Hae
Palasia Arjestani

Nestepallona luokses pompin vain..

Olin sit eilen illalla vielä kovin reipas ja kävin köpöttämässä koirulin kanssa noin 40 minsan lenkin. Ei siitä lenkistä pitäny alkujaan ihan noin pitkä tulla, mut unohin kääntyä reitin varrella yhelle polulle, josta olisin päässyt oikaisemaan lähemmäs kotia. No, tulipahan nähtyä taas uusia maisemia ja hienoja omakotitaloja matkan varrella. Eikä raitis ilma tee koskaan pahaa, päinvastoin.

Ihana, kun on sen sunnutain reissun jäliltä varmaan viis kiloa nestettä kropassa. Ei nyt ehkä ihan niin paljon, mut paljon kuitenkin. Ei meinaan näy oikein mitään missään, kaikki ne vähätkin lihakset on mukavan nestehöttösen peitossa. Jospa ne sieltä vielä joskus tulisivat kurkkimaan pintaan..

Sain vihdoin ja viimein eilen ladattua kameran akunkin ja otinpa sit parit videot tän päivän treeneistä. Ihan mielenkiinnosta otin videota pohjetreenistä. Oli pakko nähdä miten säälittävät mun pohkeet oikeesti on. Nyt se on sit oikein kuvamateriaalin kanssa todettu, et tosi säälittävät reppanat. Aika paljon saa tehdä töitä, et omistaisin ne kuuluisat friikkipohkeet, yhyy. Pohkeiden kasvaminenkin on vissiin aika paljon geeneistä kiinni. Tai niin oon ainakin kuullut ja lukenut. Katellaan josko valmentaja-sedät keksis jotain kivaa seuraavalla kerralla mun pohkeiden pään menoks 😉

Joops, alkuun taas vajaat 10 minsaa matolla köpötellen ja kevyillä painoilla pumppailua erinäisissä masiinoissa. Ja sit koipien kimppuun. Supersarjoissa palautukset 60 sekkaa, samoin pohkeille ja vatsoille.

1a. Takareidet maaten
11*45kg
11*40kg
12*35kg
14*30kg
Oli vikassa sarjassa takareiskat jo niin pumpissa etten saanu vedettyä sitä tukea lähellekään takareisiä. Ei vaan pystyny..

1b. Prässi takareisille
15, 12*240kg
12, 10*230kg
Videon pätkä on eka sarjasta ja siinä on siis alla jo yksi sarja koukistuksia maaten. Jos joku ihmettelee miks liikerata ei ole ton pidempi niin syy siihen on, et tolla tekniikalla saan liikkeen pidettyä koko ajan takareisillä. Jos laskisin vielä alemmas niin liike alkais menemään enemmän myös berberille ja alaselkä kipeytyis samalla. Been there, done that. Tää on aivan huippu liike takareisille! Ainakin ite saan tosi hyvän tuntuman ja pumpin takajaloille ja sehän se on tärkeintä!

2a. Haarakyykky smith
15, 13, 11*82,5kg

2b. Suorinjaloin mave kp
15, 14, 12*16kg
Video taas ekasta sarjasta ja alla siis edellisten liikkeiden lisäksi yksi sarja haarakyykkyä. Eipä ole tällä tekniikalla enää alaselkä kipuillut ja liike uppoo tosi hyvin takareisille! Ens kerralla saatan uskaltautua jo pari kiloa isommille kässäreille…

3. Pohkeet smith
9, 8*85kg
6*85kg+7*65kg
Otinpa sit yhden pudotussarjankin ihan vaan huvin vuoksi. Video ekasta sarjasta. Jos oikein katsoo tarkkaan suurennuslasin kanssa niin saattaa nähdä siellä pienten pohkeentynkien liikkuvan.. Säälittävää, todella säälittävää. Ja masentavaa.

4. Pohkeet istuen
9*40kg
9*35kg
9*30kg

5. Vatsat vipuvarsikoneessa
14, 12, 9*20kg
Välillä koneessakin…

6. Vatsat taljassa käydellä polviltaan
12*60kg
13, 10*55kg

7. Masut pallolla
18*BW
14, 12*2,5kg

Vielä huomenna olis tiedossa kivaa settiä olkapäille ja käsille. Sainpa valkulta luvan alkaa taas tehdä leukoja selkätreenissä ja hauistreeniinkin tuli pienen pieni muutos. Olis kiva saada sit huhtikuun lopussa ohjelmaan jo jotain uutta. Tuntuu, et painot junnaa ja muutenkin olisin pienen muutoksen tarpeessa. Eikä tuota kehitykstäkään ole viime aikoina mitenkään kauheasti tullut.. Tai sit en vaan ite huomaa sitä.

Apinoin vähän Paulaa ja laitan uusimman Fitin tänne huudettavaks. Mitäpä minä sitä kotona nurkissa pyörittelemään. Se on siis kerran luettu ja täysin joutava kiertoon. Lehden saa omakseen se, joka huutaa ensin: Tahdon olla FIT! 😀

Tää painuu nyt päikkäreille ja yöks töihin..

7 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Tahdon olla FIT! :D-annie

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Hehe, pistäs osottees mun sähköpostiin jonna1983@suomi24.fi ni pistän lehden tulemaan!

 3. Paula kirjoitti:

  Hyvä apinointi! 😀 Pitääpä olla ensi kerralla tarkkana! Mua ainakin ärsyttää heittää kalliita lehtiä pois, paljon kivempi näin 🙂

 4. Riinu kirjoitti:

  Ihanasti pysyy toi sun selkä suorana tossa sjmavessa!… ihanku ois tungettu rautakanki ”sinne”….Hei laita linkki siihen hack-kyykkyyn tangolla, kun nyt en ookkaan sit enää ihan varma et puhutaanko me samasta liikkeestä :S*maistelee uutta määäss pymp-juomaa ja koht on aivan PUMP*

 5. Heidi kirjoitti:

  Kun ruvettiin puhuun tangon ALLE menemisestä, niin en ole minäkään ihan varma enää, että puhutaan samasta liikkeestä… Mulla on päivyrissä video mun yritelmästä, jos kiinnostaa.-Enzyme

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Joo, siis ei pitäny sanomani tangon alle 😀 Väärin sanoin siis itse! Sitä vaan aina normaalisti kyykyissä vääntäytyy tangon alle.Tässä linkki Enzymen suoritukseen tankohackista: http://www.youtube.com/watch?v=LfkGsiUzV4g Juurikin tuota liikettä kokeilin, mut en kyllä älynny laittaa mitään koroketta kantapäiden alle. Pitää muuten kokeilla vielä silläkin. Jerryllä tuntu sujuvan ihan ilman mitään korokkeitakin.Jaahas, jos lähtis salille taikomaan itselleen olkapäitä ja käsiä ja tätä ylimääräistä nestekiloa poies. Aika tiukassa tuntuu olevan nyt..

 7. Riinu kirjoitti:

  Hahahaha!… joo, tossa liikkeessä mäkin olin! Hyvä et tuli asia korjattua 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.