Hae
Palasia Arjestani

Sitä sun tätä.

Sanoin tänään miehelle, että ekaa kertaa tänne dieetin aikana tää ei tunnu ollenkaan
 dieetiltä. Oli jotenkin niin hyvä ja energinen fiilis. Onko se sitten hyvä asia ettei dieetti tunnu dieetiltä? Kyllähän tän nyt siis pitäis olla ihan hirveetä kidutusta, nälkää ja ärsytystä kun ei siis saa syödä yhtään mitään! Eihän ilman niitä tule tuloksia. Vai tuleeko? Kyllä tulee. Epäilen suuresti että siksi niin moni ei viitsi alkaa koko laihdutusprojektiin, koska jo sana dieetti huokuu nälkää, kieltäytymistä suurin piirtein kaikesta ja mökkeytymistä neljän seinän sisään. Voi se toki olla sitäkin, jos asian haluaa niin hoitaa.

                        
                               Perjantaina salilla.
Treenasin yläkroppaa.

Paita flagnorfail.com, housut Stadium.

Mulla on ollut tavoitteena tässä projektissa saada asiat rullaamaan niin, että kaikki tuntuu ihan normaaliarjelta. Nyt tuntuu, että olisin tuon olotilan vihdoin saavuttanut. Jonkun viikon se veikin, vissiin kuusi? Kai tää on mun kuudes dieettiviikko? Kolme päivää kun tuossa autuaasti syöpötteli niin kyllähän tää elämä ja oleminen helpolta tuntuu. Mennäänpä viikko eteen päin niin alkaa taas nälkä yllättämään vähän useammin. Ehkä kolmen päivän ”loma” koko dieettitouhusta vain tekee välillä hyvää? Nyt motivaatio jatkaa on tuplasti suurempi kuin aikaisemmin ja enpä vois sanoa etteikö peilikuva salilla olkapäitä treenatessa olisi perjantaina hiukan hymyilyttänyt. Olivat nimittäin olkapäätkin jopa mun mittakaavassa kivan pullukat 😉

Perjantain vatsatreeniä. Jalannostoja roikkuen, loistava liike!

Nosto ja kunnon puristus alavatsalla.

Mietin ennen joulua monta päivää et mitä haluaisin syödä dieettiloman aikana kun kerran saisin syödä mitä vaan. Mitään erikoista en keksinyt. Tänään sen sit keksin. Riisipiirakoita!!! Voi kele mua harmitti kun isäntä niitä kahmi pussiin kaupassa. Kuola valuen katsoin kotona kun ukko veteli piirakoita nassuun. Totesi vaan kylmästi, että semmosta se on sulla tänään. Ja huomenna. Niinpä, mut tulee sekin päivä vielä että pääsen hampaani upottamaan rapeaan riisipiirakan kuoreen 🙂 maistuu sit kaksinverroin paremmalta!

Tällä viikolla olen tosiaan treenannus salilla vain kaksi kertaa, perjantaina yläkroppaa ja tänään jalat ja hauikset. Yläkroppatreenissä tein selälle ylätaljaa eteen, kulmasoutua tangolla ja alataljaa semileveällä. Rinnalle otin vipunostoja tasapenkillä käsipainoilla ja vipivarsikonetta istuen. Olkapäille superina vipareita sivulle käsipainoilla ja seisten pystypunnerrusta samoilla kässäreillä. Ojentajat saivat myös supersarjaa osakseen kickbackeilla ja ranskailaisella istuen yhdellä käsipainolla. Sarjoja selälle tuli 9 ja kaikille muille lihasryhmille 6. Järkyttävän kipeäks ja juntturaan sain itseni jo noilla. Naismuistiin ei tissit ja ojentajat ole olleet näin kipeät!

Eilen käytiin Jumbossa alennusmyynneillä. Seven Artissa pyörähdin, mut eihän siellä ollut oikeastaan mikään alessa, jotkut taulut vain. Pöh, sanon minä. Se on kiva kauppa täynnä ihania sisustustavaroita, mut aika kallis.. Treenivaatteita ei koskaan voi olla liikaa eli seuraavaksi suunta Stadiumiin! Sieltä kaappasin matkaan kahdet jumppapökät ja yhden topin. Ja materialisti kiittää 😀

                               
                               Tämmöttiis Socin pöksyt alettelin itselleni.
Melkoiset nuolijat, grrrrrr!

Tänään päästiin taas isännän kanssa kahdestaan jumpalle, parhautta 🙂 Mulla vuorossa jalkaosasto ja hauikset. Alotin hauiksilla ja tein niille suoralla tangolla kaksykkösiä eli 7 toistoa alhaalta keskelle, 7 toistoa ylhäältä keskelle ja 7 toistoa koko liikeradalla. Näitä neljä sarjaa ja hauikset oli jo järkkypumpissa! Vielä ne sai kuitenkin pikkukuritusta hammertriploilla: 10 toistoa keskitetysti istuen + 10 toistoa seisten eteen + 10 toistoa seisten sivulle. Dääääämn mikä polte!

Tämmösiä pygmikuvia tulee kun mies on melkein parimetrinen…

Jaloille tein ensin bulgarialaista käsipainokyykkyä. Tein kutosia viiden kilon nostoilla niin pitkälle kuin vaan meni. 20 kilon kässäreillä tuli enää nelonen eli siihen jäätiin. Omasta kehonpainosta lähdettiin liikkeelle. Seuraavaksi jatkui kyykkyharjoitukset! Viimeksän taisin tehdä hikisen ja tärisevän kympin 40 kilolla. Säälittävää, yes I know. Jokunen kuukausi sitten yritin aloittaa kyykkäämisen vapaalla tangolla, mutta en saanut asentoa haltuun mitenkään. Todennäköisesti keho ei ollut vielä raskaudesta ihan palautunut, mutta nyt alkoi homma sujua! Tein yhteensä neljä sarjaa kyykkyä, josta viimesen 60 kilolla, jee 🙂 Lämmittelypaino monelle muulle, mut mulle tässä vaiheessa suuri saavutus! Miettikää mistä lähdin liikkeelle… Mikä parasta, kyykkääminen tuntui helpolta ja todella hyvältä! Tätä on todellakin odotettu. Nyt vaan sarjapainoja hiljalleen ylöspäin niin hyvä tulee 🙂 Takareisille tein noin miljoona sarjaa koukistuksia maaten ja pohkeillekin otin vähän  triplasarjaa: istuen, seisten koneessa ja kyykkypohkeet.

Bulgarialainen käsipaino kyykky.


Eilen olin ehtoinen emäntä ja leipasin sämpylät. Muutenkin koko viikonloppu on taas mennyt touhutessa yhtä sun toista. Mulla on kauhea sisustusvimma nyt päällä ja ellen paremmin tietäisi niin voisi luulla, että olen pieniin päin. Ihan samanlainen pesänlaitto oli käynnissä tyttöä odottaessa 🙂 Mut ei, meille ei tosiaan ole vielä tulossa lisää pieniä ja kiukuttelevia vauvoja 😀

Makoisat sämpylöiset.

Kamera pulskistaa vauvan naamaa ja tekee  mammalle mustat silmänaluset?! Ei me tolta näytetä oikeesti.

Uuden vuoden kunniaksi käynkin huomenna treenaamassa, vaikka en normaalisti ikinä treenaa maanantaisin. Mä elän vähän tämmösellä Karvinen-mentaliteetilla eli I hate Mondays ja lasagne on helvetin hyvää 😀 Vaihtelu virkistää varmasti tässäkin asiassa, toivottavasti!

                      
                       Tänään lähdössä anopille syömään.
”You can make it happen”

Arkkivihollisenihan se siellä.

Vatsanahkakin alkanut kiristyä!

Nyt vielä viimeinen kotityö eli pyykkien haku ennen unille painumista. Mä olen iltalukemisena lukenut nyt joululahjaksin saamaani Lars Keplerin uusinta kirjaa Tulitodistaja ja voin suositella erittäin lämpimästi! Siitä tietää, että kirja on hyvä kun kylmät väreet menee pitkin kroppaa lukiessa eikä uskalla käydä nukkumaan, kun tapahtumat pyörii mielessä. Aivan loistava kirja!

6 kommenttia

 1. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Mitkä Jonna nuo ihanat punaset housut, sis vikoissa kuvissa? 🙂 TEMIÄ, hyvin dietti etenee! <3

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Mä ostin ne HM:n alesta joskus aikoja sitten 🙂 pikku hiljaa dieetti etenee, joulu vähän sotki kuvioita 😀

 3. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Kyllä se taas lähtee dietti rullaan, tsemiä!!

 4. LauraR. kirjoitti:

  Mä en oo varsinaisesti millään dieetillä (tai no, ehkä jollain tasolla), mutta kyllä sitä välillä ihmettelee, että miten ihmeessä sitä syö ihan jatkuvasti ja silti paino putoaa :D. Mun toiseen saliohjelmaan kuuluu kyykkyjä ja nyt tein viime perjantaina sen taas pt:n valvonnassa ja olipa kyllä mukava kuulla kehuja siitä miten se on jämäköitynyt. Että kyllä se raskaus ja synnytys vaan yllättävän pitkään vaikuttaa. Mulla tosin on ihan naurettavat painot sun painoihin verrattuna, mutta kyllä niitä silti nostettiin omasta lähtötasosta 🙂

 5. Sanna kirjoitti:

  Mahtavaa uutta vuotta! 🙂

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  LauraR: joo, kyllä tässä syödä saa! Ärsyttää vaan jatkuva vihannesten pilkkominen… Pakastevihannekset rules 😀 mulla alkaa vasta nyt yli 9 kk tytön syntymän jälkeen kroppa tuntua suht normaalilta ja kyykätäkin pystyy! Vaatii vaan vähän harjoittelua 😉 ja mun tänne hetken treenipainot on todella pienet verrattuna mitä ne on joskus olleet… Nyt onkin tekniikka ja tuntuma tärkeintä!Sanna:Mahtista uutta vuotta sullekin! 🙂 olkoon tämä vuosi timmiytymisen ja kehityksen vuosi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *