Hae
Palasia Arjestani

Säpäkkä 18 minuutin treeni

Processed with VSCOcam with b1 preset

Vedettiin pari päivää leediä täällä reissussa ja eilen päätettiin lähteä koeajamaan hotellin pieni sali. Salilta löytyy käsipainot 10kg asti, penkki +pienet painot, kuntopyörä, crosstrainer, pari vatsalaitetta sekä vekotin, jossa voi tehdä peck deckiä sekä ylätaljaa. Sali on ahdas ja siellä on todella huono ilmanvaihto, mut kyllä siellä pikku setit vetäsee millon vaan! Vähän mielikuvitusta peliin niin hyvä tulee. Me tehtiin treeni kiertoharjoitteluna tabata-tyyliin johon valittiin kuusi eri liikettä. Jokaista liikettä tehtiin 40 sekkaa, 20 sekunnin tauko ja sit seuraavaan liikkeeseen. Tehtiin yhteensä kolme kierrosta eli aikaa treeniin meni 18 minuuttia!

1. Pystypunnerrus seisten käsipainoilla

Processed with VSCOcam with b1 preset

 

2. Askelkyykky käsipainoilla

Processed with VSCOcam with b1 preset

 

3. Burpeet punnerruksella tai ilman oman tason mukaan

Processed with VSCOcam with b1 preset

 

Processed with VSCOcam with b1 preset

 

4. Knee grab

Processed with VSCOcam with b1 preset

 

Processed with VSCOcam with b1 preset

 

5. Ylätalja leveällä otteella

Processed with VSCOcam with b1 preset

 

Processed with VSCOcam with b1 preset

 

6. Jalkojen nostot

Processed with VSCOcam with b1 preset

 

Kyllä noilla liikkeillä ja tuolla tahdilla meistä jokainen sai kunnon hien pintaan! Hauska oli välillä sisällyttää treeniin normaaleja kuntosali liikkeitä, kuten ylätaljaa. Ja hyvin oli tekniikat vielä muistissa, vaikka minnepä ne katoais kun niitä hankasi aktiivisesti 10 vuoden ajan…

Tänään taas joku vastaavanlainen treeni, mut eri liikkeillä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *