Hae
Palasia Arjestani

Ressiä pukkaa


Uuh, menee hermo noiden koulujuttujen kans. Miljoona juttua pitäis muistaa ja kaikki aikataulut menee päällekäin. Pakollisia tunteja toisten pakollisten päälle. Siinäpä sitä saa miettiä, et minnehän repeis ja millon. Huomenna olis talouspolitiikan tentti. Ei jää ne jutut päähän ei sit millään. Hirveetä nippelitietoa. Noo, jos läpi pääsis niin se riittäis. Lisäks opinnäytetyö painaa päälle. Sais vaan taas alotettua..

Eilinen aamu oli aika masentava. Harmaata ja sadetta. Yyh. Piti ihan kumisaappaat kaivaa kaapista. Onneks ne on piristävän pinkit niin tuli ees jotain väriä päivään. Vähän luokkakaverit naureskeli mun kumppareille, mut mitä väliä? Mulla ainakin säily varpaat kuivina. Nih!

Ihan hirveitä reenejä on tullu vedettyä. Noi kiertoharjottelusetit vetää kyl täysin piippuun. Joka paikka on ihan paskana. Vielä huominen ja perjantai treeniä ja sit kaks lepoo 😀 Meinaan relaksoitua ihan totaalisesti Oulun humussa! Jei! Äsken just Paulan kans soiteltiin ja mietiskeltiin perjantain ohjelmaa. Mukavaa oli vihdoin yhdistää kasvot ja ääni. Veikkaan, et meillä ei kauheesti tule olemaan hiljaisia hetkiä..

Eilen salilla rintaa ja hauista. Niitä kiertohommia edelleen. Neljä liikettä putkeen ja sit vajaan parin minsan tauko. Kaikissa sarjoissa toistoja vähintään 15. Merkkasin taas vaan painot ylös.

1a. Vinopenkki kone
20, 15, 15, 15kg

1b. Penkki kp
13,5 , 11, 11, 11kg

1c. Vipunostot kp tasapenkillä
7, 7, 7, 6kg

1d. Ristitalja
20, 20, 20, 20 lbs
Kaks sarjaa vaakatasosta ja kaks ylhäältä.

Ja sit vielä hauiksille samanlainen setti.

2a. Hk suoralla tangolla
15, 15, 15, 15kg

2b. Hk scott taljassa
40, 30, 30, 20 lbs

2c. Hk kp seisten
7, 7, 6, 6kg

Hyi miten hirveetä. Veti taas ihan hapoille, mut ei ollu mitään verrattuna tän päivän treeniin 😀 Tänään sit kiertoharjoittelua etureisille. Vaati vähän kivunsietokykyä ja itsehillintää. Jo puolessa välissä sarjoja alko hapottaa aivan helvetisti, mut periks ei annettu vaan joka liikkeessä ja joka sarjassa vedin vähintään sen 15 toistoa. Aivan järkyttävää. Koski koko ajan, mut silti jalat jaksoi vaan pumpata. Jonkun kerran teki mieli luovuttaa kesken sarjan, mut en luovuttanu!

1a. Reidenojennus
35, 30, 25, 25kg

1b. Smithkyykky
70, 60, 50, 40kg

1c. Prässi
120, 110, 100, 100kg

1d. Hack kapealla
kaikki neljä sarjaa pelkällä kelkalla.

Siinä mun pumppipötkylät 😀

Voihan kettu, että on jo nyt koivet aivan tiltissä! Kohta katsomaan top cheffiä ja venymään. Salin jälkeen tein niin hyvää broiskukastiketta, et meinas itku päästä. Paistoin ihan normi broiskunsuikaleita au naturell ja hetin sekaan 7% ruokakermaa ja puolikkaan purkin valkosipuli-yrtti creme cuisinea. Voi kettu, että oli hyvää.

En haluu lukee siihen tentiin. Enhaluuenhaluuenhaluuenhaluu. Viddu, kait se on pakko.

4 kommenttia

 1. katjuska kirjoitti:

  hianot jalat… vaihetaanko.Ja muista jättää Ouluun pysyvä jälki, niin ei tarvitse sitten hävetä 🙂

 2. Inka kirjoitti:

  Ei varmana tuu hiljaista hetkeä meillä Oulussa. Kolme kälätintä. =DMä oon kade noista jaloista, hianot!

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Katjuska: minkäslainen jälki sitä jätettäis? :dInka: niin mäkin vähän luulen.. Paitsi jos mulla ei lähe ääntä vkl niin kuuntelen sujuvasti vierestä. Ei ilenny laittaa semmosta ilman housuja kuvaa. Ei olis kävin nättiä katottavaa..

 4. katjuska kirjoitti:

  Mä luulen et niiden drinksujen jälkeen te keksitte varmasti monta jälkeä….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *