Hae
Palasia Arjestani

Kasvisruokaa: feta-pinaattipasta

feta-pinaattipasta

Hei, pitkästä aikaa kasvisruokareseptiä ja tällä kertaa mun keittiössä on valmistunut feta-pinaattipasta! Mun on pakko kertoa yksi asia kasvisruuan tiimoilta, vaikka se on vasta ajatuksen asteella. Olen ajatellut pitää jossain vaiheessakasvisruokaviikon sekä vegaaniviikon. En tiedä vielä milloin, mutta jossakin vaiheessa on tulossa. Myös paleoviikko kiinnostaa kovasti. Tällaisten teemaviikkojen avulla saisin taas testailtua uusia reseptejä sekä makuja. Nämä ovat asioita, jotka innostavat kovasti kokeilemaan kaikkea uutta!

Olen monta kertaa ostanut kaupasta Kokkikartanon feta-pinaattipastaa, joka on valmisruoista ihan mun ykkössuosikki! Viime viikonloppuna kävin pitkästä aikaa treenaamassa lauantaina (normaalisti mulla välipäivä) ja treenin jälkeen teki ihan hirveästi mieli kavisruokaa ja mieleen tupsahti ensimmäisenä feta-pinaattipasta, mikäs muukaan. En halunnut tällä kertaa ostaa valmisruokaa, joten ei muuta kuin reseptiä hakemaan ja kaupan kautta kotio. Reseptin löysin Soppa365:n sivuilta, joka on muuten yksi mun suosikki reseptisivustoista!

Feta-pinaattipasta (4 annosta)

  • pastaa syöjien mukaan (ohjeessa 400g)
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 rkl öljyä
  • 2 pss pakastepinaattia (yht. 300g)
  • 2 dl kermaa
  • 200g fetajuustoa
  • suolaa ja mustapippuria

Keitä pasta ohjeen mukaan runsaassa suolatussa vedessä.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuleita siinä pari minuuttia. Lisää pannulle pakastepinaatit ja kypsennä viitisen minuuttia, kunnes pinaatti sulaa. Kaada joukkoon kerma ja kiehauta.

Murenna kastikkeeseen fetajuustoa. Anna sulaa hetki ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita kastike pastan kanssa ja yritä ehtiä syömään annoksesi ennen kuin joku muu tulee apajille.

Meillähän kävi niin, että mies tuli vain ”maistamaan” ja ennen kuin ehdin kissaa sanoa, niin herra oli vedellyt nassuun koko mun annokseni. Meni muuten koko kattilallinen kerralla meillä!

Edellinen postaus: Olenko minä someaddikti?

Tsekkaa myös:

Savulohi-pinaattipasta

Kana-aurapasta

Vuohenjuusto-tomaattipasta

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

4 kommenttia

  1. ninna kirjoitti:

    Ihanaa jos vegaaniviikon voisit pitää nyhtökaurat, härkikset ja oomphit kehiin oletko sitä maistanut? suosittelen. paleo kiinnostaisi muakin mutta kasvisruokana se ei onnistuisi pitäisi ottaa lihat ja kalat

  2. Nimetön kirjoitti:

    Hyvää oli, ja helppoa! Lisää tällaisia reseptejä jos satut tekemään 🙂

    • Jonna kirjoitti:

      Laitan toki!! Tällä viikolla ajattelin testata taco-kanapastaa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *