Hae
Palasia Arjestani

Mun arki kuvina

Päivät vilistää kauheaa vauhtia eteenpäin ja mennään pitkältä jo toukokuuta. Mulla kamera laulaa päivittäin useamman kerran ja eilen hain postista kameraan uuden objektiivin eli pääsen mökille bongailemaan lintuja ja muita öttimönkiäisiä. Selailin mun instagram-tiliä huhtikuun ajalta ja huomasin, että olen ladannut instaan melkein 60 kuvaa ja kymmenkunta videookin kuukauden aikana! Melkoinen määrä. Valokuvat on ihania muistoja ja niiden välityksellä huomaan miten tyttö kasvaa ja itsekin muutun koko ajan. Videot on hyvä keino seurata omaa kehitystään treeneissä ja nyt onkin tarkoituksena alkaa kuvailemaan videoitakin enemmän. Tarttis vaan saada joku hyvä videoeditori koneelle niin videoista tulis hieman tyylikkäämpiä..

Tässäpä huhtikuun kuva-antia instan puolelta!

Selfie siskon luona pääsiäisenä // kinderpiirakkaa // minttukaakaota hörpittiin iltaa istuessa // tyttökin pääsi vietnamilaisten rullien tekoon mukaan // voitto Alpron kisasta tuli chili-bataattikeiton ohjeella // päivän asu: raitaa yllättäen!

Selfie siskon luona pääsiäisenä // kinderpiirakkaa // minttukaakaota hörpittiin iltaa istuessa // tyttökin pääsi vietnamilaisten rullien tekoon mukaan // voitto Alpron kisasta tuli chili-bataattikeiton ohjeella // päivän asu: raitaa yllättäen!

00

Handstand pushuppeja, silloin kun olkapää oli vielä kunnossa… // pääsiäiskoristeita // me, lifting shoes, barbell and the chalk line // arvontavoittona Katy Perryn hajuvettä // snatch balancea (video instassa) // huhtikuun kondis!

000

Smoothie time // mies teki lehtikaalisipsejä, hyviä oli! // huhtikuun livbox sisälsi vaikka ja mitä kivaa // iltapalana munakasta kinkulla ja kirsikkatomaateilla // kyykkypäivä (video instassa) // mustikka-banaani-avocadosmoothie, mun lemppari!

0000

Kevään ensimmäinen perhonen // lemppari iltapala: turkkilaista juggaa, omenaa ja mustikoita // mustapapubrowniet oli _hyviä_! // mies teki meille banaani-cashewleipää // aamun paras kahvi syntyy vastajauhetuista pavuista <3 // kotitreeniä, lankkua nähtävästi ainakin 😀

00000

Ben&Jerry´siä viikonloppuna // koulutuksessa oli safkat kohillaan! // selfie au naturel // koulutuksen outfit: mitä rennompaa sen parempi // makrulootaa Kari Aihisen ohjeella // uusia Nivean huulirasvoja testissä. Kookos <3

000000

Uusissa Addun vermeissä liikenteessä // viikonlopun rentoutumispaketti // ja pizzaa haettiin lähipizzeriasta tytön kanssa kun mies söi dieettisafkojaan 😀 // tein ekaa kertaa elämässäni pataleipää // anoppilassa maisteltiin erikoislimuja // abmatia treeneissä. Hankasin häntäluuni taas verille….. Aina sama juttu!

0000000

Välipalaa töissä:kahvi, omena ja Meiran pähkinöitä // söin vissiin jotain vanukasta viikonloppuna // Hans Välimäen kainalossa Food for media-tapahtumassa // uusia luomukaramelleja // omenaa ja maapähkinävoita iltapalaksi, perfect <3 // jogurttijälkkäriä Food for media-tapahtumassa.

00000000

Box overeita treeneissä // wall ballin tilalla etukyykkyä kahvakuulilla // lähdössä salin kisoihin // salin kisoista löytyy useampi video instasta // uusia treenirytkyjä // sunnuntain aamupalaa 🙂

000000000

Etykyykkyhommia salilla (video instassa) // hieno patentti loman ajaksi kukkien kasteluun, toimii! // saliselfie, ihania Inovin kenkiä siellä taustalla hrrrr… // mökillä iltapalaksi miehen tekemää chia-hyytelöä, hyi helevata! // Kahvikupponen auringon paisteessa kiikussa istuskellen ja lintujen viserrystä kuunnellen. Kuta kuinkin täydellinen hetki <3 // mimmi skootteriajelulla. Omasta mielestään siis 😀

No kaikenlaista sitä on tullut taas puuhailtua. Näistä kuvista välittyy hyvin mitä se mun arki on: perhe, treeni, koti ja ruokajutut. Työkuvia mä en harrasta juurikaan, joten niitä ei täällä tulla näkemään jatkossakaan. Asukuvia tahtoisin ottaa jatkossa enemmän, samoin kuin sisustuskuvia, mutta katsotaan nyt mihin aika riittää ja mitä huvittaa kuvata!

Tänään illalla taas treenit tiedossa  ja huomenna puksuttelen junalla mökille. Ikävä on jo kuva mun murusia <3 Niin ja instasta mut löytää edelleen nimellä jonnam1983!

8 kommenttia

 1. Merja kirjoitti:

  Arki on parasta! Vaikka välillä uuvuttaa, niin siltikin tässä elelee aika huippu aikaa! Kivaa kevättä ja huhtikuun kondishan näyttää hyvältä! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Niin on 🙂 Arjestahan elämä pitkälti koostuu. Elämä olis kurjaa jos arki olis tylsää ja puuduttavaa!

 2. Mimmukka86 kirjoitti:

  Tämmönen kuukauden kuva-kooste on hyvä ja ois itsellekkin mielenkiintonen!
  Hienoja kuvia oot ottanu paljon kuukauden aikana! <3

 3. Jonna kirjoitti:

  Hei, missäs teillä mökki? Itellä asuu paljon sukulaisia Orivesi-Eräjärvi akselilla ja itsekin sieltäpäin lähtenyt Jossain hollilla tekin pyöritte

  • Jonna kirjoitti:

   Mökki on Talviaisissa, parikyt kilsaa Oriveden keskustasta 🙂

 4. Outi Karita kirjoitti:

  Kivan oloista arkea ja siellä arjessahan se onnikin piilee 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *