Hae
Palasia Arjestani

Minun ruokavalioni kulmakivet (+arvonta)

ruokavalioni kulmakivet

Yhteistyössä Nutisal

Kantapään kautta

Ruokavalioni kulmakivet on olleet nähtävissä jo pitkään ruokapäiväkirjoissani, jos niitä on osannut oikealla tavalla tarkastella. Minä olen ihmisenä kovin vaihtelunhaluinen ja kaipaan uusia tuulia säännöllisesti niin ruokavaliossa kuin muillakin elämän osa-alueilla. En ole aina ollut kovin hyvä kokki ja omilleni muuttaessa 16-vuotiaana en osannut keittää itse edes perunoita. En voi sanoa, että nykyäänkään olisin mikään huippu hyvä kokki, mutta oman elämäni masterchef kuitenkin! Koska olen todella vaihtelunhaluinen, olen joutunut opettelemaan kokkaamisen jalon taidon kantapään kautta. Aloitin ihan pienistä asioista, kuten pastan ja perunan keittämisesti sekä broilerin ja jauhelihan kypsentämisestä. Siitä laajensin pikku hiljaa repertuaariani aina leipomiseen saakka. Vaikka mun ruokavalio vaihtelee aika ajoin niin tietyt asiat säilyvät aina.

ruokavalioni kulmakivet

ruokavalioni kulmakivet

Terveellinen ruokavalio – ruokavalioni kulmakivet

Terveellinen ruokavalio rennolla otteella kuvaa ehkä parhaiten minun tapaani syödä. Syön ihan normaali kotiruokaa, mutta pyrin käyttämään mahdollisimman paljon siinä ohessa vihanneksia, juureksia, hedelmiä sekä marjoja. Syön 4-6 kertaa päivässä päivän pituudesta riippuen. Aamupalan lisäksi syön kaksi kunnon ateriaa ja loput ovat enemmän välipaloja. Joskus toki jos on oikein kova nälkä niin syön enemmän kunnon aterioita. Olen sekasyöjä ja pyrin syömään kaikkea tasapuolisesti. Kalaa haluaisin oppia valmistamaan entistä paremmin ja hyödyntämään myös muitakin kaloja kuin perinteistä lohta ja seitä. Hyviin rasvoihin panostan myös eli syön paljon avocadoa sekä pähkinöitä ja lorautan oliiviöljyä salaattiin ja muihinkin ruokiin.

ruokavalioni kulmakivet

ruokavalioni kulmakivet

Herkuttelu ja napostelu

Olen aina ajatellut, että herkuttelu tarkoittaa nimenomaan karkkia, pullaa, pizzaa ym epäterveellistä. Minusta on kuulostanut todella hassulta, kun joku sanoo että herkuttelee pähkinöillä, koska ne kuuluvat minulla ihan normaaliin ruokavalioon ympäri vuoden. Nyt herkuttoman toukokuun myötä Olen ymmärtänyt tuon lausahduksen täysin! Juuri tänä aamuna natustelin pähkinöitä Nutisalin uudesta Yogurt mix -pussista ja mietin miten hyvältä ne maistuukaan! Huomaan, että mun makuhermot ovat nyt paljon herkemmät kuin aikaisemmin ja ihan tavalliset asiat maistuvat jumalaisen hyviltä. Napostelu särähtää monen korvaan pahasti, koska se mielletään aterioiden korvaajana. Monet varmasti korvaavatkin napostelulla kunnon aterioita, mutta itse saatan napostella juurikin pähkinöitä vielä aterian päälle. Napostelu on minulle henkilökohtaisesti pientä arjen luksusta ja saatan esimerkiksi hyvää ohjelmaa katsellessa rouskuttaa pähkinöitä tai vihannestikkuja varsin tyytyväisenä. Tällaiset ovat minun ruokavalioni kulmakivet? Minkälaiset ovat sinun?

ruokavalioni kulmakivet

Nutisalin uutuudet

Nutisal on lanseerannut kaksi uutta pähkinäsekoitusta: yogurttisekoituksen sekä salaattisekoituksen. Molemmissa sekoituksissa pähkinöitä on noin 50% pussin sisällöstä ja pähkinät ovat kuivapaahdettuja. Kuivapaahtamalla ilman öljyä pähkinöihin saadaan enemmän makua ja rapeutta. Yogurttisekoituksen kuivapaahdetut mantelit ovat mielettömän hyviä! Voisin syödä yksinään niitä jo pussillisen…Pähkinäsekoituksissa ei ole laisinkaan lisättyä öljyä, sokeria, suolaa tai lisäaineita. Pussin sisältö on siis aitoa kamaa! Suurimmassa osassa markkinoilla olevista pähkinäsekoituksista pussin sisältö on pääasiassa erilaisia siemeniä ja pähkinöitä on alle puolet koko määrästä, mutta näissä Nutisalin pusseissa riittää pähkinöitäkin rouskuteltavaksi vaikka kuinka.

ruokavalioni kulmakivet

Yogurttisekoitus ja salaattisekoitus

Yogurttisekoitus sopii todella hyvin juurikin jogurtin päälle, mutta itse olen lisännyt sitä puuroon, mysliin ja itse tehtyihin vanukkaisiin sekä napostellut suoraan pussista. Yogurttisekoitus sisältää 50% pähkinöitä (manteli, cashew-, saksan- sekä hasselpähkinä), auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä 25% sekä marjaa 25% (karpalo, mustikka ja goji). Yhden pussin koko on 120g eikä se tosiaan sisällä lisättyä sokeria, öljyä, suolaa tai lisäaineita. Paahteisten pähkinöiden ja makeiden marjojen yhdistelmä on tässä pussissa lyömätön!

Salaattisekoitus sopii hyvin salaatteihin suutuntumaa antamaan, mutta olen itse ripotellut sitä ruuan kuin ruuan päälle. Salaattisekoitus sisältää 52% pähkinöitä (manteli, cashew- ja saksanpähkinä), kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä 45% ja punajuurta 3%. Olen ostanut usein töihin valmiin salaatin ja ripotellut sen päälle salaattisekoitusta. Pähkinät ja punajuuri tuovat kivasti lisämakua kuivapaahdon ansiosta salaattiin ja lisäävät myös salaatin proteiinimäärää! Myöskään tässä sekoituksessa ei ole lisättyä sokeria, suolaa, öljyä tai lisäaineita.

Lue lisää Nutisalin tuotteista täältä: http://www.nutisal.fi/fi/

ruokavalioni kulmakivet

Ja sitten seuraa arvonta! Kerro mihin sinä käyttäisit Nutisalin yogurttisekoitusta ja salaattisekoitusta ja olet mukana arvonnassa, jossa palkintona on viidelle henkilölle pussit molempia uutuussekoituksia. Arvonta-aika päättyy perjantaina 26.5.2017 klo 20! Muistathan ilmoittaa sähköpostisi, jotta voin ottaa yhteyttä voittajiin (ei näy muille kuin minulle). Onnea arvontaan!

 

117 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Molempia vois laitella aamupuuroon 😛 …. sekä päivällä broiskusalaattiin 🙂 .. jogurtinkin mukana aivan oivia.

 2. Metu kirjoitti:

  Ahh salaatin joukkoon tai napostella sellaisenaan! Molemmat näyttävät tosi hyviltä.

 3. miltsu kirjoitti:

  minä söisin sellaisenaan tai sitten voisin kuvitella noiden olevan hyvä hätävaravälipala esim. rahkan kanssa 🙂

 4. Jenezky kirjoitti:

  Raakapuuron sekaan kokeilisin ja syödä rouskuttelisin ihan vain sellaisenaan 🙂

 5. Heini kirjoitti:

  Kyllä nuo menis ihan karkin korvikkeena eli herkutteluun kahvin kaveriksi ?

 6. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Jogurtti olisi varmaankin se ensimmäisen minkä sekaan kippaisin – jos en sitten ihan sellaisenaan ehtisi syödä pois ennen tätä 😀

 7. Nimetön kirjoitti:

  Oon pyöritelly näitä niin monta kertaa jo kaupassa mutta en ole raaskinut ostaa :’D

  Itse voisin käyttää näitä höysteenä smoothieissa, jogurtissa, keitoissa, salaateissa, sämpylöissä ja oikeastaan ruoan kuin ruoan päällä!

  • Suivi kirjoitti:

   Kommenttini lähti näköjään ennen aikojaan, tarkoitus ei ollut kirjoittaa nimettömänä! 😀 Pahoittelut.

   • Jonna kirjoitti:

    Moi! Arpaonni potkaisi ja voitit pussit molempia Nutisalin uutuuksia 🙂 Laitan sulle viestiä!

 8. Heidi K kirjoitti:

  Menisivät varmaan ihan sellaisenaan väli- sekä iltapalana 🙂

 9. suvinen kirjoitti:

  Nämä menisi kokeiluun lounassalaatin, rahkan ja protskuvanukkaan höysteenä 🙂

 10. seppo kirjoitti:

  en ole minäkään kovin hyvä kotikokki, enemmänkin tuo grillauspuoli jää minulle. olen pitkään haaveillut itsetehdystä granolasta joten käyttäisin yhden pussin siihen ja toinen pussi tulisi evääksi kouvolan automatkalle.

 11. Milla61 kirjoitti:

  Lapsenlapseni kanssa piknikille

 12. seppo kirjoitti:

  Kahden vuoden ajan seurannut sun blogia ja saanut aika hyvän käsityksen sun ruokavaliosta. Ruokapväkirjat ovat aina mielenkiintoisia. Uusi juttu tuo että vasta16vopit keittämään perunat. Eikö sulla lapsuudessa/koulussa opetettu? Oletko harkinnut kokkikurssia tai jonkun työväenopiston ruoanlaittokurssia? Niitähän on pidempiä ja yhden illan kursseja. Lapsena kävin kokkikoulussa ja se oli kyllä kivaa, sosiaalista puuhaa ja oppi samalla. Nutisalin pusseja tuli äsken kokeiltua ja hyviltä maistui, ihana olisi saada lisää tiukan rahatilanteen vuoksi. Koska olen vege pähkinöitä menee. Käyttäisin ne sellaisenaan ja kasvispihveihin.

 13. ninna kirjoitti:

  Kahden vuoden ajan seurannut sun blogia ja saanut aika hyvän käsityksen sun ruokavaliosta. Ruokapväkirjat ovat aina mielenkiintoisia. Uusi juttu tuo että vasta16vopit keittämään perunat. Eikö sulla lapsuudessa/koulussa opetettu? Oletko harkinnut kokkikurssia tai jonkun työväenopiston ruoanlaittokurssia? Niitähän on pidempiä ja yhden illan kursseja. Lapsena kävin kokkikoulussa ja se oli kyllä kivaa, sosiaalista puuhaa ja oppi samalla. Nutisalin pusseja tuli äsken kokeiltua ja hyviltä maistui, ihana olisi saada lisää tiukan rahatilanteen vuoksi. Koska olen vege pähkinöitä menee. Käyttäisin ne sellaisenaan ja kasvispihveihin.

 14. JauTou kirjoitti:

  Käyttäisin salaattiin, rahkan/smoothien/jogurtin sekaan, aamupuuroon ja miksei jopa munakkaaseen tuomaan vaihtelua. Kelpaisi myös sellaisenaan leffaevääksi tai välipalaksi 🙂

 15. maikki kirjoitti:

  No salaatin kaveriksi, smoothiebowliin, rahkn/jogurtin kanssa, ja ihan niin vaan napostellen 🙂

 16. Ripsu kirjoitti:

  Salaattiin, wokkeihin ja kasvissosekeiton päälle tuomaan hyvää rasvaa. Herkutteluun ja lisäenergiaksi kesän vaellusreissuille.

 17. Ansku kirjoitti:

  Kumpaakin voisi napostella suoraan pussista, jos pitää saada nopeasti energiaa tai muuten vaan herkkuhetkiin. Pähkinöitä tykkään laittaa myös smoothiebowleihin 🙂

 18. Sari kirjoitti:

  Todennäköisesti kokeilisin sekoituksia itsetehdyn myslin sekaan sekä sellaisenaan naposteltaviksi.

 19. Saara kirjoitti:

  Pähkinäpussi kulkee aina mukanani minne menenkin. Kuuluu kyllä jokapäiväiseen ”herkutteluun”. Arvonnassa siis ehdottomasti mukana ja toivottavasti uutuuspussit kohta mukana ;).

 20. Jasmin kirjoitti:

  Molemmat sopivat varmasti hyvin salaatteihin sekä wokkeihin! 🙂

 21. Charming Nails kirjoitti:

  Rahkan tai jogurtin sekaan sekä salaattiin 🙂

 22. Marnu kirjoitti:

  Smoothiebowlin koristeeksi ??

 23. Tiitii kirjoitti:

  Mielikuvituksettomasti sanon, että nimenomaan salaattiin ja luonnonjogurtin kanssa. 🙂 Mutta niitä syön joka päivä ja niissä yleensäkin kaipaan jotain rapeaa lisuketta. Olikin kiva lukea näistä lisää, sillä kuvittelin Yogurt-sekoituksen olevan jotain jogurttipäällysteisiä pähkinöitä, tyyliin Parrots. 😀

 24. Mariem kirjoitti:

  Pähkinät on hirmu hyvä hätävara ja matkaeväs (esim lentokoneessa). Hyviä puurossa, smoothiebowlissa, tykkään myös kovasti paahdettuna, käy kaikkeen!

 25. Milleriina kirjoitti:

  Molemmat pähkinäsekoitukset maistuisivat varmasti ihan sellaisenaan välipalana. Yogurt-mix toimisi hyvin myös itsetehdyissä välipalapatukoissa. Leivonnaisten koristeluunkin nuo passaisivat. 🙂

 26. SkyFall kirjoitti:

  Ihan sellaisenaan töissä välipalana nämä herkuttelisin ?

 27. Emma kirjoitti:

  Eväänä 🙂

 28. Heta kirjoitti:

  Varmaan ottasin sinusta mallia ja käyttäisin tuunaamaan valmissalaattia. Olen töissä treenannu gluteenitonta leivontaa, tällä hetkellä bravuuri on gluteeniton ja vegaaninen vuokaleipä joten heittäisin tuollasesta pussista vähän myös leipätaikinaan.

 29. Ellustiina kirjoitti:

  Molemmat maistuisivat varppina ihan sellaisenaan 🙂 mutta tuli mieleen että toi yogurttisekoitus vois sopia hyvin esim. Raakakakun pohjaan tosi hyvin. Salaattisekoituksen käyttäisin mielelläni tietty salaattiin tuomaan suutuntumaa ja ruokaisuutta.

 30. SuviK kirjoitti:

  Sellaisenaan, rahkaan, viiliin, jugurttiin, raikkaaseen salaattiin ja leivontaan! 🙂

 31. Sanna kirjoitti:

  Salaattiin, rahkan tai puddingin sekaan sekä naposteluun

 32. Mira kirjoitti:

  Salaattisekoitusta luultavasti salaattiin, jugurttiin, smoothiebowliin… Jugurttisekoitus menisi kyllä herkutteluun sellaisenaan 🙂

 33. Jepa kirjoitti:

  Smoothiessa ja välipalana silleensä töissä. Rousk! 🙂

 34. Mirva kirjoitti:

  Lounassalaatin lisukkeena ja ihan sellaisenaan menisi.

 35. Jennan kirjoitti:

  Käyttäisin pähkinöitä leivontaan, salaatteihin, jogurtin sekaan sekä ottaisin evääksi. 🙂

 36. Elina kirjoitti:

  Käyttäisin sekoituksia tuorepuuroihin, salaatteihin, keiton päälle, jogurttiin, leivontaan… 🙂

 37. henna kirjoitti:

  Puuroon, salaattiin, rahkan sekaan.. oonkin katellut noita vähän kaupassa että uskaltaisko kokeilla 😀

 38. Mari kirjoitti:

  Itse laittaisin salaatteihin ja puuron joukkoon 🙂

 39. Jenna kirjoitti:

  Ihan sellaisenaan tai sitten jonkin sekaan. (Puuro, mysli, rahka, smoothie yms.)

 40. Emilia kirjoitti:

  Jogurttisekoitusta käyttäisin aamulla rahkan kaverina ja salaattissekoitusta lounas salaatin parina! 🙂

 41. Emma kirjoitti:

  Aamupala-smoothiebowlin päälle, lounaaseen tuomaan lisää ravintoarvoa, välipalan lisänä.. Kyllä maistuisi! ?

 42. A kirjoitti:

  Jugurtin ja puuron sekaan!

 43. Tiina kirjoitti:

  Rahkaan, salaattiin ja puuroon esimerkiksi.

 44. Andi kirjoitti:

  Salaattisekoitusta lounaseväisiin tuomaan lisärapeutta.
  Jogurttisekoitusta aamupuron päälle tai välipala-tuorepuuroon 🙂

 45. Ida Kojo kirjoitti:

  Salaatteihin ja keittoihin 🙂

 46. Salla kirjoitti:

  Lapsille ja itselle välipalaksi, jogurtin tai rahkan sekaan. Salaattiin, vuokaleipiin. Smoothien sekaan purutuntumaksi.

 47. Sara kirjoitti:

  Välipalaksi tai salaatin seassa 🙂

 48. Elli kirjoitti:

  Sellaisenaan, jugurtin ja salaatin joukkoon olen käyttänyt (mikä mielikuvitus ?), puuroon yms. Eli aika tylsiä käyttökohteita, mutta maistuu niin hyvältä!

 49. My ja Mini kirjoitti:

  Jogurttisekoitusta laittaisin oopsieiden päälle turkkijogurtin kera ja salaattisekoitusta mihin tahansa salaattiin tai kasvissosekeiton päälle.

 50. Jaana kirjoitti:

  Rahkan sekaan, smoothiebowlien päälle ja salaatteihin 🙂

 51. Riikka kirjoitti:

  Kokeilisin varmaan puuron tai rahkan kanssa. Varmasti maistuisivat myös sellaisenaan 🙂

 52. Tanja kirjoitti:

  Menisivät sellaisinaan. Mutta käyttäisin sallad mixiä mihin tahansa salattiin. Sopisi myös wokkeihin/risottoihin.
  Yogurt-mix sopisi puuroon ,rahkaan, jugurttiin tai vaikkapa raejuuston sekaan.

 53. Ida kirjoitti:

  Salaattisekoitusta käyttäisin siemenleipiin ja jugurttisekoitusta myslin sekaan 🙂

 54. Hanna kirjoitti:

  Käyttäisin sekoituksia keittojen, salaattien ja raakajäätelön päällä sekä tuorepuuroissa. Napostelisin myös välipalaksi.

 55. Henna kirjoitti:

  Lounassalaattiin ja aamupuuroon 🙂

 56. Hanna kirjoitti:

  Rahkan, jogurtin ja puuron päällä, salaateissa ja ihan vain naposteluun 🙂

 57. Jonna kirjoitti:

  Luultavasti napostelisin ihan vaan sellaisenaan ja ripottelisin ruokani päälle. Tykkään ripotella siemensekoituksia ja pähkinöitä myös leivän päälle tai syödä graavilohen/kylmäsavulohen välissä 😀

 58. Maarit kirjoitti:

  Maitorahkan päällä menis!

 59. rriina kirjoitti:

  Lounassalaatin sekaan heittäisin.

 60. Ssaara kirjoitti:

  Salaattiin ja naposteluun 🙂

 61. Jane kirjoitti:

  Sopisi täydellisesti kana-persikkasalaattiin ainakin! Ja jugurtin ja puuron sekaan:)

 62. ansku kirjoitti:

  Salaattiin, sosekeittojen päälle, puuroon, jogurttiin ja yksi pussi aina mukana hätävara evääksi 🙂 namm!

 63. Elinap kirjoitti:

  Yogurttisekoitusta nauttisin aamukahvin kanssa ja salaattisekoitusta ruokien sekaan 🙂 nam!

 64. juhannna kirjoitti:

  Yogurttisekoitusta laittaisin smoothiebowlejen ja rahkojen päälle, salaattisekoitusta nimensä mukaisesti salaatteihin 🙂

 65. Pauliina.K kirjoitti:

  Ensimmäistä sekoittaisin nimensä mukaan jogurtin sekaan ja jälkimmäistä salaattiin tai vaikka sosekeiton päälle 🙂

 66. Marisa kirjoitti:

  Salaattiversio menisi kasvispannun päälle rapeutta antamaan ja jogurttisekoitus kaurajogurtin sekaan samasta syystä 🙂

 67. Kata kirjoitti:

  jugurttisekoitus vois mennä ihan napostellessa tai vaikka puuron tai smoothiebowlin päällä. Salaattisekoitusta sit salaattiin tai miksei vaikka pähkinäleivän taikinaan

 68. juu kirjoitti:

  rahkan päälle, puuron päälle ja sosekeittojen päälle käyttäisin- salaattisekoitusta salaatteihin ja ehkä sämpylöihin

 69. tuuuuli kirjoitti:

  Oij! Salaatteihin, maustettuihin rahkoihin, omatekemiin pihveihin, mm kasvispihvit ja ihan sellasenaan vaan 🙂

 70. Elina kirjoitti:

  Söisin sellaisenaan tai vakkari broilerisalaatin lisäkkeenä! Maustamattoman jugurtin kanssa ois varmasti myös suurta herkkua!

 71. Sumppa kirjoitti:

  Näissä mua vähän on ihmetyttänyt, miksi niin iso pussi ja sisältö niin pieni… 😀 Tykkään laittaa siemeniä ja pähkinöitä vähän sinne ja tänne höysteeksi, tai sitten menisi ihan sellaisenaan!

 72. SuviMM kirjoitti:

  Itse käyttäisin molempia aamupuuroon, salaatteihin ja smoothieiden päälle!

 73. Emilia kirjoitti:

  Jogurtin kanssa, salaatissa, puurossa ja sellaisenaan syötäisiin noita 🙂

 74. Hanna kirjoitti:

  On varmaan tullut jo muiltakin samoja ideoita, mutta mäkin laittaisin molempia aamupuuron tai rahkan/jugurtin päälle 🙂 Lisäksi smoothiebowlin päälle ripottelen usein pähkinöitä. Voisin myös koristella raakakakun koristelua noilla, sekä tietty raakasuklaan tuunaamiseen! 🙂

 75. Kristiina kirjoitti:

  Lounassalaattiin voisi mennä…

 76. Jenni K kirjoitti:

  Olisin niin erilainen että heittäisin jogurttisekoitusta ehrmann suklaavanukkaan sekaan ihan testiksi 😀 ja salaattisekoitusta saattaisin syödä ihan siltänään 😛

 77. Sofia kirjoitti:

  Nuohan sopisivat vaikka mihin! ? Varmaan ensimmäiseksi tunkisin näitäkin puuroon kuten kaikkea, mutta toki toisivat mukavaa ruokaisuutta lounassalaatteihin ja välipalarahkoihinkin?

 78. Jossu kirjoitti:

  Oi nami! Näitä täytyisi päästä kokeilemaan 🙂 Itse ripottelisin näitä salaattiin, sekä smoothiebowlin päälle (minäkö jälkijunassa mutta vasta nyt olen tajunnut että sellaisiakin voi tehdä :D) sekä suklaa-nicecreamin päälle puruvastusta antamaan 🙂
  jossusliv.wordpress.com

 79. Ulla kirjoitti:

  Salaatin joukossa ainakin..rahkan&puuron kanssa, smoothieen, sellaisenaan naposteltavaksi 🙂

 80. RS kirjoitti:

  puuroon, ruoan ku ruoan päälle:) Ja ohan ne hyviä paljaaltaankin!

 81. Teija kirjoitti:

  Sellaisenaan tai rahkan seassa!

 82. Anni S kirjoitti:

  Tuotteita käyttäisin ainakin puuron seassa. Myös rahkaan, jogurttiin ja salaatteihin tuoteitta hurahtaisi! Olisi varmasti myös oiva lisä myslin joukkoon! 🙂

 83. Veera kirjoitti:

  Tuotteita haluaisin kokeilla ainakin rahkan ja jogurtin seassa, salaatissa ja kasvissosekeiton päällä.

 84. Elina kirjoitti:

  Jugurtin kanssa ja sellaisenaan pojalle välipalaksi 🙂

 85. Minna kirjoitti:

  Aamupalajugurttiin ja kesäisiin salaatteihin! 🙂

 86. Hertta kirjoitti:

  Oi nam kuulostaa hyvältä ja mikä vielä parempaa terveellistä ? Käyttäisin yogurttisekoitusta rahkan seassa ja napostelisin sellaisenaan ja salaattisekoitus menisi varmaan ruoan kuin ruoan kanssa. ?

 87. R kirjoitti:

  Ooh, miten makoisan kuuloisia uutuuksia! Salaattisekoitus sopisi myslin tai granolan joukkoon, jugusekoituksen herkuttelisin varmaan sellaisenaan herkkunälkään ?

 88. Henna kirjoitti:

  Rahkassa ja jogurtissa sekä salaatissa. Varmasti hyviä myös ihan pelkiltään 🙂

 89. S-M kirjoitti:

  Nam! Arkipäivän herkuttelua parhaimmillaan! Välipalaksi ja salaatin kera!

 90. Mm34 kirjoitti:

  Moi, tuo pähkinä pakkaus herätti ”herkkuhimon”. Olen ns. karkittomalla ja siksi nauttisin näitä kourallisen sellaisenaan. Ruotuun palattuani kokeilisin salaattiin!Tämä ois huippu palkinto 14pvän itsekurille?

 91. Emilia kirjoitti:

  Jugusekoitus menis lisäherkuksi müslin sekaan ja salaattisekoitus ihan vaan salaattiin 🙂

 92. Salla kirjoitti:

  hätävarana laukussa!

 93. Kati kirjoitti:

  Hei!
  Juurikin noihin tarkoituksiin mihin nimet viittaavat, mutta myös sellaisenaan herkuttaluun.
  -Kati

 94. Jenna kirjoitti:

  Rahkaan tai proteiinipuddingiin kyllä!

 95. Karoliina kirjoitti:

  Yogurtista voisi kokeilla tehdä pähkinäistä tuorepuuroa ja toista voisi hyödyntää salaatteihin sekä muuhun ns. oikean ruoan laittoon. Välipaloina lisukkeena sekä leivonnassakin! Ideoita syntyy vaikka kuinka paljon. Raakakakuissakin toimisi..

 96. Milla kirjoitti:

  Näitähän voisi syödä ihan sellaisenaan tai puurossa tai jogurtissa jne. 🙂

 97. Riikka-Maria kirjoitti:

  Itsellä tiukka dietti menossa, mutta antaisin pussit siskolleni, joka voisi hyödyntää niitä kummipoikani ruokailuihin, mm.jukurtin joukkoon ja välipalaksi. Hän on hullaantunut pähkinöihin, ja haluaakin aina syödessäni pähkinöitä maistaa joten nyt hän saisi nämä.

 98. Jenna kirjoitti:

  Rahkaan ja smoothiebowliin lisäilisin näitä! Varmasti menisivät myös naposteluun 🙂

 99. Rainbow Dash kirjoitti:

  Olisivat sellaisenaan kivaa naposteltavaa ja esimerkiksi pirtelön koristeeksi sopisivat varmasti hyvin. 🙂

 100. Satu kirjoitti:

  Soijajugurttiin, puuroon, salaattiin.. ehkä jonkun lämpimänkin ruoan sekaan 🙂

 101. Jasmina kirjoitti:

  Viilin päälle, kun syön yleensä pelkilteen 🙂 ihan ruoan sekaan, puuroon jne 🙂 silleinkin vain!

 102. Roosa kirjoitti:

  Yogurttista voisi käyttää päivittäisen rahkakombon sekaan ja toista salaatin kanssa vaihtelun vuoksi, koska usein laitan paahdettuja auringonkukan siemeniä, jotka on myös todella hyviä! 🙂

 103. Jonna kirjoitti:

  Laitan joka aamu puuron päälle pähkinöitä joten nämä menisi ehdottomasti testiin aamupuurossa. Myös jugurttiin ja salaatteihin tulisi varmasti kokeiltua.

 104. Minttu kirjoitti:

  Salaattiin koitan aina muistaa lisätä pähkinöitä ja siemeniä mukaan. Töissä pähkinät on loistava naposteluherkku iltapäiväväsymyksen aikaan 🙂

 105. Enma kirjoitti:

  Salaattisekoitus menisi salaatin kanssa ja jogurttisekoitua asuisi laukussa kiireellisiä hetkiä varten hätävälipalana!

 106. Sonja kirjoitti:

  Varmasti pääsääntöisesti tulisi naposteltua, mutta myös salaattiin tulisi ehkä laitettua 🙂

 107. Ansku kirjoitti:

  Ihan sellaisenaan napsisin! Jos jotain jää, niin heittelisin jogurtin ja salaatin sekaan.

 108. susa kirjoitti:

  No nam mitä tuotteita! Jugumixiä nappailisin suoraan pussista suupieliä lipoen ja salaattisekoitus maistuisi kesäkurpitsa-nuudeleiden ja tomskukastikkeen kera!

 109. P kirjoitti:

  Napostelisin ihan sellaisenaan.

 110. minttu47 kirjoitti:

  Salaatin ja maustamattoman jogurtin kanssa

 111. Hiisukas kirjoitti:

  Eka maistaisin ihan sellaisenaan ja sitten salaattisekoitus salaattiin ja jogurttisekoitus luonnonjogurttiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *