Hae
Palasia Arjestani

Ruuvi kiristyy vol2.

Tällä kertaa kierretään ruuvia korvien välissä. Pari viikkoa oikutellut lonkankoukistaja on nyt sitten kunnolla tulehtunut/ylirasittunut ja kävely teettää tuskaa. Muutama metri köpöttelyä ei tunnu vielä pahalta, mutta kaikki siitä eteen päin vihloo niin pirusti. Ei muuta kun tänään lekurilla käynti, kasa tulehduskipulääkkeitä, kylmää ja taukoa aerobisista. Hieno homma. Eipä tässä muu auta kuin ottaa aamuisin jotain pientä lihaskuntotreeniä ja tehdä vaikka sali treenin päälle aerobista/intervallia soutulaitteella. Tuolla salilla vaan on ainoastaa yksi soutulaite ja yleensä se on koko ajan varattu.

Ihan vaan pikkusen tekis mieli heittää pyyhe kehään ja marssia kauppaan hakemaan purkki ben&jerry´siä. En kuitenkaan sitä ihan vielä tee, vaan katellaan miltä ensi viikko näyttää. Ehkä pieni lepo tekee vaan hyvää, kroppaa virkistyy ja aineenvaihdunta kiihtyy? Mistä sitä tietää? Kyllähän ihmeitä on ennekin tapahtunut! Salilla on muutenkin kevyt viikko menossa eli treenit on melkosta neitipumppailua muutenkin. Eiköhän tämä mene siinä sivussa.

No stress. Huomenna pakkaan kimpsuni ja kampsuni ja painun mökille relaksoittamaan mielen ja kehon. Treenaan minkä pystyn ja lepään, saunon ja syön ohjeiden mukaan. Eipä tässä juuri muutakaan tällä hetkellä voi tehdä. Maanantaina koittaa sitten kauhun hetket vaa´alla. Sitä odotellessa 😀

Kovasti tsemppiä muille treenaaville ja diettaaville. Toivottavasti teillä sujuu vähän paremmin…

6 kommenttia

 1. Heidi kirjoitti:

  Tsemppiä nyt vaan!! Hyvää se pieni lepo tekee ja oot pian parempi kun uus :)-Enzyme

 2. Elsil kirjoitti:

  Kyllä se ohi menee, keräät vaan nyt voimia niihin tuleviin koviin viikkoihin! Sullahan on onnea matkassa kun sattui kevyt viikko olemaan 🙂 Tsemppiä jatkoon ja loppuun asti!

 3. Annemari kirjoitti:

  Auh, ikävä vaiva. Onneksi käppäily ei oo ainoo tapa liikkua. Hyvä ajatus katsella ensiviikkoon ja kattoo miltä se sitte vaikuttaa. Varmasti se on jo sitte parempi, kun saat pidettyä lonkankoukistajan levossa. Tsemppistä nyt 🙂

 4. Riinu kirjoitti:

  Tsot tsot, ei mitään pyyhkeitä tungeta mihinkään!!!

 5. Riina kirjoitti:

  Tsemppiä ja pikaista paranemista!

 6. Anonymous kirjoitti:

  Hei!Älä luovuta! Voit tehdä aamulla vaikka kuntonyrkkeilyharjoituksen köpön sijasta. Se on kivaa vaihtelua muutenkin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.