Hae
Palasia Arjestani

Toukokuun reseptit (+ Biophilus-arvonnan voittaja)

Taas on se aika kuukaudesta, kun kurkataan reseptirintamalla edelliseen kuukauteen. Moni on toivonut näitä koosteita ja saamanne pitää vaikka ette haluaisikaan, muahhahaa! Olen aktivoitunut leipomaan taas vähän enemmän ja nimenomaan niitä arkeen sopivia hieman terveellisempiä herkkuja. Paljon olen tehnyt gluteenitonta, maidotonta ja sokeritonta. Välillä voisin tehdä jotain ihan normaalileivonnaisiakin, mutta ei ole vielä sattunut eteen itseäni innostavaa reseptiä. Tässäpä näite viime kuun reseptejä, olkaapa hyvät!

kol2

Mariannejuustokakku // Raikas kiivisorbetti // Banaani-proteiinivohvelit.

kol 3Suklaa-kaurakeksit + Minuutin gluteeniton mukikakku + Maapähkinäinen banaanijäätelö

kol 4

Raikas mango-minttusmoothie // Home made kanaburgeri // Lohkoperunat uunissa & kalkkunapihvit kastikkeella (video)

kol 5

Kirpsakka chia-marjavanukas // Jauhottomat suklaamuffinssit.

Viikonloppuna voisin tehdä taas banoffeeta, koska jääkaapissa odottelee yksi kondensoitu maitoa käyttöänsä. Mies rakastaa banoffeeta yli kaiken eikä se mullakaan syömättä jää 😀 Oletteko kokeilleet jotain näistä resepteistä ja mitä tykkäsitte? Vai tykkäsittekö? Tuleeko ruokapostauksia liikaa, liian vähän vai sopivasti?

Ps. Biophilus-arvonnassa kasan maitohappobakteereita voitti itselleen MaaritT, onneksi olkoon! Sinuun ollaan yhteydessä palkinnon tiimoilta 🙂

2 kommenttia

  1. Moona kirjoitti:

    Miä tein noita suklaa-kaurakeksejä, hyviä tuli, nami, kiva välipala! 🙂 Banoffeen resepti olisi kiva saada! En ole koskaan tehnyt, mutta eihän se voi olla kuin superhyvää (ne ainekset….)! 😀 Ai että, kyllä alkoikin tehdä mieli! Miä tykkään että postaat ruokajuttuja, niistä voi aina inspiroitua, ja tehdä uusia löytöjä – noita jauhottomia muffineja pitää vielä kokeilla! Tsemppiä kesän alkuun, ja kiitos blogista 🙂

    • Jonna kirjoitti:

      Mun blogista pitäis löytyä jostain banoffeen resepti. Löytyy varmasti googlaamalla banoffee jonna1983. Hmm..pitikö alkaa tänään kinuskin keittelyyn 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *