Hae
Palasia Arjestani

Päivän liikkuvuusvinkki #3 (+arvonnan voittaja)

Processed with VSCOcam with hb1 presetTämän päivän liikkuvuusvinkki parantaa etureisien sekä lonkankoukistajien liikkuvuutta. Mulla itelläni lonkankoukistajat on usein tosi pahassa jäkissä ja tällä liikkeellä olen saanut niitä hyvin auottua. Samalla tulee kaupan päälle etureisien venytys, toimii myös päinvastoin!

Liikkeen nimi on couch stretch ja sen voi nimensä mukaisesti tehdä vaikka sohvalla. Minä käytän liikkeeseen aina joko seinää tai rahia, jos teen sen kotona. Polven alle kannattaa varata jokin pehmuste, kuten abmat tai tyyny. Tuo toinen jalka eteen ja ota ns puolikas askelkyykkyasento. Vie toisen jalan päkiä varovasti kiinni seinään, rahiin tms ja ja suorista itsesi. Työnnä takimmaista jalkaa aktiivisesti taaksepäin niin, että tunnet etureiden venyvän. Etummaista jalkaa siirtämällä eteen ja taakse saat tuntuman hieman eri kohtiin. Pyri pitämään vatsa tiukkana ja selkä suorana. Asento on oikea kun viet toisen käden rintakehälle ja toisen häpyluulle ja kädet ovat samassa linjassa. Tee pari minuuttia per puoli!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa!

ps. I Love Me-messujen liput voitti Pihlis! Kommentoin sulle jo arvontapostaukseen 😉 Laitatko mulle nimesi ja osoitteesi sähköpostiini jonna.musakka@gmail.com niin saadaan sulle liput postiin!

2 kommenttia

  1. Rahkamuija kirjoitti:

    Hillittömän hyvä vinkki! Lonkankoukistajat on varmaan yks vaikeimmista paikoista saada venyteteltyä ja siks ehkä aina niin jumiset.

    • Jonna kirjoitti:

      Oikeassa olet! Erittäin hyvä keino on venyttää niitä myös vetokumin avulla 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *