Hae
Palasia Arjestani

Leffasuositus: tähtiin kirjoitettu virhe

IMG_20140731_173147Pidettiin eilen kummitytön kanssa leffailta ja käytiin Flamingon leffateatterissa katsomassa Tähtiin kirjoitettu virhe. En ollut kuullut koko leffasta aikaisemmin ja mua pidettiin jopa ikäloppuna muumiona sen takia 😀 Musta on aika hauskaa lähteä katsomaan sellainen leffa, josta ei oo mitään käsitystä. Kerran tämäkin tosin on kostautunut ja koko leffa oli aivan kauheaa sontaa… No, tämä leffa oli kuitenkin erittäin positiivinen yllätys! Olin tällä kertaa erittäin fiksu ja kävin juuri ennen elokuviin menoa hakemassa Jungle juice barista smoothien, sen tavallisen eli king kong coffeen 🙂 Oli mulla viime viikonloppuna ostettu namipussin jämäkin mukana, mutta sain täytettyä vatsani niin hyvin tuolla smoothiella ettei karkkia tehnyt juuri mieli.

IMG_20140731_174543

Tähtiin kirjoitettu virhe

”Olisi etuoikeus, jos sinä särkisit sydämeni.”

Hazel ja Gus ovat kaksi omalaatuista teiniä, joita yhdistää sarkastinen huumori, halveksunta kaikkea sovinnaista kohtaan ja rakkaus, joka heittää heidät – ja meidät – unohtumattomalle matkalle. Heidän suhteensa on sitäkin ihmeellisempi, kun tietää että he tapasivat ja rakastuivat syöpäsairaiden tukiryhmässä.

Tähtiin kirjoitettu virhe perustuu John Greenen romaaniin ja pohtii elämisen ja rakastamisen hauskuutta, jännittävyyttä ja traagisuutta.

Elokuvan pääosissa nähdään Shailene Woodley (The Descendants), Ansel Elgort (The Divergent), Sam Trammel (tv-sarja True Blood), Laura Dern ja Willem Dafoe. Elokuvan on ohjannut Josh Boone. (lähde)

TheFaultInOurStars_670f

Elokuva oli todella koskettava. Leffa ei sisällä mitään kauheaa toimintaroisketta vaan juoni etenee aika tasaisesti ja rauhallisesti. Siitä huolimatta mielenkiinto pysyy koko ajan yllä! Vaikka tarina on koskettava ja osittain vähän surullinenkin niin mukaan mahtuu huumoripläjäyksiäkin 🙂 Elokuvan miespuolinen pääosan näyttelijä, Ansel Elgort, on melkoinen hurmuri <3 Jos vain olisin nuorempi… 😀 Tarina on niin toden tuntuinen, että itse aloin monesti kuvittelemaan että entä jos omalle lapselle kävisi samalla tavalla.. Millaista elämä silloin olisi? Hienoa että tällaisistakin aiheista puhutaan ja on saatu tehtyä näin hieno elokuva! Täytynee lukea samainen tarina myös kirjana.

Tässä leffassa on itkuvaroitus eli varaa paketillinen nessuja mukaan jos olet yhtään herkistelevää tyyppiä 🙂

Oletteko katsoneet mitään hyviä leffoja viime aikoina? Mitä haluaisitte mennä katsomaan?

2 kommenttia

  1. Aada kirjoitti:

    Kotimaiset leffat kiinnostaa aina ja tällä hetkellä erityisesti Kesäkaverit. Tästä on jo aikaa mutta Ei kiitos oli todella hyvä! Myös Leijonasydämestä tykkäsin enemmän kuin monesta leffasta pitkiin aikoihin. Leffojen katselu on kyllä jäänyt vähälle mutta huomenna ajattelin korjata asian, mm. viime sunnuntaina nauhoitettu I Love You Phillip Morris odottaa boxilla katsomista. Se on nähty moneen kertaan mutta joka kerta se myös on yhtä hyvä.

    • Jonna kirjoitti:

      Kesäkaverit haluaisin ehdottomasti itsekin käydä katsomassa! Vaikuttaa mielenkiintoiselta leffalta 🙂 Mulla olis myös vaikka kuinka monta leffaa boksilla odottamassa, mut ei ole aikaa 🙁 Ehkä jonain päivänä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *