Hae
Palasia Arjestani

Woimajuomani kaipaa…

…jotain uutta lisäystä. Hetkisen netissä surffailtuani törmäsin Biokian uusiin marjajauheisiin! Siinä se vastaus sitten tuli, noita on saatava 😉 Noistahan vois loihtia vaikka minkälaisia herkutuksia, nams!

Mustikkajauhe

Mustikassa on runsaasti flavonoideja, karoteenia, B6- ja C-vitamiineja sekä magnesiumia. Mustikkaa on käytetty rohdoksena mm. punatautiin sekä nestettä poistavana, viilentävänä ja ravitsevana lääkkeenä. Mustikkajauheella tuot maailmankuulun superfoodin kätevästi osaksi ruokavaliotasi.

Puolukkajauhe

Luonnonpuolukka sisältää runsaasti A- ja C-vitamiineja, magnesiumia sekä flavonoideja. Luonnonpuolukkaa on käytetty rohtona muun muassa vatsavaivoivojen hoidossa. Puolukkajauheella saat puolukan napakan maun ja terveysvaikutukset samassa paketissa.

Karpalojauhe

Karpaloissa on paljon antibakteerisia ainesosia, jotka poistavat myrkkyjä ja kuona-aineita elimistöstä. Ei siis ihme, että Pohjois-Amerikan intiaanit käyttivät karpaloita aikoinaan haavojen puhdistamisessa. Karpalojauheella loihdit helposti terveellisiä herkkuja.

Vinkkejä mihin marjajauehita voi käyttää löytyy TÄÄLTÄ. Pssst, saatavilla myös suklaamarjoja….Mähän vihaan suklaata siinä määrin, että varmasti sylkisin pois 😀

Lähde: www.biokia.fi

No joo, tänne Kuopion perukoille tuntuu kaikkien uutuuksien rantautuminen kestävän vähän turhankin pitkään eli ehkä ensi vuosisadalla saadaan marjajauheet testiin myös tällä leveysasteella!?

6 kommenttia

 1. Heidi kirjoitti:

  … Toisaalta myös mustikka, puolukka ja karpalo ihan kokonaisina ajavat varmaan ihan saman asian, pistää blenderiin vaan 😉 Näin noita kaupassa yks päivä, olivat muistaakseni aika arvokkaita..

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Juu ja olisivat varmasti halvempia. Mä vaan oon aamuisin niin laiska etten jaksa alkaa survomaan kaikkea blenderiin ja siks olis helppo kun vois heittää jauhetta vaan kuppiin ja kurkusta alas 😀

 3. Tiina kirjoitti:

  Moikka! Sellaista vain kysyisin, että onko sulla valmentaja peruskaudellakin vai pelkästään dieetillä? 🙂

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Ei ole tällä hetkellä valmentajaa eli isännän kanssa pähkäillään kaikki systeemit kahdestaan. Omilla jutuilla olis tarkotus mennä seuraava dieettikin, milloin se ikinä onkaan 😉

 5. Jutta S kirjoitti:

  Itekin kyllä tykkään näistä sekotuksista, ainakin tiettyyn vuodenaikaan!

 6. Marika kirjoitti:

  Yks päivä justiinsa napostelin tuota suklaakarpaloa, aika namia. Näitä saa tilattua netistä esim hyvinvoinnin tavaratalosta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.