Hae
Palasia Arjestani

Ateriaideoita viikolle 6

Ateriaideoita viikolle 6

Heipä hei, näin sunnuntain kunniaksi päätin jakaa teille tulevaa viikkoa varten hieman ideoita aterioihin. En ole vieläkään oppinut itse suunnittelemaan tarkasti tulevan viikon ruokalistaa, vaan menen usein ihan fiilispohjalta. Tarkemman ruokalistan laatiminen auttaisi valtavasti arjessa ja jos vielä ostaa kaikki ainekset valmiiksi kaappiin jo viikonloppuna, homma käy vieläkin helpommin! Rakastan selata erilaisia reseptejä ja inspiroitua niistä. Kun en tiedä mitä laittaisin ruuaksi, selaan omaa reseptiläjääni ja suosikkisivujani, eikä aikaakaan kun suunnitelma on valmiina. Välillä tykkään tehdä todella nopeita ruokia ja välillä taas valmistan ruokaa pitkän kaavan mukaan. Tätäkään ei voi koskaan ennakoida, joten fiiliksen mukaan täytyy mennä! Pakastamisen jalan taidon olen oppinut vasta ihan viime aikoina ja nykyään meiltä löytyy pakkasesta aina joku hätävara-ateria, jos ei ehditä laittamaan ruokaa.

Ruokalistassa on aterioita ihan joka makuun. On kasvisruokaa sekä sekaaniruokaa. Parina päivänä viikosta syödään jääkaapin jämiä, koska kukaan ei halua heittää ruokaa roskiin!  Tässäpä teille ateriaideoita viikolle 6! Toivottavasti tykkäätte 🙂

Ateriaideoita viikolle 6

Itse tehdyt kalapuikot ovat superhyviä!

Ateriaideoita viikolle 6

Maanantai: Jauheliha-pastagratiini (resepti täällä)

Tiistai: Bataatti-linssikeitto (resepti täällä) + miniruneberginmuffinit (resepti täällä)

Keskiviikko: Jääkaapin jämiä!

Torstai: Itse tehdyt kalapuikot, riisi, kermaviilikastike & mummon kurkut (resepti täällä)

Perjantai: Hellapoliisin parmakinkku-fetapizzat (resepti täällä)

Lauantai:  taco-kanapasta (resepti) ja vadelmamutakakku (resepti täällä)

Sunnuntai: Jääkaapin jämiä!

Kuten huomaatte, niin reseptit eivät suinkaan kaikki ole omiani, vaan yritän kerätä niitä viikon aikana vähän sieltä ja täältä. Maanantain jauheliha-pastagratiini on ollut mun to do-listalla jo viimeisen viikon, joten ehkä jo ensi viikolla pääsen sen kimppuun! Haluaisin kovasti ottaa taas käyttään meidän crock potin, koska se helpottaisi arkiruuanlaittoa ajastusmahdollisuutensa vuoksi todella paljon. Täytyy alkaa kaivelemaan siihenkin hyviä reseptejä. Olisiko näistä resepteistä joku sellainen, jota voisit ehkä harkita valmistavasi?

PS. Kannattaa tilata sähköpostiin myös Hellapoliisin viikoittainen ruokalista täältä.  Tilauslomake löytyy ihan sivun alalaidasta!

Mukavaa sunnuntaita ihmiset! Muistakaan laittaa blogi seurantaan Bloglovinissa sekä instassa 🙂

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa

Edellinen postaus: Huikean herkulliset After eight -mokkapalat

2 kommenttia

  1. Hanna kirjoitti:

    Heips. Alkoi kiinnostaa tuo bataatti-linssikeitto?? Linkistä en kuitenkaan pääse reseptiin… mistäköhän sen löytäisi. Täällä epätoivoinen ruokalistan suunnittelija, kiitos näistä postauksista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.