Hae
Palasia Arjestani

Kippis sille

Processed with VSCO with a6 preset

Koputtaen puuta taidan uskaltaa sanoa, että tämä flunssa taitaa olla selätetty. Positiivisella ajattelulla voi sittenkin olla jotain myönteistä vaikutusta mitä tulee sairasteluun. Normaalisti alistun pöpölle ja annan sen vain puskea päälle. Yritän kevyesti pyristellä vastaan, mutta luovutan melko nopeasti kun eihän sille mitään kuitenkaan mahda. Nytpä päätin, että kyllä muuten mahtaa! Olen tehnyt kaikkeni ettei tämä pikku pirulainen saa minusta niskaotetta ja eilisen kärvistelyn jälkeen elämä näyttää jo aavistuksen valoisammalta. Tukossa olen kuin mikäkin, mutta muuten olotila on ihan ok. Mihinkään salille en uskalla lähteä, joten kotihommia tänään(kin) vaan.

Millä olen sitten saanut flunssan taltutettua (edelleen koputan puuta täällä)? Extravitamiineja, sinkkiä, paljon lämmintä nestettä, inkivääriä ja kunnon inkivääri-sitruunashotteja! Tänään pitää vielä tankata kunnolla valkosipulia niin kaikilla on kivaa huomenna töissä 😀 Löysin instagrammista Tuulia Talvion laatiman shotin reseptin Ginger peoplelle ja niitä olen nyt vedellyt ihan huolella. Pääsin eräillä messuilla jo maistamaan näitä shotteja, mutta sitruunan sijasta oli muistaakseni käytetty limemehua. Voi, että se oli hyvää!

Sitruuna-inkiväärishotti flunssaa vastaan

  • puolikkaan luomusitruunan mehu
  • 0,25 dl Ginger peoplen luomu inkiväärimehua
  • pieni loraus hunajaa

Kaada kaikki ainekset yhteen lasiin ja sekoita kunnolla hörppää kerralla koko mukillinen tai kaada shottilaseihin ja kilistele kaverin kanssa.

Kippis!

Processed with VSCO with a6 preset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *