Hae
Palasia Arjestani

Talo täynnä väkeä

Processed with VSCO with a6 preset

Harvinaislaatuinen viikonloppu menossa. Mä vietän hyvin mielelläni viikonloput kotosalla ja puuhastelen täällä mitä milloinkin. Tänä viikonloppuna saankin viettää aikaa mun rakkaiden siskon tyttöjen kanssa, jotka tuli meille kylään. En pysty vieläkään treenaamaan tuon selän takia, joten tykkään kovasti, että sain seuraa tänne normaalia enemmän! Sain tänä aamuna kattaa aamupalankin oikein isosti ruokapöytään ja jos oikein on jaksuja niin voisin vielä illalla leipaista jotakin.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Pyrin aina pyhittämään viikonloput perheelle ja vältän kaikenlaista juhlimista mahdollisimman paljon. Varsinkin niitä yötä myöten kyntö reissuja, josta viimeksikin tuli pää niin kipeäksi ettei tosikaan. Tänään juhlittiin vähän toisenlaisissa merkeissä, kun meidän kummipoika täytti 5 vuotta! Pöydät notkuivat kaikenlaisia herkkuja ja herralle oli tehty vihreä muumikakku <3 Pääsin kerrankin vetämään vähän parempaa Lidliä ylle (eka kuva) ja rapsuttelemaan isäntäväen hassun näköisiä kisuja.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Täällä ilta jatkuu ainakin saunomisella ja mietinnän alla on vielä tämän illan menu. Isäntä kävi ainakin cittarin karkkilaarilla (irtarin 5e/kg!!) ja ostamassa useamman purkin Ben&Jerry´sin uusinta Switch up jädeä. Ehkä leffaa, ehkä leivontaa, ehkä puuhastelua. Katsotaan mikä on fiilis. Paljon ainakin höpöttelyä ja yhdessäoloa! Just sitä parasta <3 Huomenna sit messuillaan!

Mitäs teidän lauantai-iltaan kuluu? Vai onko siellä ruudun takana näin lauantaina edes ketään?

7 kommenttia

 1. Outi Karita kirjoitti:

  Täällä ollaan. Kotipäivää vietetty, kaikenlaisia kotupuuhia, bliguttuja ja rentoilua. Pian aletaan tekemään tortilloja ja istahdetaan olkkariin syömään ja katselemaan telkkua, kynttilät on jo palamassa, rentoa iltaa siis… 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   Voi apua mun kirjoitusvirheitä, en vissiin yhtään kattonut mitä kirjotin 😛 kotipuuhia, blogijuttuja…. 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Rennot illat on parhautta! Harmi kun niitä on vain viikonloppuisin 🙁

 2. ulla kirjoitti:

  Uih… koti-illat on parasta perheen kanssa- vaikka olla vaan 🙂

  Iiihania kuvia . Niin mainion näköinen tuo kissa :D;D IHANA !!!!!!

  • Jonna kirjoitti:

   Niin on! Pitäisi opetella viikollakin ottamaan vähän iisimmin 🙂

 3. Anne kirjoitti:

  En kestä miten söpö kakku, ihana että muumit uppoo edelleen näihin junnuihin <3 Rauhalliset koti-illat viikonloppuisin(ja ihan koska vaan) on parhautta! terveisin 21v… 😀

  http://annekatariina.com

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, mikään ei ole parempaa kuin koti-illat! Ja vielä kun on ihan parhaita vieraita seurana <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *