Hae
Palasia Arjestani

Lisäravinnepostaus

En oo vissiin koskaan tehny erikseen postausta missä kertosin mitä lisäravinteita ja miltä firmalta on käytössä. Äsken innostuin kaivelemaan kaapit tyhjiks ja kuvaamaan kaikki. Toivottavasti nyt kaikki sit tuli mukaan..

Jos käyn aamulla lenkillä niin otan yleensä pikku tömpsyt protskujuomaa. Sillon käytän Arian soijaprotskua tai sit naisille tarkoitettua Tight curvesia. Lisäksi otan aamuisin muutaman omega 3:en, c-vitskua, Tight curves monivitskua, E-vitamiinia, joskus D-vitskua ja aina aamusin 3x Crea puren. Siinä aamun satsi 😉

Jos jossain vaiheessa päivää tarttee ylimääräistä energiabuustia niin niihin on käytössä Energy Pak sekä muutama puteli E2 Voltagea. Näitä käytän myös ennen iltapäivän aerobisia, jos sellaisia on ohjelmassa.

Ennen treeniä käytän buusterina tällä hetkellä Horse Poweria ja lisäks otan pari kofunappia ja muutaman BCAA tabun. Hevosvoima pistää kivasti silmät pyörimään hedelmäpeliä ja hien virtaamaan. BCAA:t on kans huippukamaa, joista en luopuis millään! Menee samaan kategoriaan glutamiinin kans. Kummastakaan en luovu. BCAA:t tosin alkaa olla jo ihan lopuillaan eli kohta on hommattava lisää!

Jos on asiat niin huonosti ettei kaapissa ole minkäänlaista valmista treenibuusteria niin väännän sen itse seuraavista aineksista: leusiini, beta-alaniini, glutamiini, arginiini ja tauriini. Lisäilen noita kyllä joskus ihan huvikseen valmiiseenkin buusteriin, mut en läheskään joka kerta. Riippuu fiiliksestä. Noista tulee niin pahanmakusta litkua, et pakko on yleensä heittää myös jotain maustettua protskua muutama gramma sekaan. Ei se silti mitään enkelten nektaria ole.. Hevosvoima on onneks hyvän makuista!

Pumppiviikoilla käytän treenin aikana Size Onia (on muuten hyvän makuista!)tuomaan lisäpumppia ja aina välittömästä treenin jälkeen otan Cellmassia mm. nopeuttamaan palautumista.

20 minsaa Cellmassin jälkeen on palkkarin vuoro. Palkkariin kuuluu maltoa, heraisolaattia, kreatiinimonohydraattia, glutamiinia ja leusiinia jauheina. Lisäksi muutama BCAA sekä muutama Xtreme pro amino nappula (sisältää ison liudan muita aminohappoja BCAA:den lisäksi). Joskus vuosia sitten käytin vielä valmiita palkkareita, mut kyllä ne on mun mielestä ihan paras väsätä itse.

Jos otan ennen nukkumaanmenoa protskua niin käytän pääasiassa samoja protskuja kuin aamulla. Lisäksi omegat, c-vitsku, Tight curves monivitsku sekä magnesium.

Näillä mennään tällä hetkellä. Rasvanpolttajia en käytä nyt ollenkaan, koska en koe tarvitsevani niitä näin ”massakaudella”. Dieetillä sit popsitaan niitäkin. Exposta pitänee taas ostaa muutama säkki Fastin toffeeprodea, koska sitä yhdistämällä rahkaan saa mielettömän hyvää toffeerahkaa! Kuola.. Ai niin, onhan mulla tietty käytössä välillä noita protskupatukoita välipaloina, mut tällä hetkellä ei kaapista löydy yhen yhtä patukkaa. Kaikki on syöty 😀 Ahmatit..

Yhteenvetona siis nähdään, että aika paljon on käytössä kaikennäköistä ja eri firmoilta. Mut sen voin sanoa, et mistään en oo niin hyviä treenibuustereita löytänyt kuin lisäravinnemestalta! Nyt muuten tehonlisääjät lisäravinnemestassa -28%, vink vink. Esim. SuperPump 39, 53€. Suosittelen kyl kokeilemaan, lupaan ettei jätä ketään buustaamatta! Ja ne vaatteetkin on siistejä, varsinkin mun camopöksyt. Eikö nuo lie joka päivä jalassa 😀

Kävin mä tänään reenaamassakin! En tosin selkää niin kuin aluks suunnittelin, vaan takareisiä. Ex-Tavis tulee tänne perjantaina niin piti joku treeni keksiä sinnekin. Mullahan jäi sairastelun takia viime viikolla noi takajalat tekemättä niin sama oli ne jumpata pois alta.

Tänään tein siis viimesen kiertoharjottelutreenin. Neljä liikettä putkeen, sit vajaan parin minsan tauko ja sit koko homma alusta. Tämä setti neljä kertaa läpi. Yritin taas tehdä kaikki liikkeet mahdollisimman hitaasti ja fiilistellen takajaloilla. Vissiin onnistuin, taas! Toinen kerta jo putkeen, kun oon saanu treenin menemään takareisille. Aika hyvin. En kirjaillu toistomääriä taaskaan ylös, mut kaikissa sarjoissa yritin vääntää vähintään sen 15 toistoa.

1a. Takareidet maaten
16kg (tää sarja käsipainolla), 30kg, 25kg, 20kg ja loput sarjat koneessa

1b. Prässi takareisille
4*150kg

1c. Suorinjaloin mave p.smith
55kg, 55kg, 45kg, 45kg

1d. Takareidet istuen
30kg, 25kg, 20kg, 20kg

2a. Pohkeet prässissä
15, 14, 14*100kg

2b. Pohkeet istuen
10*15kg
10*12,5kg
13*10kg
Jumalauta, että hapotti ja sattu niin keleesti! Vihaan yli kaiken pohkeiden treenausta. Piste.

2c. Pohkeet seisten
20, 16, 14*BW

Siinä se. Vattat teen sit huomenna selän kanssa. Treenin päälle 10 minsaa matolla hikeä valuen ja fiilistellen kenties tulevaa vaparibiisiä 🙂

Hei, mä oon saanut ees jotain kouluun liittyvää tänään aikasiks! Luin sitä helevetin sosiaalipolitiikkaa. En ymmärrä yhtään mitään enkä löydä niitä juttuja siitä kuivasta opuksesta, jotka mun pitäis lukea tenttiin. Onneks löysin ees jotain netistä… Lisäks kaivelin opinnäytetyön tuolta koneen uumenista ja jopa kirjotin siihen vähän teoriaosuutta. Joulukuussa pitäis senkin olla valmis, mielellään vähän ennen. Pitäis vissiin kirjottaa sitä vähän ahkerammin…?

Jep jep, nyt laittamaan huomiset salikamat valmiiks, suihkuun ja peiton alle lukemaan 🙂 Lainasin kirjastosta Patricia Cornwellin Etelän Ristin enkä malttais olla hetkeäkään lukematta sitä.. Isäntä just eilen lukas siitä pari riviä ja totes, et kuka hullu lukee näin kuivaa tekstiä, ja vielä 500 sivua! Minä… 😀 Eikä se oo kuivaa vaan jännittävää ja sivistävää. Nih.

10 kommenttia

 1. Jaana kirjoitti:

  Melkoinen määrä lisäravinteita. Pakko kysyä, uskot sä aidosti saavasi rahoillesi vastinetta? Treenaatko koskaan ilman jonkinnäköisiä piristeitä tai buustereita?Itse pyrin välttämään kofeiinitabujen, buustereiden yms. päivittäistä käyttöä. Jätän ne mielummin erityistilanteita varten. Mä käytän rahani ylenmääräisten lisäravinteiden sijaan mielummin laadukkaaseen ruokaan, hivenaineisiin ja vitamiineihin. Sun blogista paistaa kyllä kauas omistautuminen tälle lajille, ja sehän on tietysti hienoa:) Joskus ne perusjutut kantaa kuitenkin pidemmälle kuin turha hifistely.

 2. Jaana kirjoitti:

  …ja lisäravinnepostaus on yhdyssana 😉

 3. Ex-Tavis kirjoitti:

  Enpä taida olla koskaan nähnyt yhtä laajaa kokoelmaa eri lisäravinteita!Mutta tosiaan: ihan huippua päästä treenaamaan sun kanssa perjantaina! En malta millään odottaa 🙂

 4. Annemari kirjoitti:

  Ohhoh, onpas siinä lisäravinteita 🙂 Meitsillä ei oo käytössä ku palkkari, protskujauhe, joskus kreatiini, joku treeniboosti koville viikoille ja normi vitskut ja kalaöljyt.

 5. Annemari kirjoitti:

  Tuntuu noista ravinteista kyllä hyötyä olevan, oot sää ainakin riski ku härkä 🙂

 6. Michelle80 kirjoitti:

  Patricia Cornwell on hyvä kirjailija ja kirjat on kaikkia muuta kuin kuivaa! =D

 7. Mölliskö kirjoitti:

  Ompa paljon kaikkea!!! 8DHei, paa mulle vaan sinne hauska3@luukku.com, nyt mahtuu niitä videoita 🙂 Kiitos 🙂

 8. Jonna1983 kirjoitti:

  Jaana: Kyllä mä itse asiassa uskon ja kokemuksen pohjalta tiedän saavani rahoilleni vastinetta. Meillähän toi isäntä ostelee suurimman osa lisäravinteistä, joten ite tulee siinä samalla niitä käytettyä. Ei mulla yksin olis noihin varaa..Kyllä mä pärjäisin varmasti pelkällä palkkarilla, vitamiineilla ja erinäisillä hivenaineilla, mut miksi ei käyttää muitakin jos niitä on tarjolla? Buustereita käytän kyl melkein joka treenissä, koska olen ne huomannut erittäin hyödyllisiksi. Saan paljon enemmän treenistä irti niiden avulla kuin ilman. Ja kehityskin on ollut sen mukaista!Mitä ravintoon tulee niin kyllä täälläkin syödään ihan normaalia bodyruokaa. Yritän mahdollisimman vähän esim. protskuja ottaa jauheista. Joskus niihin vaan on pakko turvautua. Normaalisti ehkä kerran tai kaksi viikkoon otan aamulla/välipalana/illalla protskua jauheena.En kyllä itseani kutsuisi minkään sortin hifistelijäksi. Ne tyypit on jossain ihan muualla kuin tässä osoitteessa 😀 Toi oli vaan kartoitus kaikesta mitä meidän kaapista löytyy. Ja pitää muistaa, et meitä on vielä kaksi noita käyttämässä. Ps. virhe korjattu :DEx-Tavis: kuten jo tossa Jaanalle sanoin niin isäntä ostelee aika paljon noita niin tulee itekin käytettyä ja testailtua samalla 😉 Niin ja Body-pukki lähettelee aina välillä kivoja paketteja.Pistähän sit viestiä mihin aikaan oot tulossa!!Annemari: samoilla pärjäisin varmasti mäkin. Musta on välillä kiva kokeilla jotain uusiakin tuotteita. Aika paljon on tosin semmosiakin, jotka oon yhden tai kahden käyttökerran jälkeen viskanny menemään. Mulla on käytössä vaan semmosia, joista tehon ja hyödyn huomaa.Michelle80: Samaa mieltä!!!Mölliskö: tais sieltä sunkin kaapeissa olla kaikkee kivaa 😉 Ainakin paketillinen browniesia… kuola.. Videoita tulossa 😀

 9. Anonymous kirjoitti:

  Huh, sullahan menee yksi kaappi keittiöstä jo pelkästään noille lisäravinteille : ).Mä pidin kovasti tuosta Etelän Rististä, nyt kun oon lentsussa niin on hyvää aikaa lukea kirjastosta löytämäni vielä lukemattomat Cusslerin, McLeanin ja Sheldonin kirjat. Kiva kun kävit Oulussa ja tervetuloa toistekin! Mun ilta jäi valitettavan lyhyeen julmatun pääkivun takia. No, eipähän ollut aamulla krapulaa. – Nadja

 10. Jonna1983 kirjoitti:

  No juu, kyllähän niille on oma kaappinsa 😀 Tai lähinnä hylly pienemmille purkeille ja isommat prodepönikät on sit työtason alla hyvässä jemmassa ;)MÄ en malttais laskee käsistäni tota Etelän Ristiä, mut kun on noi tenttijututkin kahlattava läpi, kele..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *