin ja joka liikkeen ekassa sarjassa rest-pause.

1. Penkki tangolla
5+1*60kg Olin ihan varma, että jää ykköseen mut piti yrittää siitä huolimatta. Maaretin neuvoista oli hurjan paljon apua! Kyllä se jalkojen jännittäminen penkissäkin vaan tuo lisää voimaa nostoon vaikkei ihan heti uskoiskaan. Nyt oon tainnut löytää oikean oteleveydenkin!
7*55kg
8*52,5kg
Ja hyvin uppos rinnalle kaikki sarjat.

2. Vinopenkki kp
7+2, 5*23,5kg
6*21kg

3. Pullover kp
10+4, 8*26kg Olis pitäny ottaa isompi kässäri, mut enpä tiennyt kun en ole tätä liikettä ihan äsken tehnytkään..

4. Vipunostot kp tasapenkillä
10+4, 7*10kg
Ala-asennossa kolmen sekan venytys.

5. Hk kp seisten
5+2*16kg Aika raskasta.. mut pakko oli vaan yrittää!
8, 6*13,5kg

6. Hk scott mutkatangolla
6+2*32,5kg En ees muista millon olisin tämmösellä painolla tehnyt! Saatto tulla jopa enari.
8, 6*30kg

7. Sivuviparit kp
15, 12, 10, 9, 8*8,5kg
Palautukset 30 sekkaa.

Siinäpä se kaikessa komeudessaan. Huomenna saakin sit ottaa lepiä hyvällä omalla tunnolla. Pakkasin tosin mukaan intervallikamat, jos vaikka menis suoraan harjottelusta pyörähtämään salilla. Ei tekis pahaa. Sais venyteltyäkin sit ihan kunnolla.

Tänään ruokalautasella hyvin nopeaa evästä, nuudeleita ja katkarapuja kera öljyn ja chilikastikkeen. Ruokaseurana oma blogi 😉

Viereiseltä tuolilta ruokailuani seurasi kaksi karvaista kulinaristia. Josko edes yksi katkarapu menis ohi haarukasta.. Ei käyny kateilla tuuri tällä kertaa.

Nyt venymään ja tutimaan. Aamulla taas aivan liian aikanen herätys..

10 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti:

  Bongattu lehdestä 🙂 Oli kiva juttu sinusta!

 2. Mölliskö kirjoitti:

  Onnea!! Siistiä 8D !!Mulle ei oo vielä tullu lehteä…. ehkä huomenna??

 3. E, kirjoitti:

  jahas pitää tarkastaa ;).

 4. Emma kirjoitti:

  ^sepäs lähti sukkelaan, nimi jäi uupuun ;).

 5. Inka kirjoitti:

  mä sut heti bongasinkin 😀

 6. Tiina kirjoitti:

  Pitääpä käydä itsekin ostamassa lehti.:) Teillä ei vissiin sentään kissat harrasta ruoan pöllimistä. Meillä toinen bengaliuroksista on niin röyhkeä, että kyllä käy viemässä lautaselta mausteisimmatkin lihapalat, jos silmät suinkin hetkeksi välttää.

 7. Sanna kirjoitti:

  Pittääkin suunnistaa lehtiosastolle ensimmäisex, ku seuraavan kerran on kauppareissu edessä. 🙂

 8. Jonna1983 kirjoitti:

  Njäh, täällä ei ainakaan ollu vielä ko lehteä kaupoissa.. blääh.Tiina: kyllä ne meilläkin on ihan yhtä röyhkeitä. Ei passaa jättää kanoja tai lihapullia hellalle liian pitkäks aikaa ilman valvontaa 😀 Samoin leivät häviää kyllä kanssa pöydältä, jos niillä vaan on kinkkua. Outoa kyllä, toinen kissoista on hulluna valkosipuliin ja se kulettelee niitä pitkin kämppää.

 9. Retsku kirjoitti:

  Hyvä juttu oli ProBodyssa :)Meillä toinen kisuleista on ihan hulluna rahka-mehukeitto-komboon. Syön sitä aina aamupalalla ja tämä neiti istuu pöydällä vieressä noolaamassa että josko jättäsin sille vähän nuoltavaa lautaselle 🙂 hassuja otuksia nuo kissat 🙂

 10. Mölliskö kirjoitti:

  Nyt luin! Oli tooooosi hyvä!! Ylypiä saa olla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *