Hae
Palasia Arjestani

Onneks se on vain kerran vuodessa

Processed with VSCO with a6 preset

Allekirjoittaneelle on kelvanneet nämä pari ylimääräistä vapaapäivää paremmin kuin hyvin. Olen myös erittäin iloinen, että kaikki jouluhössötys on taas vähäksi aikaa ohi. Itse joulu meillä oli yhtä ihana kuin aina ennenkin. Ruoka oli hyvää ja seura mainiota. Lahjoja tuli vähän liikaakin, varsinkin tytölle! Omalla kohdallani lahjojen määrä vähenee vuosi vuodelta, mutta lahjat ovat aina sitäkin parempia ja juuri minunlaisia. Huomaa, että ihmiset jotka niitä hankkivat, tuntevat minut hyvin. Sain pari uutta kirjaa, lahjakortin kampaajalle, ihania astioita, keittiövälineitä, kosmetiikkaa sekä miehen kanssa yhteiseksi pari lahjakorttia, lasilyhdyn sekä mutteripannun. Tyttö sai miljoona eri pakettia ja hirmuisesti Frozen-kamaa. Nyt saadaankin alkaa raivaamaan vanhoja leluja pois uusien tieltä.

Me mentiin aattoaamuna anoppilaan joulupuurolle ja minä leivoin aterialle yrtti-parmesaanileipää (resepti tulossa). Katsottiin anoppilassa Joulurauhan julistus ja vain oleskeltiin vähän aikaa. Kolmen aikaan ajeltiin miehen enon luokse, jossa syötiin aattoillallinen ja odoteltiin pukki jakamaan lahjat. Seitsemän aikaan ajettiin takaisin anoppilaan availemaan loput lahjat ja kymmenen maissa oltiin kotona. Taidettiin simahtaa aika nopeasti koko sakki 🙂

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Muutama päivä tässä on syöty vähän turhankin hyvin ja nyt on aika palata normaaliin ruokavalioon. Tänään kävin jo treeneissä ja illalla on vielä tiedossa forkkujen aukominen. Ne on edelleen megajumissa ja kohtuullisen kipeät. Täytyy nyt vaan hieroa niitä auki useampaan otteeseen niin pääsisin ihan normaalisti taas treenailemaan niidenkin osalta. Täytyy sanoa, että vaikka olenkin jouluihminen henkeen ja vereen niin olen todella onnellinen ettei joulu ole kuin kerran vuodessa! Empä muuten saanut tehtyä joulukoristeitakaan, joita varten ostin oikein materiaalitkin….

Kuinkas teidän Joulu sujui? Tuliko hyviä lahjoja?

2 kommenttia

  1. Hiu kirjoitti:

    Ihania kuvia taas! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *