Hae
Palasia Arjestani

Mä oon niin innoissani!

Tauti näyttää vihdoin hellittäneen, jee! Kyllä tätä on odotettu. Jospa se ei enää tulis takas, kun on antibioottikuurikin nyt meneillään eikä lämpöäkään ole enää pukannut. Ostin isännälle joululahjaks huippuhyvän kirjan. Vähän oli omakin lehmä ojassa, koska halusin itsekin tuon lukea ja joulu menikin opusta kahlatessa 😀 Suosittelen kyllä lämpimästi tuota kirjaa kaikille treenaamisesta kiinnostuneille. Kirjasta löytyy ruokajuttuja ja monta sataa sivua treenijuttuja. Itseäni kiinnosti erityisesti lihasryhmien spesilisaatio ja kirjan ohjeiden mukaan alotankin tänään spesilisaatiotreenin olkapäille! Jospa saisin niille edes jotain kehitystä aikasiks. Kaikkea pitää kokeilla!

Niin ei mulla mitään sen kummempaa asiaa ollut. Huippua päästä tänään salille! Ihanaa kun ei tartte enää ahtaa jouluherkkuja (ihan kuin niitä olis ollut pakko syödä kolmen edestä..) vaan saa syödä puhdasta ruokaa! Aerobiset otan taas mukaan kuvioihin etten ihan pullahda (ei ole kaukana :D) ja venyttelyäkin vois taas harrastaa. Kohtahan se on aika tehdä uuden vuoden lupauksetkin, mut niistä myöhemmin. Pukki toi muuten ihan huippuja lahjoja ja niistäkin juttua kera kuvamateriaalin tulossa 😉

Erittäin mukavaa päivän jatkoa kaikille. Bodataan niin helvetin kovaa! 🙂

Ps. Havaitsin itsessäni uusia piirteitä eilen. Ostin isännälle joululahjaks Xboxin ja siihen vapaaottelu-pelin. Ollaan sitä mäiskitty nyt ihan urakalla. Mulla kuulkaa palaa heti hermot ja suutun armottomasti, jos häviän. Ilmeisesti olenkin kilpailunhaluisempi ja voiton tahtoisempi kuin luulin…

Yksi kommentti

  1. Riinu kirjoitti:

    xBoxilla otetaan mittaa et kenen tiskivuoro on 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *