Hae
Palasia Arjestani

Kaikki on ihan hyvin

kaikki on ihan hyvin

Tällä suunnalla kaikki on ihan hyvin, vaikka blogi ei olekaan päivittynyt hetkeen. Tarvitsin selkeästi tauon kaikesta ja aikaa ajatella elämäni suuntaa. Vasta nyt olen hyväksynyt sen, että olen työtön, mutta muistan myös sen ettei tämä tilanne kestä lopun elämää! Joskus asioihin tarvitsee uutta perspektiiviä ja välillä olotilaan auttaa täydellinen ympäristön muutos. Mulla tapahtui molemmat enkä voisi asiasta olla onnellisempi.

Kun tultiin tänne mökille pari viikkoa sitten, kieriskelin itsesäälissä ja tunsin olevani epäonnistunut ihminen. Nyt häntä on nostettu taas pystyyn, olo on täysin rentoutunut ja mieli puhdistunut! Näen edessäni vain ja ainoastaan kivoja juttuja. Tulossa on pitkä ihana kesä, jonka saan viettää kotona yhdessä tyttäreni sekä koira-vauvan kanssa. Kyllä, meille muuttaa huomenna uusi ja kauan toivottu perheenjäsen, mutta siitä lisää ihan omassa postauksessaan. Meidän perheessä on siitä mielenkiintoinen tilanne, että miehellä on vasta elokuussa loma. Hän aloittaa lomailun samaan aikaan kun tyttö palaa kouluun ja minä todennäköisesti töihin. Näillä näkymin me ei siis saada viettää yhtään yhteistä lomaa, mutta jotenkin se ei edes haittaa. Tämä kesä on muutenkin niin poikkeuksellinen, että tuo seikka menee siinä kaiken muun sivussa 😀

kaikki on ihan hyvin

kaikki on ihan hyvin

kaikki on ihan hyvin

kaikki on ihan hyvin

Mökillä ollessa olen pyyhkinyt kaiken aikataulutuksen ja pakon pois kalenteristani. Olen treenannut kun on huvittanut ja syönyt herkkuja kun on maistunut. Olen möyrinyt kukkapenkissä ja ärissyt rikkaruohoille. Olen opettanut tytölle käsilläseisontaa ja muita temppuja. Itse en enää niitä pysty tekemään, mutta näköjään jotain on vielä takataskussa ja opit ovat siirtyneet seuraavalle sukupolvelle. Olen saunonut, nauttinut ulkoilusta, rapsutellut kissoja, ladannut tiktokin (@jonnagia), lukenut kirjoja, neulonut villasukkia, katsellut hömppäsarjoja, suunnitellut parvekkeen laittoa, istunut mönkkärin kyydissa, tärissyt rannalla miehen pulahtaessa järveen, syönyt hyvin ja metsästänyt ilmapalloa puusta. Olen veistänyt makramepuita, pelannut lautapelejä, leiponyut pullaa, pelannut sanapeliä kännykällä, treenannut ulkona, imuroinut mökkiä ja heittänyt kuolematonta läppää miehen kanssa. Tehnyt kaikkea maan ja taivaan väliltä ja voin sanoa, että tämä pieni hengähdyshetki tuli todella tarpeeseen!

Huomenna nokka kohti kotia! Matkalla haetaan karvakorva kotiin ja siitä alkaakin taas vähän erilainen elämänvaihe meidän perheessä 🙂

Mitä sulle kuuluu?

Edellinen postaus: Viihdeboksi koko perheen riemuksi!

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

2 kommenttia

  1. Milika86 kirjoitti:

    Ihanat kuvat! <3 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.