Hae
Palasia Arjestani

Ei se aina ihan lähe…

 

Tuosta videosta ainakin näkyy kuinka se suomalainen mies osaa jorata 😉

Eilen tempasin huippu hyvän selkäreenin ja tänään ihan susipaskan rintatreenin. Eilen oli fiilistä, motivaatioo ja kaikkee vaikka muille jakaa ja tänään ei yhtään mitään. Ei kerrassa mitään. Olis pitäny jäädä kotiin eikä raahautua väkisin salille. Tai no en mä väkisin menny, koska alkureenissä sitä fiilistä vielä oli. Sit se katos. Totaalisesti. Tässä sen taas huomasin miten paljon vaikutusta on omalla mielellä treenin onnistuminen. Jos pää ei kestä niin ei voi odottaa muuta kuin paskaa treeniä. Näin kävi tällä kertaa ja taas opittiin jotain. Eli ei salille tämmösinä päivinä. Jätin sit suosiolla tän päivän treenistä hauikset huomiselle.

Tässä kuitenkin se eilinen hyvä selkäsetti. Kovat viikot alko taas eli toistot 6-8 ja pudotussarjoja ohjelmassa. Tässä treenissä tais joka liikkeessä tulla jonkin sortin edistymistä. Joko lisäsin painoja tai sit tein enemmän toistoja kuin viimeks.

1. Vipuvarsiveto
8*70kg+8*50kg Painot tossa laskettu yhteensä eli ekassa 35kg/käsi jne..
6*70kg
7*65kg

2. Vipuvarsisoutu
9*80kg+6*60kg Tässä kans painot laskettu yhteensä.
8, 7*80kg

3. Ylätalja lapiokahvalla
9*55kg+7*40kg
8, 7*55kg
Pitkästä aikaa lapiokahvalla..

4. Kulmasoutu kp
9*33,5kg+6*26kg
7*33,5kg
Kohtuullisen raskasta oli se! Päätinpä sit ottaa tän liikkeen alataljan tilalle kovaan treeniin, kun kaikilla muilla viikoilla tahkoon sit alataljaa. Tuleepahan jotain vaihtelua välillä.

5. Mave
6*70kg
6*80kg
5*100kg
5*110kg
Jo noista sarjoista sain alaselkän tosi kipeeks! Siis hyvällä tavalla. Muutenkin selkä meni kauttaaltaan tosi kipeeks ja tänään oon tosiaan huomannu, et mitä tuli treenattua 😉

Loppuun pientä pumppailua olkapäille sivuvipareiden ja pystysoudun muodossa.

En taida viitsiä ees sen enempää kertoa tän päivän treenistä. Vinopenkkiä otin smithissä 52,5 kilolla. Siinäpä se kohokohta ja siitä se alamäki sit lähtikin. Penkin kohdalla meinas jo oikeesti tulla itku, mut se on tää naisen elämä välillä yhtä mielen vuoristorataa. Erittäin mukavaa ompi se. NOT!

Äsken tempasin muutamat mäkkärin hampurilaiset niin on mukava sit lähtee valmentajalle näytille kunnon nestepallona. Musta on oikeesti tullut ihan kukkakeppi pulkannaru. Tuntuu, et kaikki lihat on hävinny johonkin. Olen siis laiha läski. Enkä ees laiha. Jipii 😀

Huomenna sit ne hauikset. Ehkä myös intervallia. Tälle viikollehan viikon aerobissaldoksi tuli kokonaista yksi intervalli, mut se oli ihan harkittua. Ehkä ens viikolla vaikka kerkeis ja pystyis syömään vähän enemmän..

3 kommenttia

  1. Memma kirjoitti:

    Onkoha millo toi viteo kuvattu ku on matti laihaa poikaa ja housutki kainaloissa. Ei muistaakseni ollu noin laiha tos parisen viikko sitten ku sen näin tuolla eräässä ravintelissa. Kun satumpa täällä samalla leveys ja pituuspiirillä vaikuttamaan niin joskus sitäkin näkee.. Mut mieltä kohottava pätkä 😀 ps. tsemppiä nyt siihe reeniin, vielä JAKSAA!!!

  2. Anonymous kirjoitti:

    Mulla on ollut vähän sama homma jos on selkä päivän jälkeen alkanut takomaan rintaa niin puhti vähän poissa ja fiilis myös, varmaan johtuu että tulee toi selkä melko pahasti aina piestyä, sen takia seuraavana päivänä ei onnistu lapojen aukeaminen samalla tavalla ja muutenkaan treeni kulje niin mallikkaasti kuin jos ois välipäivä välissä. Senpä takia tulee tahkottua selkä aina mahdollisimman kaukana päivissä rintatreenistä, vähän sekava toi mun postaus mutta toivottavasti ymmärsit. Tsemiä treeneihin ja hyvä blogi.t-Mikael

  3. Sampe kirjoitti:

    Samaa vikaa täälläkin selkäreenin jälkeisenä päivänä, mut ei haittaa ku selkämys reenit on nii kivoja 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *