Hae
Palasia Arjestani

Kiirekiirekiirekiire

Kauhia kiire on töihin, joten yritän nopsaan jotain pientä tarinoida. Pitäis vielä keretä naama ja tukkakin laittamaan ees vähän ihmismäisempään kuntoon. Katotaan onnistunko..

Höh, mulla oli taas tänään kello herättämässä aamulenkille. En sit noussut. Voi helevata mä oon laiska! Tai oikeestaan vaan erittäin pahasti aamu-uninen. Kyllähän mä sinne lenkille jaksaisin mennä, mut en jaksa herätä. Tää ruho kun tuntuu vaativan tunta miljoonia tunteja. Noo, ens kesänä keretään niitä aamulenkkejäkin ravaamaan ihan kyllästymiseen asti!

Tänään oltiin heti puolen päivän aikaan salilla. Aika eksoottista tämmöselle iltatreenaajalle. Vuorossa selkää ja nyt alko reenikierto taas alusta eli pudotussarjoja! Ne on kivoi.

1. Vipuvarsiveto
8*65kg+7*45kg
8, 6*60kg
Isäntä opetti tähän huippu hyvän tekniikan. En oo oikeestaan koskaan perustanu tästä liikkeestä, koska en oo saanut siinä kunnon tuntumaa selkää. Mut nyt sain! Huippuu kun on kotona tommonen guru-muru 😀

2. Vipuvarsisoutu istuen
10*75kg+8*55kg Olis näköjään enemmänkin saanu laittaa painoja.
9, 8*75kg

3. Leveä ylätalja
6*75kg+6*60kg Oli melkein liian painavaa.
7*60kg
8*55kg
Kaks vikaa sarjaa taas vähän erilaisella tekniikalla. Tällä alankin tekemään tästä lähtien. Painot tippuu vähän, mut tuntuma paranee. Vedin siis kaks vikaa sarjaa tähän tyyliin:

 
4. Alatalja käppyrätangolla
7*50kg+5*35kg
8*45kg
7*45kg Tää sarja tangolla leveällä vastaotteella. Huippu hyvin sai puristeltua lapoja yhteen!
Olkapäille kans pikku pumppi sivuvipareilla tähän malliin:
8,5kg–>7kg–>5kg–>4kg–>3kg toistot 12-15
3kg–>4kg–>5kg–>7kg–>8,5kg Tää siis tämmösenä nousevana killerinä. Tein jokaisella painolla 5 toistoa ja sit heitin taas isommat käteen ja viis toistoa ja…
Treenin jälkeen piti käydä ottamassa parit kuvat selätyksestä. Rasvaahan siellä(kin) on vaikka muille jakaa, mut kait sieltä jotain muhkuraa näkyy? Ehkä siitä jää jotain sit dieetin jälkeen jälellekin.
Salilla näin yhdellä naisella tosi hienon mekon päällä ja piti ihan kysäistä, et mistä hän oli sen ostanut. Sitähän piti sit lähtee kaupungilta metsästämään, mut arvatkaa löysinkö? No en. Näin siinä aina käy. Pöh, sanon minä. Se olis kyl ollu niin hieno… byhyy. Löysin mä yhden paidan, mut en sit ostanu sitä. Olis ollu halpa, mut vähän iso niin ajattelin etten osta enää yhtään paitaa lojumaan vaatekaappiin. Sekin alkaa olla jo niin täynnä, et olis aika viedä puolet kirpparille. Perusvetimissä olin taas liikenteessä. Muilla on aina hameet, korkkarit ja pelit ja mulla…

Jep jep, nyt on taas juostava! Mut huomenna taas kisoja katsomaan, jei! Jännää.. Varsinkin se naisten klassikki kiinnostaa, et vieläkö on taso noussut sitten Minna Vennon vai missä mennään. Joku jos Minnasta pistää paremmaks niin on kyl hatun noston paikka. Sen verran hurjassa kunnossa se tyttö oli viime kisoissa. Karrilasta muuten juttua ja kuvia bodylehden sivuilla. Jännä nähdä miten tyttö pärjää klassikissa. BF:ssä hän on ainakin ollut aika kova pala.

Jonna kiittää ja kuittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.