Hae
Palasia Arjestani

Uusia ulottuvuuksia.

Jei, tänään taas kunnon treenien kimppuun! Selkää vuorossa ja päätin alottaa supersarja viikon alusta, kun olis noi koivet ja tissit jäänyt sillä systeemillä tekemättä, jos olisin kiertoharjottelun jo alottanu. Mukavahan näitä on vääntää niin mikäs siinä ottaa toinenkin erä supereita putkeen 🙂

Isäntä oli taas tänään messissä personal reinerinä eli kaikkea mielenkiintosta saatiin aikasiks. Eilen tuli salille se tuettu kulmasoutu-kone ja sitähän piti testailla totta kai. Huippu vehje!

1a. Ylätalja leveä vo 5*9-12*45-55kg
1b. Tuettu kulmasoutu 5*9-11*12,5-20kg Eipä tohon masiinaan paljon tartte painoja laittaa jos vaan rutiistelee oikein kunnolla. Tai sit mä vaan olin hyyyyyyvin heikko 🙂

Sit päästiin niihin varsinaisiin ulottuvuusliikkeisiin eli räkkivetoa.. uuh..
2a. Räkkiveto smith 5*8-12*80-100kg
2b. Selänojennus 5*7-12*BW
Pajulahden Minna joskus manitsi blogissaan, että hänen treeneihin oli lisätty maastavetoa (tai räkkivetoa, en muista) että selkään saataisiin ulottuvuutta. Mäkin tahdon selkään ulottuvuutta ja siks toi räkkiveto. Aika hevi superia ja meni alaselkä hirmuiseen pumppiin. Hyvin olis selkäfileiden väliin piilottanu 1,5 litran limupullon 😀

Testasin myös vähän erilaista versiota epäkkäille. En halua lisää massaa varsinaisiin epäkkäisiin vaan tonne ihan yläyläselkään, epäkkäiden alle. Sikspä kehiteltiin seuraavanlainen laitos…Näitä 4*15*tanko (30kg)

 
  
Vähänhän se ottaa totta kai ihan epäkkäisiinkin, mut ei läheskään niin paljon kuin normaali kohautukset.
Treenin päälle 20 minsaa airooppista: 10 min matolla ja 10 min crossaria, kun alko penikat vaivaamaan taas vaihteeks. Ei tällä elopainolla rassukat kestä 🙂 Noo, onhan toi paino onneks vähän laskusuhdanteessa et saa nähdä mitä se valkku-setä tuumaa sit ens viikolla.
Ihan vaan vahingossa eksyin taas kirjakauppaan, tsihii.. Onko kukaan lukenut?
 
Saman kirjailin teoksia on muun muassa Paholainen pukeutuu Pradaan ja VIP-ihmisiä. Mukavaa aivot narikkaan lukemista. Vähän vaihtelua noille ainaisille dekkareille mitä mäkin luen. Synttärilahjaks sain ton kääreissä olevan Dan Brownin uusimman eli Symbolin. Se lähteekin sit seuraavaks lukuun kunhan saan pois alta Larssonin toisen opuksen. Kiva kun on nyt ollu vähän enemmän aikaa syventyä kirjoihin. Pääsee välillä uppoutumaan aivan toisenlaiseen maailmaan…
Alla vielä kuva jälkilöylyläisistä 😀 Kissit paukkaa saunaan aina heti meidän jälkeen. Lämpimässä on mukava kölliä..
 
Lola lähtikin tänään taas sulhon luokse. Josko nyt tärppäis. Kolmas kerta toden sanoo? Se jää nähtäväksi. Kuukauden päästä meneekin sijoitussoppari umpeen ja kissa siirtyy mun nimiin, joten kiire on saada se tiineeks. Kasvattajalla ainakin 😀

6 kommenttia

 1. emr kirjoitti:

  ton räkkivedon sais varmaan vielä paremmin osumaan selän lihaksiin, kun perus mave sitten ottaa (ja hyvä niin!) pakostikkin pehvaan ja takareisiin, pitää ottaa jossain vaiheessa kanssa kokeiluun!

 2. "Mr.M" kirjoitti:

  Aha aha mun lahjasta ei edes mainita! lensi varmaan memphisin roskikseen kun multa silmä vältti…. 🙁

 3. Mölliskö kirjoitti:

  Oi mitä kisuja!!! <3

 4. Mari kirjoitti:

  Miunkin piti heti päästä testaamaan tuo uus selkälaite gymillä ja tykkäsin 🙂

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Emr: Juu, toi on hyvä jos haluaa keskittyä nimen omaan selkään, mut mikään ei perusmavea voita! 😀 Mr.M: joo, roskikseen meni samoin tein! 😀 Ei vaiskaan, pitää laittaa tänne sun huippu hyvät lahkat ja ehkä kertoa meidän pikku källistäkin… :)Mölliskö: kohta niitä on toivottavasti miljuuna lisää! Toinen istuu tälläkin hetkellä sylissä :)Mari: eikös ollutkin hyvä! Uppos ainakin mulla melko muikeesti ja selkä on aika kipeenä tällä hetkellä…

 6. Tiina kirjoitti:

  Peukutukset Lolalle, että nyt tärppäisi. Sinulla on kauniita kissoja. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.