Hae
Palasia Arjestani

Riisi.

Mullon riisi. Ei mikään jasmiiniriisi vaan riisi! Siis niinku kriisi, mut sawolaisittain. Ai kauheeta, kohta joudun opettelemaan puhumaan tsadia. Mies varoitti mua jo käyttämästä sanoja linikka (linja-auto) ja raitsikka (raitiovaunu). Pitää kuulemma sanoa dösä ja spora 😀 No, enpä ole tähänkään asti puhunut linikasta ja raitsikasta niin tuskin ne tulevaisuudessakaan lipsahtaa suusta.

Se kriisi. Treenirintamalla sijaitsee tämä kyseinen ilmiö. Jossain on vikaa, kun suksi ei luista eikä liikkeet uppoa. Joko olen kauttaaltaan todella jumissa tai hermotus ei enää pelaa entiseen malliin. Olkapäihin ja ojentajiin on äärimmäisen vaikea saada minkäänlaista tuntumaa vaikka mitä tekis. Myös takareidet on alkaneet oireilla samalla tavalla.. Ei näytä hyvältä ei. Hermot palaa treeneissä ihan koko ajan, kun mitään ei tapahdu vaikka kuinka yrittää. Ehkä yritän jo jopa liikaa. Välillä näyttää, että jotain kehitystäkin olisi tullut ja seuraavana päivänä mieli on ihan toinen.

Ensi viikolla on käynti valmentajan luona niin täytyy keskustella näistä asioista. Jokusen kuukauden tässä ehtii vielä kasvatella itseään ennen kuin pitäisi siirtyä dieetille. Onneks ei tällä kertaa läskimäärä ole ihan niin suuri kuin edelliselle dieetillä lähdettäessä. Ehkäpä kolmas kerta tosiaan sanoo toden ja pääsen kohtuullisen hyvään kuntoon!? No, yritetään ensin saada muutama gramma lisää lihaa ja haaveillaan kisakunnosta vasta sen jälkeen.

..jos tässä töitään sitten jatkais 🙂 Eilen tuli Dana Linn Baileyn nettikaupasta tilatut uudet treeenitopit! Huippu hyvännäköisiä ovat, mut mulle jo vähän isoja!? Myös Iherbiltä tuli postissa pakettia ja yksi on vielä tulossa, jee jee 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *