Hae
Palasia Arjestani

Lauantai-illan huumaa :D

Varoitus: tämä postaus sisältää runsaan määrän kuvasaastetta!

Uuh, mistähän alottais.. Joo, siis lauantaita vissiin pitäis vähän kuvailla. Aika kiireine päivä oli 😀 Vissiin joskus ysin aikaan hypättiin ylös, aamupalalle ja eikun Ikeaan. Riinan kissa, Eza, oli vallan ihmeissään koko yön et kuka siellä lattian rajassa oikein köllii. Tuijotteli mua varmasti koko yön. Sulonen otus. Ikeasta ei tullu kuvia otettua, mut kaikkee kivaa pientä tuli ostettua, kuten seinään kiinnitettävä lehtiteline. Tuolla se odottaa kiinnittäjäänsä..

Ikeasta sitten Skanssiin rättejä katselemaan. Sinne upposkin sit varmaan kolme tuntia, jonka aikana käytiin ehkä neljässä eri liikkeessä. Seppälässä ravattiin erinäisistä syistä varmaan seittemän kertaa, ihme kun eivät jotain kanta-asiakashattua päähän tunkeneet 😀 Seuraavanlaisia rättejä tuli tungettua päällesä.

Tota mustaa paitaa en sit ees ostanu. En tykänny..

Tän mä ostin iltaa varten. Oli aika ihku. Riina ei meinannu enää ees päästä mua ostamaan tota, mut onneks mamma sit viimein anto luvan 😀

Ostoksilta sit treenaamaan. Ei meinannu kunnon treenifiilistä löytyä ihan heti, mut kyllä se sieltä sit pikku hiljaa löyty! Vissiin oli kaikki muut ihmiset jo terangilla istumassa, kun ketään ei näkyny missään. Ehkä kolme tai neljä tyyppiä oli meidän kans samaan aikaan salilla. Otettiin siinä sit aika pikanen ja ärhäkkä rinta-hauis treeni. Taidettiin jokunen sarja ojentajiakin pumppailla. Ihan kiva, että oli niin hiljasta niin pysty ottamaan kunnon ultimatepousingit sarjojen välissä 😀

1a. Vinopenkki kone
12, 12*40kg Veny ekan sarjan jälkeen tauko vähän pitkäks kun kävin auttamassa Riinaa penkissä..
10, 7, 6*45kg

1b. Ristitalja
17, 15, 13, 11, 12*15kg

2. Vipunostot maaten kp
12, 10*10kg
Lyhkäsillä palautuksilla

Ohhoh, tulipas tosiaan aika lyhkänen reeni rinnalle! Normaalisti sarjoja on varmaan triplasti enemmän. Nooo, pieni vaihtelu ei ole koskaan pahasta.. Kunnon hyppyriperse on meitsillä tossa kuvassa 😀 Ääh, muutenkin kunto on menny vähän taakse päin. Olen lihava.

3. Hk kp istuen
11, 9*12kg

4a. Hk scott mutkatangolla
7*30kg Olipas hän painavaa!
12, 8*25kg
12*20kg

4b. Hk taljassa tangolla
13, 10*30kg
13, 10*25kg

5. Pushdown tangolla
25*30kg
22, 19, 17*25kg
Noin 30 sekan tauoilla.

Siinäpä se kaikessa kauneudessaan.

Hauberii…

Hauikset takaa 😀

Vähän scottissa vääntämistä. Jos vielä kasvaisinkin ni olis jees.

Ja sit vähän pousailua.

Jos joskus vaikka oppis poseeraamaankin. Niin ja sais ne olkapäät…

Sitten palkkarit naamaan ja menoks. Hikisinä paineltiin lähikauppaan sidukan ostoon ja ottamaan yhdet pienet Riinan takapihalle. No kun oli niin hyvä ilma 😉 Paulan kans oli pieni veto päällä, et otetaan kaikista illan aikana juoduista drinksuista kuvatukset, joten tässä numero 1.. Mun on toi lonkero kun toi kaljanpaska ei oikein uppoo. Hyi.

Yhden lonkeron siivittämänä innostuin vallan hulluttelemaan. Tuubitopista on moneksi 😀

Vihdoin ja viimein kun saatiin ittemme ihmisen näkösiks niin Sami tulikin jo hakemaan meitä hänen tykö grillauspuuhiin.

Grillimestari itse.

Parit piffit nassuun kauniista auringonlaskusta nauttien niin mikäs siinä on ollessa.

Riina ja lautasellinen potiruokaa 😀

Juomingit nro2.

Meitsi ja tölkillinen potijuomaa. Taitaa olla nro 3 menossa..

Netistä piti totta kai kyttäille et mites se Bull oikein pärjää isoissa karkeloissa. Euroviisujakaan ei unohdettu!

Ja nummer fyra. Hymy eikun levenee ja alkoholilla muuten ei ole mitään osuutta asiaan 😀 Aika räyheet lepardipenkit. Mur! Mulle kans.

Sit pitikin alkaa vääntää naamaa ja tukkaa kuntoon, että kerkeis vielä baariinkiin.

Täysissä tamineissa ja nro vitonen kourassa.

Taksia odottamassa ja nro 6 kourassa 😀

Mentiin ekana Onnelaan ja mä pääsin vihdoin ja viimein pelaamaan Black Jackia! 10 egee taisin pelata ja lähdin sit kävelemään ku ei ne pikku pojat osannu pelata 😀 Melekonen teinihelvetti oli koko Onnela. Kait sitä on tulossa vanhaks, kun ei enää viihdy semmosessa paikassa..

Päädyttiin sit Armakseen, joka oli tosi kiva paikka, mut palvelu oli todella surkeaa! Jonotettiin melkein 30 minsaa tiskillä eikä silti saatu mitään. Aina meidän kohdalla se vitun juippi päätti vaihtaa suuntaa tai hyppäs meidän muuten vaan yli. Ihme jantteri. Onneks Apollon ovella oli Riinan työkaveri, joka hommas meidät ilmasiks sisään. Apollossa juoman saaminen tiskiltä kesti noin 30 sekkaa. Tipattiin baarimikkoo sit oikein kunnolla ja ylistettiin loistavasta palvelusta 😉

Myö.

Ja kasi.. Ilme alkaa olla jo aika mielenkiintoinen ja hyvinkin selväpäinen. Seiska ja ysi on hukassa, Riiiiiinaaaaa!!! Pistäs tuleen ne..

Tässä numero 10. Piti kaveri oikein saada pitämään pulloa et sormet riittäis.

Ja numero 11 oikein kielen kanssa 😀

Ja siihen loppu. Viimenen 45 minsaa tuli tanssahdeltua oikein olan takaa ja sain otettua Riinasta oikein loistavan videon hytkytysmeiningeissä! Kun saisin sen vielä lähetettyä Riinalle niin eiköhän se saata esillekin tulla 😀 Jonotettiin taksia aika kauan, mut onneks oli poikettu Hesellä niin oli Jonnalla mitä natustella siinä odotellessa. Uni tuli yöllö aika nopsaan.. Tosin Eza-kisu viihdytti mua vähän aikaa hienoilla taidonnäytteillään ”miten ottaa kunnon lähdöt keittiöstä ja hypätä metrin loikalla Jonnan kassiin” 😀 Se oli kivaa ainakin hänen mielestään.

Aamulla yhdeltätoista puolikuolleena ylös ja kolmelta junaan kohti Kuopioo. Junamatka meni nukkuessa yllättävän nopsaan. Kotona odottikin sitten mukava yllätys. Joku naapuri oli käynyt laittamassa meidän oveen lapun, että meidän koira on alkanu haukkua yksin ollessaan. Arvattiin heti, että se haukkuu sen takia, koska partsin ovi on ollut auki. Kaikista hauskintä tässä oli se, että lappuun oli rustattu hirveet ukaasti rikosilmotuksista ja eläinsuojelu viranomaisista lähtien, mutta mitään asunnon numeroa tai nimeä ei lapussa ollut! Vittu, miten munatonta menoa. Olishan tuo aika kohteliasta tulla naamatusten tällaisesta asiasta keskustelmaan eikä väsätä tollasta helvetin lappua ilman nimeä! Juttelin yhden meidän rapussa asuvan naisen kanssa eilen ja hän oli täysin samaa mieltä asiasta mun kanssa. Vitsi, kun joku päivä sais selville, et kuka sen lapun lähetti niin vois käydä huomauttamassa asiasta. Kyllähän mä sen ymmärrän, että se vituttaa jos koira haukkuu parvekkeella, vituttais minuakin. Mut vois siitä sentään ees tulla sanomaan ihan rohkeesti.. Vähän meinas kiehahtaa..

Testattiin koiraa eilen useaan otteeseen niin, että laitettiin parvekkeen ovi kiinni ja vielä radio päälle. Ite istuin melkein puoli tuntia tuolla rapussa eikä se päästänyt ääntäkään. Täytyy vaan nyt toivoa, että se tosiaan johtui siitä partsin ovesta.. Käytiin alakerran naapurille sanomassa, et jos se viittis ilmottaa heti jos toi koira alkaa haukkua, mut eipä toi ole mitään sanonu.

Tämmöstä täällä päin. Huomenna sit päivityksiä jalkareeneistä. Nyt ei enää jaksa rustata. Tähänkin meni jo varmaan vähintään tunti.

5 kommenttia

 1. Riinu kirjoitti:

  Seiskan mä löysin mut ysistä ei ookkaan sit hajuakaan :DMultaki uupus muutama nro noista juomisista, ollu niin vauhti päällä ettei oo ehtiny nappaileen =D

 2. AnZu kirjoitti:

  Aivan ultra über hieno tuo sininen mekkoli mikä sulla oli päällä!! Näyttää olleen hauskaa 😀

 3. Paula kirjoitti:

  Ihana postaus ja makeita vaatteita <3Toivotaan, että koira rauhoittuu ja lapun lähettäjä selviää…….!! ;D

 4. Elina kirjoitti:

  Tämä merkintä sai hymyn kasvoille! Kuten AnZu sanoikin, upea tuo ostamasin sininen mekko. <3

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Riinu: sulla tais olla ainakin mun ysi 😀 Me kun kaadettiin vähän eri tahtiin. Taisin olla enemmän loppasuu..Anzu: juu, se on aika helmi! Ja maksokin vaan 23,90.. ainoo huono puoli et noi bling blingit tahtoo tippua aika vauhdilla pois..Paula: Kyllä se selvii vielä joku päivä. Sit pääsen antamaan kevyttä palautetta ;)Elina: hymyilyttäähän tuo vähän muakin kun sitä urpoilua muistelee 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.