Hae
Palasia Arjestani

Säällä kuin säällä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Härreguud mikä pakkanen! Tää ilmasto sen kuin menee oudommaksi ja oudommaksi. Viime viikolla tuli salimatkalla lunta silmät ja suut täyteen ja tänään oli niin kylmä, että silmät jääty päähän kiinni. Vedin jalkaan mun muutaman vuoden takaiset toppahousut ja olipa muuten housut vähän kutistuneet, kröhöm 😀 Aika tanakkaa oli meno aavistuksen liian kireissä pöksyissä… Vieläkö teistä moni ajelee pyörällä? Minähän singersin läpi viimekin talven treeneihin säällä kuin säällä ja tälle talvelle on sama tavoite! Kaksi kertaa mies heitti mut vuosi sitten treeneihin kun tiet oli kuin luistinradat. Josko tänä talvena sais hommattua nastat alle? Valon sentään hankin jo pyörään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHuomiseksi vissiin on luvattu se kuuluisa nollakeli eli me pakkasen vihaajat saadaan taas huokaista helpotuksesta 😀

 

4 kommenttia

 1. Kaisa kirjoitti:

  Täällä ilmoittautuu yksi ympäri vuoden pyörällä työmatkat kulkeva! Eikö sulla oo nastarenkaita?! Minusta ne on ihan ehdottomat, jos meinaa talvella pyöräillä 🙂 Täällä jännitetään huomista keliä. Mä inhoan lunta yli kaiken, mutten pidä siitäkään että talvisää vaihtelee näin paljon. Tänään oli tosi hyvä ajaa kireillä pakkasilla, kun tien pinta on sellainen kova ja pitävä. Huomenna menee tiet varmaan ihan hirveiksi.
  Mun on pitänyt pitkään kommentoida, että sun blogi on yksi mun lemppareista. Vaikken harrasta crossfittiä, eikä mulla ole lapsiakaan 😉 Parasta on ehkä just se, että kirjoitat arjen ns. tavallisista asioista rennolla mielellä ja pidän siitä, että suhtaudut esim. kaikkiin ruokajuttuihinkin järkevästi ja rennosti.

  • Jonna kirjoitti:

   Ei mulla ollu viime talvenakaan nastoja ja ihan hyvin pärjäsin 🙂 Yhdet rempulat vedin alkutalvesta kun suoraan jään päälle satoi lunta treenien aikana enkä tietysti sitä tajunnut.. Mutta nyt on kyllä kovassa harkinnassa nastojen hankinta!

   Hei, kiva kuulla että tykkäät! Haluankin pitää blogin tavallisena ja arkisena. Kun en elä mitään glumeruulia hailaiffia niin en sellaista kuvaa tahdo antaakaan 🙂

 2. SannaK kirjoitti:

  Juu pyörällä mennään. Vielä vanhalla mumiskalla poletaan eteenpäin. Viime viikolla ku oli enimillään 29 astetta muutamana päivänä pakkasta niin pikkusen oli nihkeetä menoa mutta kävipähän samalla liikunnasta. Vaatetta vaan riittävästi!

  • Jonna kirjoitti:

   Pukeutumiskysymyshän pyöräily talvellakin tosiaan on 🙂 Ite just eilen mietin, että vois ostaa kypärämyssyn niin ei naama ihan jäätyis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *