Hae
Palasia Arjestani

Aim höyyyym!

Torstaina tein viimesen junamatkan Kotkasta Kuopioon. Tai ainakin viimesen vähään aikaan. Eihän sitä koskaan tiedä minne elämä vielä heittää 🙂 Kauhee kasa oli kamaa rahdattavana. Yllättävän paljon on sellaista tavaraa, joita käyttää päivittäin. Yhden muovikassin sain hajotettua puolessa välissä matkaa kämpiltä junalle ja pakkohan se oli kääntyä takasin hakemaan uus. Onneks kerkesin vielä hyvin junaan! Yhden kukan raahasin myös matkassa ja ehkä noin puolet siitä pääsi onnellisesti perille 😀 Varmaan toisen puolikkaan tuhoaa karvaiset ystäväni.. Heti torstai-iltana sain kaksi purisevaa lämpöpatteria peiton alle kylkeen kiinni. Se jos mikä on ekologista!

Perjantaiaamuna annoin itseni nukkua niin pitkään kuin unta vaan riittää. Heti seiskalta siis olin ylhäällä ja valmiina salille lähtöön. Nyt kun oli kerrankin mahollisuus niin kävin salilla tekemässä aamuaerobisen: 30 minsaa kuntopiiriä, 10 minsaa soutulaitetta ja 20 minsaa crossaria. Huomattavasti rankempaa kuin normaalit aamuiset sauvakävelylenkit. Isäntä lupasi tuoda mökiltä mulle säädettävät käsipainot joten pystyn tekemään kuntopiiriä tästä lähin myös kotona! Alkaa ne viimeset laardit lähtemään, nih.

Iltapäivällä salille tekemään olkapäitä, ojentajia ja intervalli. Ihmeen paljon oli energiaa! Normaalisti perjantai on aivan vedoton päivä, mut tais kunnon yöunet tehdä terää 🙂

1. Pystypunnerrus seisten smith 9+3RP+2 neg*30kg/ 7+3neg*30kg (RP=rest pause ja neg tarkottaa negatiivisia) Varmaanhan siel oli parit pakkotoistotkin jossain välissä..
2. Sivuviparit kp 2*8,5kg –>6kg Tässäkin kaveri autto parit pakot.
3. Takaolkapäät vinopenkillä maaten kp 2*8,5kg –>6kg
4. Hk suoralla tangolla seisten 10+3neg*20kg/ 7+3neg*20kg Varsinkin tässä noi negatiiviset toimii!!
5. Hk scott taljassa 2*7-10*25kg Tässä pakkoja, negoja.. öö, en ees muista mitä kaikkee. Ainakin tangon sain otsallohkoon kun jelppari oli voimiensa tunnossa..
6. Hk kp seisten 1*8,5kg– >6kg Hitaat negat, aika pitkiä sarjoja, kunnon supistus, osa toistoista hammerina..

Loppuun 30 minsan intervalli crossarilla aivan järkyttävällä aggrella! En ymmärrä mistä moisen puuskan taas sain.. Kuulokkeista soi crossarirynkytyksen aikana tasan yksi biisi ripiitillä ja se kuuluu näin

Hyvä biisi. Veikkaan ettei ihan kaikkiin uppoo 😀 intervallin päälle vielä parit poset. Niitä kun ei koskaan voi veivata liikaa..

Koska vietän viikonloppua ihan issekseen kera kissojen niin treenin päälle paistelin itelleni naudan sisäfilepiffin kera wokkivihannesten. Lihatiskin myyjä katsoi vaihteeks vähän kakkosella, kun sen piffin piti olla just eikä melkein 150g. Olen vaativa asiakas 😀

Loppuilta menikin sit siivoillessa ja höpöttäessä Anskun kans messengerissä. Mukava pitkästä aikaa vaan olla ja vaikka roikkua netissä jos siltä tuntuu. Ens viikolla alotan duunit heti maanantaina entisessä kesäduunipaikassa ja saankin sit herätä aamuaerobiselle jo 03.50 et repikää siitä 😀

Jepujee, tää jatkaa Pakkikselta Oulun kisojen vahtaamista livegalleriasta ja tankkailua. Paino oli tullut viime viikosta sen normaalin puoli kiloa alas päin, mut siihenhän se on tyytyminen. En kyl ite nää kunnossa mitään muutosta suuntaan enkä toiseen, mut ulkopuolisilta oon kyl saanut positiivista kommenttia. Ei kait täs enää montaa kiloa olla, mut kun se kunto tulee esiin niin HITAASTI. Kele. Ens viikonlopuksi yritän saada kyytiä Lappeenrantaan kisoja katsomaan ja samalla vois treffata valkunkin. Saas nähdä onnistunko..

3 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    uuh mitkä kurvit -J-

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Kyllä tässä on kurvit kaukana 😀 Ehkä muutaman kuukauden päästä voidaan jo haivaita jonkinlaisia kurveja..

  3. Annemari kirjoitti:

    Oi hitto miten naminnäköinen annos! Ja edellinen kommentoija varmaan tarkoitti hienoja lihaskurveja :)Nyt sitä tiristellään tosiaan ne viimeiset fläsäkurvit eli tissit ja perse pois ja ollaan kunnossa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *