Hae
Palasia Arjestani

Mahdollisimman monipuolista treeniä! (+arvonnan voittaja)

Processed with VSCO with f2 preset

Kaupallinen kampanja: K-Citymarket, For every body by Jutta.

Pienen pientä valoa on jo tunnelin päässä havaittavissa ja välillä käy jopa mielessä treenaamaan lähtö. Olkapään hajoamisen jälkeen en ole oikeastaan kunnollisia treenejä päässyt tekemään, mutta nyt osaan senkin asian nähdä positiivisena, sillä sen asiosta treenit ovat ainakin olleet monipuolisempia! Tänä vuonna haluan nimenomaan kehittää treenejä monipuolisemmaksi ja voi olla, että vähennän hieman crossfittiä ja lisään jotain muuta. Ehkäpä enemmän kehonpainotreeniä sekä joogaa ja pilatesta? Tuskin menisivät hukkaan jos ajattelee tuota mun olkapäätä 😉

Pitkästä aikaa kirjasin ylös myös viime viikon treenejä. Viime viikko näytti treenirintamalla tältä:

  • Maanantai: Powerfitillä etureidet: hackia ja prässiä. Lisäksi vähän kelkan työntelyä ja mobbausta.
  • Tiistai: Powerfitillä takareisille koukistuksia maaten, paljon liikkuvuutta ja 20 minuuttia matolla juoksua.
  • Keskiviikkona kävely töihin eli noin viisi kilometriä.
  • Torstai: Powerfitillä käsipainoilla penkkiä, kulmasoutua ja hauiskääntöjä. Lisäksi vatsoja ja liikkuvuutta. Muuten ok, mutta hauiskäännöistä ei vasen käsi kauheasti tykkäillyt.
  • Perjantaina syvävenyttely 55 minuuttia.
  • Lauantaina ja sunnuntaina lepoa.

Processed with VSCO with f2 preset

Täällä kerroin teille Jutta Gustafsbergin uudesta For every body by Jutta mallistosta, joka on lanseerattu K-citymarketeissa. Olen nyt käyttänyt ja testaillut vaatteita ja kenkiä enemmän ja mulla taitaa olla vain positiivista sanottavaa niistä. Ainoa negatiivinen asia minkä keksin, on housujen lahkeet. Itse kun olen tottunut käyttämään tiukkoja trikoita niin pienesti lerpattava lahje on ainoa hieman häiritsevä tekijä. Senkin tosin saa hoidettua vetämällä sukan lahkeen päälle. Tämäkin on makuasia! Toiset tykkää leveämmistä lahkeista ja toiset kapeista ja mä nyt satun tykkäämään kapeista. Muuten housut on todella hyvät jalassa ja ne todella imartelevat reisien ja peban muotoa. Housuissa on lisäksi pienet taskut, jonne sujahtaa vaikka soitin tai avain. Myös treenitoppiin on tehty helmaan pieni tasku jonne saa vaikkapa puhelimen tai soittimen ja kuulokkiden johtoa varten on taskun vieressä lenksu.

Täytyy sanoa, että tätä mallistoa suunnitellessa on todella mietitty treenaamista. Materiaalit ovat hengittäviä ja kivan tuntuisia. Leikkaukset ovat melko väljiä ja koon 38 takki tuntuu hieman suurelta jopa mun päällä. Mä en tykkää yhtään kiristävistä vaatteista niin löysempi malli sopii mulle kuin nenä päähän. Sain testattavaksi myös treenikassin, juomapullon sekä juoksulenkkarit. Treenikassi on mulla ollut nyt ahkerassa käytössä ja siihen sujahtaa kyllä kätevästi isompikin satsi treenikampetta. Kassissa on useampi pieni tasku kaikille pienille härpäkkeille, kuten vetoremmeille ja krippersseille. Juomapullo mahtuu hyvin päätytaskuun ja kukkaro, bussikortti ja avaimet toiseen päätytaskuun. Lenkkareiden suhteen olin vähän skeptinen, koska eihän halpa voi olla hyvää. Lenkkarit on olleet yllättävän hyvät juostessa (matolla olen kokeillut) eikä ainakaan penikat ole niistä tykänneet kyttyrää. Toivon suuresti, että Jutta suunnittelisi enemmänkin vaatteita ja treenikamppeita. Hänellä on selkeästi homma hallussa!

No mutta, teitä kiinnostaa varmaan arvonnan voittaja? Arpaonni potkaisi tällä kertaa Ullaa! Olen lähettänyt tietosi eteenpäin ja sinuun ollan yhteydessä. Olen kommentoinut arvontapostauksen kommenttiin voittajan kohdalle 😉

Tsekkaa myös Monnan, Nanan, Monan, Metallisydämen ja ja Pt Vatasen postaukset! Psst, arvonta käynnissä vielä Nanalla ja Monnalla!

Ps. Kuvat ja videot otettu treenistä, jonka jälkeen tuo surullisen kuuluisa olkapääni posahti ja tenniskyynerpää alkoi kunnolla oireilemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *