Hae
Palasia Arjestani

Kysely + jotain muutakin

No niin, kyselyn mukaan te lukijat siis haluatte kunnon seuranta kuvia kuukauden välein. Silloin niitä siis otetaan. Turha tulla sit narisemaan, et miks otat noin usein kun ei niiden välillä kerkee mitään tapahtumaan 😀 Valkun luokse menen taas vierailemaan 4.3 eli katellaan mitä kommenttia siltä suunnalta tulee. Paino ei ole enää tullut alaspäin kuin reilut puol kiloa sitten tammikuun alun vierailun, mut omasta mielestäni muutoksia on silti tapahtunut huimasti.

Tänä aamuna koski herätessä aivan saamerin paljon pääjän, koskee muuten vieläkin. Muutenkin on vähän semmone olo, et olisin jopa tulossa kipeeks. Toivottavasti tää nyt olis vaan jotain lievää ylikunnon oireilua eikä mitään flunssaa. Jos huomiseen olo vielä pahenee niin sit alotan keventelyn heti huomisesta. Kroppa on aivan totaalisen jumissa ja kaipaa paljon venyttelyä ja hierontaa. Sitä se saakin ens viikolla roimasti. Varasin jo ajan fyssarille rangan käsittelyyn ja isäntä lupas hieroo mut läpikotaisin. Kyllä tästä hyvä tulee.

Ai niin, laitoin tonne vasemmalle sivuun linkin mun pointblogiin. Siellä on sit kaikkea diipadaapaa tarjolla mitä en välttis tänne kirjottele. Se saa toimia eräänlaisena päiväkirjana kaikesta muusta kuin treeneistä. Kyllähän mä sinne treeneistäkin jotain kirjottelen, jos en muuta keksi. Saapi ainakin niitä pisteitä ja pääsen kohta tilaamaan jotain kivaa, kuten iPodin 😀

Sorruinpahan äsken syömään sunnuntailta jääneen Ben&Jerry´sin jämät. Hyi minua..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.