Hae
Palasia Arjestani

Kohti tykinkuulia.

Pistäppä siitä soimaan yksi tämän hetken kuumimmista biiseistä 🙂 Itse tykkään kyseisen kaksikon musiikista äärettömän paljon! Ripitiillä tässä on tullut viimeinen tunti yllä olevaa biisiä soitettua, melkein jo osaan sanat ulkoa 😀

Muutaman päivän lepo salilta teki hyvin tehtävänsä ja tänään odotin aamusta asti, että pääsen salilla korkkaamaan uuden treeniohjelman! Hyvää kannatti kyllä odottaa 🙂 En ole ihan äskettäin saanut olkapäihin ja ojentajiin näin järkyttävää pumppia! Kuvia/videoita en tänään ottanut, mutta treeni meni kuta kuinkin tähän malliin:

1. Pystypunnerrus kp 3*7-13*16kg/ 6*15kg/ 11*13,5kg
2. Vipunostot eteen taljassa köydellä 2*9-11*50 lbs/ 9*40 lbs
3. Leveä pystysoutu taljassa 3*10-13*35kg
4. Pushdown köydellä 2*11-13*25kg/ 11*20kg
5. Kapee pena p.smith 2*10-13*45kg/ 9*42,5kg
6. Ojentajat niskan takaa taljassa 3x

Siihenpä sitten päälle vielä 35 minsan intervalli, jonka aikana meinasin kuolla.. Nostetut hiilarimäärät näkyi kauhena hikimääränä. Potkii ainakin aineenvaihdunta hyvin 🙂 Pystypunnerruksessa olen ehkä maailman heikoin. Oon joskus tehnyt sarjaa 21-23,5 kilosilla käsipainoilla ja nyt 16 kilosilla. Vielä on matkaa entisiin painoihin. Tosin nykyään on tekniikkakin hitaampi, laajempi ja tarkempi et sekin syö vähän treenipainoja. Tällä tekniikalla kun saan tehtyä kunnon sarjaa 23,5 kilosilla niin sit mulla on olkapäät, oikeat tykinkuulat 😀

Tällä viikolla oon tehnyt pyhän lupauksen mennä aikasemmin nukkumaan eli nyt suihkuun, iltapalalle ja peiton alle! Huomenna sit selkää ja hauista, jesh!

Oslo GP:ssä oli aika kovia mammoja kisaamassa, huh huh. On itellä vielä melkosen pitkä matka samoihin lihoihin. Suomen Anna Karrilla hienosti neljäs! Täältä pääse katsomaan kaikki sarjat, naisten cbb:n vertailuja ja vaparit linkissä finale del 1 ja alkavat n. 70 minsan kohdalta (saa helposti kelattua kohilleen). Täytyy sanoa, että osalla aika järkyttäviä vapareita…

Lyhyen sarjan voittaja Jóna Lovísa Jónsdóttir

Pitkän sarjan voittaja Solrun Stefansdottir: (tähän sarjaan siis itsekin joutuisin tai siis pääsisin…)

 Siinäpä sitä sitten tavoitetta vähäksi aikaa!


Yksi kommentti

  1. Annemari kirjoitti:

    Kovia kuntoja kyllä tyttärillä. Tykkäsin tuosta vihree biksuisen vaparista ja sitten hänen jälkeensä tulevan vaparista myös. Siinä ois kyllä tavoitetta itselläkin, huhhei.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.