Hae
Palasia Arjestani

Tukkijumppaa

Ääh, hirveen vaikee keksiä aina otsikkoo jalkareeneille. Ei keksi mitään hyviä. Eikä nyt ole juuri muuta asiaa kuin ne treenit. Eilen värkkäsin blogin ulkonäköä uusiks, eiks oo hiano? Vaihtelu virkistää ja alko jo kyllästyttämään se vanha systeemi. Tämmönen 3-rivinen blogi on aika kätevä. Mahtuu enemmän tavaraa ja ne saa paljon selkeämmin esille. Kulu vaan eräskin hetki, et sain sen värkättyä..

Tenttiin lukujen ohessa on vähän jumpattu jalkojakin! Tentit loppu onneks tänään, seuraava vasta joskus lokakuussa ja sit toivottavasti ei enää yhtään ennen tammikuuta. Ai niin, onhan mulla toi opparin teko, jonka pitäis olla valmis marraskuun 9.päivä. Siinähän sitä hommaa taas onkin.. No, huomenna sit sen kimppuun.

Jaloille oon vedellyt vielä niitä supersarjoja ja voimatasot on edelleen nousussa. Maanantaina tein etureisitreenin ilman varmistajaa ja silti sain kaikissa sarjoissa joko enemmän toistoja tai nostin painoja! Guuuuud, mii sou häpi.

1a. Reidenojennus
12, 9*50kg
10, 9*45kg

1b. Smithkyykky
12, 8*90kg Viis kiloo enemmän kuin viimeks, jei!
9*85kg
10*80kg

2a. Prässi kapealla
13, 10*190kg Tässä tuli enemmän toistoja ja ens kerralla nostetaan painoja.
11, 8*180kg

2b. Hack kapealla
11, 9*35kg
9*30kg
Ja tänhän mä teen aina ihan pohjaan asti. En varmaan osais enää muulla tavalla tehdä. Meinasin ekaks ottaa tän tilalle etukyykyn, kun hakki oli varattuna, mut onneks pääsin sit tähän. Ei olis alaselkä välttis tykänny kauheen hyvää etukyykystä.

3. Pohkeet prässissä
5*15*100kg

Ja eilen sit kunnon koomailupäivän jälkeen takareisien kimppuun. Ilmeisesti kroppa vähän tahto protestoida alhaisista kaloreista ja hiilareista. Päätäsärki eikä oikein jaksanut tehdä mitään. No, näillä mennään Expoon asti, joten siinäpähän proteistoi 😀 Turha valittaa näistä 1800 kalorin ruokamääristä, kun toiset vetää paaaaljon alhaisemmilla vielä pari viikkoa.

1a. Takareiskat maaten
12, 10, 9*35kg Tässä tuli paaaljon enemmän toistoja kuin viimeks.
10*30kg

1b. Prässi takareisille
14, 12, 10, 9*175kg Tässä nostin painoja ja silti tuli aivan liikaa toistoja. Ens kerralla kymppi lisää rautaa..

2a. Takareiskat istuen
11, 9*40kg Tässä nostin painoja.
12, 9*35kg

2b. Suorinjaloin mave tangolla
12, 11, 10, 9*65kg
Tässä olis pitäny nostaa painoja, mut en näköjään sit nostanu.

Loppuun vielä neljä supersarjaa pohkeita prässissä ja hackissa.

Kait se pitäis lähtee väsäämään jotain evästä niin ei toi massu huutais ihan niin paljoa. Voisin joku päivä laittaa tännekin mun tän hetkisen ruokavalion. On sillä ainakin alkanu nesteitä lähtee ihan kivasti!

Ei mulla nyt oikein ole muuta asiaa. Vähän tylsä postaus, kun ei ole kuviakaan, mut näillä mennään nyt. Jospa saisin illalla isännän kameran taakse ottamaan kuvia/videoo olkapää-ojentajatreenistä. Katellaan mitä se sanoo. Ei se kauheen innokas yleensä ole 😀

On vähän vaakalaudalla se meidän Lappeenrantaan lähtö. Olis kiva kyl mennä katsomaan, mut aika pitkä päivä tulee, kun pitää kympin aikaan lähtee täältä ajelemaan ja illalla oltais samoihin aikoihin vasta takasin. Ötököillekin pitäs joku hoitaja hommata. Jospa yks isännän entinen työkaveri lähtis mukaan niin ei tolla mun murulla olis niin paljon ajettavaa. Mullahan ei ajokorttia ole. Enkä aja. Ettäs tiedätte 😀

2 kommenttia

  1. map kirjoitti:

    Moikka Jonna! pakko on tarttua tuohon teidän Lappeenrannan reissuun.. Nimittäin jos olette lähdössä niin lisäpainoa sais autoon 75kg verran:)osallistun tietty kuluihin..:)

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Juu, kyllä kyytiin mahtuu! Meidän auto vaan ei oo mikään kauhee tilaihme, kun se on vähän semmonen ”sporttimalli”, mut eiköhän sinne aina yks bodarityttönen mahdu!Tällä hetkellä on aika varmaa, et lähetään! Koirallekin saatiin hoitaja. Pistän sulle vaik lähempänä viestiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.