Viikon 23 ruokapäiväkirja – lomaruokia
Heips, tällä viikolla ruokapäiväkirjan jakaminen jäi näin sunnuntaihin, mutta tässäpä teille viikon 23 ruokapäiväkirja! Viime viikko vietettiin osittain mökillä ja osittain mun siskon luona Kuopiossa juhlia järjestelemässä. Koko loman aikana en ole sen pahemmin miettinyt mitä syön tai paljonko syön. Aika fiiliksen mukaan on menty. Otan taas kalorien laskennan haltuun loman jälkeen, mutta ensi viikko mennään vielä fiilispohjalla.
Treenannut olen aika ahkerasti näin lomallakin, mutta kirjoittelen siitä ihan oman postauksensa myöhemmin! Eilenkin tein sen sortin treenin, että joka paikka on tänään ihan hellänä. Mun treenejä ja päivittäistä elämää pääset seuraamaan instan kautta @jonna_musakka.
Mennäänpä sitten tsekkaamaan miltä näyttää viikon 23 ruokapäiväkirja!
MAANANTAI
9.30 kauraleipää juustolla ja kananmunalla, omenaa ja teetä
12.10 kauppareissulla jäte
13.30 perunaa, jauhelihakastiketta, hapankaalia ja vihanneksia
15.00 bcaa-juoma, jonka jälkeen treeni pihalla
17.00 kaksi pitaleipää, joiden välissä kanaa, vihanneksia, turkkilaista jogurttia ja sweet chili -kastiketta
20.00 prodevanukas pähkinä-marjasekoituksella ja kauraleipää juustolla ja vihanneksilla
TIISTAI
9.40 kauraleipää juustolla ja kananmunalla ja turkkilaista jogurttia marjoilla + teetä
13.30 perunaa, hirvenlihaa, puolukkahilloa, kuusenkerkkää ja vihanneksia
16.30 prodevanukas pähkinä-marjasekoituksella, bcaa-juoma ja pari keksiä
19.00 saunamaggara ja jämät voisarvesta
21.00 Lidlin kauraleipää juustolla ja vihanneksilla
jälkkäriksi pala vastaleivottua raparperipiirakkaa
KESKIVIIKKO
9.45 ruisleipää juustolla ja kananmunalla, turkkilaista jogurttia marjoilla ja cappucino
13.30 anopin tekemään siskonmakkarakeittoa ja pari näkkäriä oivariinilla
16.00 bcaa-juoma, jonka jälkeen treeni ulkona
18.00 puuroa marjoilla ja raejuustolla
20.30 ruisleipää juustolla ja kananmunalla + prodevanukas
TORSTAI
9.00 ruisleipää juustolla ja paistetulla kananmunalla, turkkilaista jogurttia marjoilla + cappucino
junamatkalla Kuopioon kana-cesarciabatta + prodepatukka
Coffee houses Kuopiossa cappuccino
18.30 siskon luona makaronilaatikkoa, vihanneksia ja leipä juustolla
21.00 iltapalaksi pannaria marjahillolla
PERJANTAI
9.00 puuroa marjoilla + teetä
12.30 kasvisrisottoa ja pataleipää juustolla
jälkkäriksi kermavaahtoa ja mansikoita
17.00 samaa kuin lounaalla
iltapalaksi prodevanukas ja pala pannaria
päivän aikana myös roippeita parista kakusta ja voileipäkakusta 😀
LAUANTAI
8.45 pari leipää kinkulla, juustolla ja kurkulla + mukillinen teetä
15.00 pari lasia skumppaa
16.00 juhlatarjottavia: haukipihvejä ja perunaa, voileipäkakkua, kanasalaattia, couscoussalaattia, karjalanpiirakoita, suklaamoussekakkua, täytekakkua, lusikkaleipiä, gluteenittomia kaurakeksejä….
ja näitä tankattiin moneen kertaan!
illan aikana skumppien lisäksi tölkki siideriä
ilatapalaksi samoja juhlatarjottavia
SUNNUNTAI
9.00 pari leipää kinkulla, juustolla ja kurkulla, pala voileipäkakkua ja mukillinen teetä
12.15 perunaa ja haukipihvejä, vihersalaattia, kanasalaattia ja pala voileipäkakkua
junamatkalla mökille Elovena-välipalakeksi sekä prodepatukka
18.00 uusi magnum automatkalla
20.00 kauraleipää juustolla ja kurkulla, saunamakkara ja turkkilaista jogurttia marjoilla
Aamupalat mulla on aika pitkään pysyneet samana, mutta nyt on pakko myöntää, että alkaa jo vähän kyllästyttää. Ehkä voisi jo keksiä jotain uutta siihen. Rakastan leipää ja sitä aion syödä jatkossakin, mutta nyt kaipaisin jo jotain vaihtelua. Nyt alkaa kuulkaa puuroa ja smoothiet puhuttelemaan jo aika paljon 😀
Siskon luona järjesteltiin valmistujaisjuhlia aamusta iltaan. Perjantaina aloitettiin joskus puoli yhdeksän aikaan aamulla ja lopetettiin 12 h myöhemmin. Lauantaina aloitettiin samoihin aikoihin ja juhlat alkoivat kahdelta. En ehtinyt aamupalan jälkeen syömään mitään ennen kuin bileet oli polkaistu kunnolla käyntiin. Olin todella väsynyt seuraavat pari päivää juhlien jälkeen eikä mikään ihme!
Mökillä syödään lounas yleensä klo 13-14. Muuta lämmintä ruokaa ei sitten syödäkään ellei joku halua lämmittää itselleen. Miksikö? Ei mitään hajua. Näin se on mennyt aina. Kertokaas muuten mitä ihmettä voisin tehdä kokonaisista härkäpavuista tai härkäpapurouheesta!? Pari pussia odottaa tuolla, mutta pää lyö ihan tyhjää…
Miltäs viikon 23 ruokapäiväkirja näyttää?
Ps. Tänään Fitnesstukulla ilmaiset postikulut!! Jos on lisäravinnehankinnat ajankohtaiset, niin klikkaappa itsesi tänne ja täydennä varastosi ilman postikuluja 😉
Edellinen postaus: Lapsilisillä lehtiä?
Lue myös:
Kattava ruokalista arkiruokiin – poimi tästä vinkit!
Viikon 16 ruokapäiväkirja – huonoin viikko aikoihin
♥ SEURAA MINUA ♥
Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.
Snapchat: jonnamusakka
Härkäpapupihvit on jees ;)! ja makraoonilaatikossakin toimii.
Jotain pihvejä mäkin mietin! Täytyypä testata myös makrulootassa. Mitä laitat nesteeksi?
Valkosipulia, sipulia ja chiliä kuulottumaan pannulle. Perään tomaattimurska, härkäpavut ja vaikkapa yrttejä + muita mausteits ni jovot. Esim. riisin kanssa toimii. 🙂
Ihan siis papupapuja? Kypsyykö ne helposti?
Härkäpavuista currya,pastaa, riisimössöjä, perunalaatikkoa, wokkia 🙂
Oijoi, kuulostaa hyvältä!!
https://www.soppa365.fi/reseptit/harkapapupihvit
https://chocochili.net/2015/01/harkapapu-makaronilaatikko/
Nams, täytyy tsekata nää kaikki!