Hae
Palasia Arjestani

Haluttua tavaraa.

Joku aika kerroin, että olen jäämässä työttömäks. No, lomailukshan se meni, koska viime perjantaina mut hälytettiin taas työhommiin. Pari viikkoa tuli lisäduunia, jonka jälkeen 4 päivää vapaata ja taas pari viikkoa duunia. Nyt mua on kyselty useaan eri paikkaan ihan pidemmäksi aikaa töihin, mutta valitettavasti en niitä paikkoja voi ottaa vastaan, kun ovat niin pitkän matkan päässä 🙁 Tosin tässä kotosen lähelläkin on nyt muutama pidempi jobi vetämässä. Saas nähdä kuin mamman käy.

Tällä erää ei olekaan sitten muuta sen ihmeellisempää kerrottavaa, treenijuttuja vaan. Tylsää onpi mun elämä. Aina välillä 😀

Perjantaina viimenen pumppijumputus: selkää, takaolkapäitä ja vähän vattoja ja pohkeita. Onneks noi megapumpit on nyt vähäks aikaa taas tehty, sou boooooooring.

1. Avustetut leuat leveä mo 3*20*bw
2. Alatalja kapealla 3x
3. Naruveto ristitaljassa 3x
4. Kapea veto ristitaljassa 3x
5a. Takaolat vinopenkillä maaten taljassa 2x
5b. Viparit kp kulmassa 2x
6. Olankohautukset selän takaa smith 3x
7. Jalannostot roikkuen 3x
8. Pohkeet hack 3x

Muutamista liikkeistä värkkäsin taas videon.

Lauantaina välipäivä. Suunnitelmissa oli tehdä vaikka mitä, mut tais mennä koko päivä kaupungilla kuljaillessa. Ensin kierros kirppiksellä, saaliina yksi farkkuhame. Sitten vanhalle duunipaikalla syömään suklaakakkua, pakottivat 😀 Vähän joululahjaostoksia ja sit treffasin Maaritin. Vähän aika kierreltiin Anttilassa ja taidettiin koluta parit eri ruokakaupatkin läpi. Yhdestä kaupasta pähkinät ja toisesta omenat ja vihannekset. Raskaan ostosreissun jälkeen heseen pehmikselle. Melko hyvää oli se uus hasselpähkinäkastike… No, menihän se loppuiltakin sit herkutellessa, kun isäntä halus jotain hyvää. Pitkästä aikaa mäkkäriltä parit purilaiset ja filkkarista kasa leffoja ja säkki namia. En tosin jaksanut syödä kuin murto-osan nameista eli jäi vielä sunnuntaillekin.

Söntsänä käynnisty taas kova treenikierto ja nyt aletaankin sit tahkoamaan voimatasoja ylös. Lykäsempää sarjaa ja isompia painoja siis kehiin. Totuushan kuitenkin on, että mitä isommat painot sitä isommat lihakset. Tekniikka pidetään edelleen kunnossa, siitä ei tingitä. Kovat treenit aloteltiin kera rinnan ja hauisten.

1. Pena 4x
2. Sotilaspena 2x
3. Vinopena kp 3x
4. Hk scott mutkatangolla 6x
5. Hammer kp 3x
6. Sivuviparit kp 3x 8,5kg–>5kg

Treenin päälle piti ottaa intervalli crossarilla, mut töllössä alko just sopivasti Fitness expon lähetys eli siirryin sit matolle köpöttämään ja seuraamaan ruskeita bodareita. Ens sunnuntaina täytyy ajottaa treenit niin, että nään taas expon lähetyksen. Saatanpa jopa itsekin vilahtaa siellä 🙂

Penkissä aloteltiin aika säälittävillä painoilla, 55 kilolla enkä silläkään saanut rimpuiltua kuin nelosen. Melko mielenkiintosta, että 50 kilolla teen helposti kympin jopa ylikin, mut kun laitetaan viisi kiloa lisää niin johan alkaa takkuamaan. No, kaipa se tästä taas. Tavote on asetettu 70 kiloon, jota en koskaan ole ees testannut. Kehitysthän tunnetusti loppu tyytyväisyyteen eli tavoitteita on koko ajan oltava ja niiden saavuttamiseen on pyrittävä! Ei sitä muuten kasva isoksi ja vahvaksi.

Tuosta treenistä menikin sit koko rinta plus olkapäät ja hauikset tosi kipeiks ja eilen olikin melko mielenkiintoista yrittää vääntää itsensä kyykkytangon alle… Vuorossa siis jalat.

1. Takareidet maaten 6x
2. Kyykky 5x
3. Prässi takareisille 3x
4. Takareiskat istuen 3x
5. GHR 1x 5kg –>bw

Matolla pohjekävelyä jokunen minsa. Vetää pohkeet hyvin hapoille 🙂 Kyykyssä päästiin jo 80 kiloon ja sillä rykäsin nelosen. Satku kyykyssä tavoitteena. Joskus vanhoina hyvinä aikoina kyykkäsin 97,5 ja sillä vissiin nelosen tai vitosen. Tekniikasta en mene takuuseen.. Etureisille otan näissä kovissa treeneissä ainoastaan tuota kyykkyä vapaalla tangolla ja muuten panostankin sit takareisiin, pakaroihin ja sisäreisiin. Niihin tartten eniten lihaa ja muotoa.

Viime viikolla oli fillarissa VIP-asiakkaille kaikki leffat euron per vuorokausi. Tuli kateltua useampi leffa sinä aikana: perjantaina katottiin Hurt locker, lauantaina katsoin iltapäivällä Jennifer Anistonin tähdittämän Exän jäljillä ja illalla Sherlock Holmesin ja sunnuntaina vielä Rahalla saa ja osan Miesten vuorosta. Kaikki oli katsomisen arvoisia! Exän jäljillä oli perus ”aivot narikkaan”-kamaa, mut sopii hyvin lauantai-iltapäivään. Sherlock oli yllättävän hyvä: loistavat näyttelijät, hienot tehosteet ja huumoria sopivasti. Hurt locker oli positiivinen yllätys, koska en normaalisti juuri välitä sotaleffoista. Paras oli kuitenkin toi Rahalla saa, joka pohjautuu Jens Lapiduksen bestsellerdekkareihin. Joutuu etsimään noita dekkareita luettavaks, sen verran hyvä oli leffa! Suosittelen… Miesten vuorosta jäi multa puolet näkemättä, kun piti lähteä unten maille. Täytynee ostaa sit jossakin vaiheessa omaan hyllyyn. Isäntä on taas ens lauantaina töissä niin voisin käydä hakemassa itselleni jälleen kerran jonkun ”tyttöjen” leffan. Liisa ihmemaassa houkuttelee kovasti 🙂

Jaaha, se alkaa olla pikku-Jonnan nukkumaanmenoaika eli iltapalalle ja unille mars! Eilen jäi unet aika vähille, kun en malttanut lopettaa kirjan lukemista, vaan sen piti kahlata loppuun asti. Liian hyvä ja jännittävä kirja oli, mut siitä enemmän myöhemmin.

Yks tai kaks purkkia pilleripöllereitä.

2 kommenttia

  1. Riinu kirjoitti:

    Penkistä puheenollen…. Pajulahden penkkivideo taputtelee aina mukavasti maan pinnalle :)http://www.youtube.com/watch?v=POc749c8O9EMitä tolla naisella ei ole!? 😀

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Niinpä, melko täydellinen fysiikka alkaa jo Minnalla olla. Ainakin mun silmään. Ottasin samanlaisen ihan millon vaan, vaikka ilmasiks :DNiinhän se vaan on, että voimatasojakin on pakko saada ylös päin, että tulis lisää lihasmassaakin. KAtsotaan kuin mamman käy 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *