Hae
Palasia Arjestani

Oho!

Jo toinen päivitys peräkkäisinä päivinä. Joku vois melkein luulla et mulla on ylimääräistä aikaa 😀 Sain mimmin vähäks aikaa unille ja tässä nyt istuskellaan ”herkku”kippo kädessa koneella. Jep, todellisia herkkuja: kurkkua ja porkkanaa.. Kyllähän noita napostelee ennemmin ku selkäänsä ottaa.

Eilen pyörähdin taas salilla. Tällä kertaa selkää, takaolkapäitä ja hauiksia vuorossa. Kovin kauan ei siihen jumppaan mennyt. Täytyy tässä opetella treenaamaan vähän kovemmalla vauhdilla kuin ennen, että pääsee mieskin saman illan aikana hoitamaan omat jumppansa pois alta. Alkuunhan ajattelin käyväni vauvan kanssa aamupäivällä treenaamassa, mut ehkä se ei olekaan niin helposti toteutettavissa kuin kuvittelin… Salilla pitäis olla jo yhdentoista aikaan ja ollaan neidin kanssa jo muutamana aamuna vedelty sikeitä kymmeneen asti 🙂 No, eilen kuitenkin tämmönen jumppa.

1. Ylätalja lapiokahvalla 3*15-20*40kg
2. Alatalja kapealla 3*15*25kg
3. Avustettu leuanveto koneessa 3*10-12*110kg
4. Soutukone 3*15-20*15kg
5. Hk kp istuen 3*12-15*8kg
6. Viparit kulmassa kp 3x
7. Hk scottkoneessa 2*15*15kg

Huippua oli päästä tekemään alataljaa pitkästä aikaa! Raskauden aikana ei ainakaan kapealla kahvalla voinut tehdä juuri ollenkaan ja loppuvaiheessa köysiversiokin tuntui aika hankalta. Alatalja tuntui yllättävän hyvältä ja sain jo noilla painoilla selän kohtuullisen hyvään pumppiin. Melko lailla hermotuspainotteisiahan nää mun treenit nyt vähän aikaa on ja sit kun on hermotus kohillaan niin lähetään nostamaan painoja samalla vatsaa kuunnellen.

Huomenna (jos jokerit tänään voittaa tai siis KUN voittaa) käyn neuvolan jälkeen testaamassa mitä neiti sanoisi salireissusta. Jos ei onnistu niin sit tulee välipäivä. Isännän treenit menee tällä hetkellä mun treenien edelle (ihan omasta halustani) koska mulle riittää ihan muutamakin treenikerta viikossa. Ei oo niin vakavaa. Vielä 🙂 Hänen pitää kuitenkin ennen peliä saada treenit hoidettua eikä aikaa riitä siis illalla molempien salireissuun.

Loppuun vähän motivaatiokuvaa, DLB, kukas muukaan 🙂

Jeps, jospa sitä kävis kuuntelemaan mitä Super-Marjolla on asiaa…

Yksi kommentti

  1. Laura kirjoitti:

    Ou jee, reeniä reenin perään :DEi ollu Marjo niin ärsyttävä tällä kertaa ku aiemmin :)Ei mulla mitään asiaa ollu, kunhan jotain huutelin, että on täällä käyty lukemassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *