Hae
Palasia Arjestani

Treenit korkattu!

Sunnuntaina tunsin itseni sen verran terveeksi, että käväsin salilla haistelemassa ilmaa. Menin vasta seitsemän aikaan ja sain jumppailla ihan yksikseni! Kyllä se on kuulkaa ihan totta, että raskauden jälkeen rauta on alussa perhanan raskasta… Pelkkä penkin 20 kilon tanko paino aivan helvetisti! Pumppailin ihan kevyesti ja tunnustelin koko ajan miltä vatsassa tuntuu. Eipä tuntunut mitään kipuja niin tänään sit uus reissu salille 🙂

Sunnuntain leikkijumppa meni näin:

1. Pena 3*15*25kg kauhiat painot 😀
2. Peckdeck 2*15*35kg
3. Sivuviparit koneessa 3*12-15*5-10kg
4. Pystypunnerrus koneessa 2*15*5-10kg
5. Pushdown köydellä 3*15*15-20kg
6. Ranskalainen käsipainoilla 2*12-15*4-5kg

Pikku hiljaa viikko viikolta lähen nostamaan painoja ja sarjamääriä. Vielä vähän arvuuttelen, et teenkö vielä tällä viikolla jalkoja ollenkaan mut kaitpa tuota vois ihan kevyesti jotain kokeilla? Jotain tyyliin ojennuksia ja koukistuksia. Jännä oli huomata miten kauhea huoli tuli heti, kun lähdin ulko-ovesta kohti bussipysäkkiä. Meinasin soittaa jo saman tien kotiin, että miten siellä mies pärjää vauvan kanssa. Hyvinhän ne pärjäs ja pärjäävät jatkossakin. Ihanalta tuntui välillä päästä pois kotoa ja tehdä jotain aivan muuta kuin mitä normaalisti nykyään päivisin teen 🙂

Sunnuntaina maistelin uutta Ben&Jerry´siä!

Viikonlopun aikana tuli tehtyä muutamia päätöksiä tulevaisuuden osalta mut niistä myöhemmin kunhan saan itsekin niistä vähän selkoa. Painoa tiputellaan pikku hiljaa pois ja toivon, että olisin tavoitepainossa ennen elokuuta. Viikon paino junnaili kun en pystynyt mitään tekemään, mut nyt ollaan taas hyvässä vauhdissa! Ruokavaliokin on muuttunut aika paljon, mut siitäkin kertoilen sit myöhemmin lisää.

Eilen tein rivakan vajaan tunnin lenkin kera vaunujen. Neiti oli tällä kertaa koko matkan hereillä ja alko kitistä aika lailla loppu matkasta. Välillä tuntuu, että sillä lapsella on matoja kun syö niin paljon. Ei tahdo oma maito enää riittää ruokkimaan lasta täysin ja ollaan jouduttu välillä turvautumaan korvikkeisiin. Eipä siinä muu auta kun ei viitsi lasta nälässäkään pitää! Ja onhan noi korvikkeet aika käteviä esim. sillon kun oon salilla ja mies on kotona vauvan kanssa.

Testattiin eilen rintareppua, ei saanut kovin suurta suosiota 😀

Jees, tänään taas illalla salireeniä tiedossa, jipii! Olin kuulemma sunnuntainakin kuin pikku lapsi karkkikaupassa kun pakkailin salikamoja 😀 Kohtuullisen innostunut otus siis!

5 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Noni, siitä se lähtee pikkuhilljaa! Varmaan tekee tosiaan päälle ja kropalle hyvää päästä salille vähän askarteleen :)Miksi toi B&J näyttää tommoselta?!

 2. Anonymous kirjoitti:

  Onpas muksaa kun oot pääsyt salille jo. Vauveli voi kitinöillä ja jatkuvalla tissillä olollaan tilata lisää maitoa tisseiltä. Tarvehan kasvaa samalla kuin neito itse. Juot vaan paljon ja annat sitä tissiä aina kun jaksat. Siis jos imetysmyönteinen oot. Korvikkeelle kun lähtee niin se on nopeesti goodbye imetys. Jaksamista vauva arkeen ja iloa salille!

 3. Anonymous kirjoitti:

  Wau, oon kade kun oot jo jumpalle päässy:) Täällä reilu 2 viikkoa sitten oli h-hetki..ja sehän meni kanssa lopulta sektioksi…Eli eri tavalla nyt sit toivutaan kuin mitä ajattelin..Mutta tsemppiä saan esimerkistäsi!!!Vaunulenkit sentään alotettu ja joku päivä sitten vielä salille 😉 Ihanaa vauva-aikaa sinne!! -Peppi-

 4. Anonymous kirjoitti:

  Jee,kiva että oot päässy jumpalle:) Kyllä ne voimat nopeaa palautuu,itellä tais kaks viikkoo olla iha voimat kadoksissa kun synnytyksen jälkee treenit aloitti,mut sitten kyllä alko nopeesti taas painot nousee..samaa sanon myös minä (vaikka en mikään ehdoton imetyksen kannattaja olekaan,itsekin olisin varmasti paljon helpommalla päässy jos korviketta olis pystyny antaa..)että jos vaan jaksaa päivät pitkät istuskella pirpanan kans tissisuussa,niin sitä maitoo kyllä nousee sitä enemmän.meillä noita tiheän imun kausia on melkoinpä viikko kuussa edelleen,vaikka tyttö jo 5kk.Ensimmäiset kaks kuukautta syötiin AINA kahen tunnin välein,nyt tiheällä kaudella saattaa haluta jopa tunnin välein mutta sitten normaalisti nukkuukin yöllä 12h vain yhellä syönnillä.tsemppiä,hermoja se vaatii!-Riitta

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Laura: Joo, tosiaan tekee hyvää välillä päästä ähertämään kunnolla :)Anonyymi: juu, kyllä ehdottomasti olen imetyksen kannalla ja haluan imettää mahdollisimman pitkään! Vähän hassusti taisin kirjottaa niiden korvikkeiden käytöstä eli sillon meillä annetaan vauvalle korviketta kun vauva on paikassa A ja tissit paikassa B 😀 Eli jos olen esim. salilla ja toinen huutaa nälkäänsä niin mies antaa satsin korviketta. Ei tosiaan ole joka päiväinen tapa! Tänään taas tunti kitistiin, hamuttiin tissiä ja sylettiin saman tien ulos ja sekös ärsytti entisestään. Tais rassukka olla vaan todella väsynyt, nukahti loppujen lopuksi sikeään uneen 🙂 Vettä täällä kuluu kauhia määrä päivän aikana! Juomisen oon kyllä huomannut vaikuttavan todella paljon maidon tuotantoon.Peppi: Voi hitsi,teille kävi sit samalla tavalla 🙁 Menikö teillä yliaikaa kun eikös sulla ollu LA ennen mua? Ensimmäiset kaks viikkoa sektion jälkeen oli kyl ne pahimmat ja hankalimmat mut sen jälkeen paranee tosi nopsaan! Kyl säkin vielä salille pääset ;)Riitta: kyllä täällä tosiaan istutaan päivät pitkät tissi suussa 😀 Onneks ei sentään 2h välein tartte yöllä syöttää… Ainakaan vielä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *